ku i dihet c'zhgaravine ishtePostuar mė parė nga Ihti
, s'ta pret menja prej tyre hihi
mroma cuna lol... si jeni?
ku i dihet c'zhgaravine ishtePostuar mė parė nga Ihti
, s'ta pret menja prej tyre hihi
mroma cuna lol... si jeni?
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Jom ne pune. Po e zgjatet deri nga mesnata edhe kaloj per nje te shpejte. Megjithse ju jeni te masdites, boheni cic pa u err akoma.![]()
Me nis nje MėPė kush e kush do jete?![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Pili, po e nise pergjigjen me "ku ka qyl"... E kupto vete ti![]()
Po ti bujrum...buke e krype ka sahoni!
Manulka, s'e dija ca ishte ...vetem se e humba kot ...e me erdhi inat
Shqipe lol...deri ne mesnate une jam bo per barrele...gjej derman e hajde heret...or miss it![]()
Summertime baby!
....qe qylit nuk i thote jo as mbreti loool ?
ashtu di vij, me lugen ne brez si ushtaret![]()
irishat neser e kane qysh m'tet t'sabafit po ne nga midtown e nisem qe sonte se 7 ore do i humbasim ne pune e kshu po e hengra ndonje shkronje sonte e ka fajin guiness...
it a NY mood. drink and be merry nen muziken e Molit ... kur t'vi bajromi do pime rakie
shyqyr qe ka kohe deri per bajrom
Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?
po flini o gjumasha...eh ne te shkretet klase punetore qe ne pike te sabahut
hajde se dukemi andej nga N
si u gdhite njehere?
PiliVili (lol-u shkriva se qeshuri kur te shkroi Ihti) ja dhe une zgjuar jam, jo vetem klase punetore por edhe prinderore neve ketej
Gjes, gjes... Si do e leme per karshillek paraden atehere, do mblidhemi ne Tump-i per ndonje Starbucks kafe os Godiva chocolate mmmmm, i leshoi goja leng ndonjerit yet.
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
me gudulis dhe mua te qesh me tyPostuar mė parė nga Manulaki
degjova n'radio sot ne mengjes qe Irish-at jane mbledhur neper bars qysh ne 5AM. Damn those irish....![]()
Manule, une do vija per karshillek parade por mqse e lame per drinks pas pune, s'po vij te e para. Dy here brenda nje dite nuk dua te shoh as tim burre, e jo me te tjeret(still llav ju veri mach)
later then.
Parada mbaron me 4.pm, une do marr nje taste, sido qe te jete... kuqalashke, kete "still llav ju veri maē" per mua e kishe apo per tet burre. :PPostuar mė parė nga Kuqalashja
per veten moj
Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?
Krijoni Kontakt