per ca fliste ai libri i Manules qe po lexoje ti Kuqe?Postuar mė parė nga Kuqalashja
per ca fliste ai libri i Manules qe po lexoje ti Kuqe?Postuar mė parė nga Kuqalashja
Postuar mė parė nga diikush
mos me rrenc ne dore se heren e fundit shpetove paq. Kaq!
manulke, ku do na besh nje mbledhke? me t'embla e te mira te te urojme per datelindje?![]()
TBD
Manule, mire e ka Larsi, do na ftosh edhe ne from out of town ne mbledhke, apo do na i dergosh byrekun ose petanikun me poste? Either way, nuk ankohemi ...
Postuar mė parė nga Kuqalashja
/me lov u back buddy; U're cool guy![]()
Hej, me pelqen interesimi yt mbi frytshmerine timePostuar mė parė nga diikush
.. sa per librin, shiko faqen time te internetit, pse pret nga Kuqalashja, apo te pelqejne "goditjet" e saj lol
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
would ju llav mi more if i were a gerll?Postuar mė parė nga diikush
Manule, ia kam dhene linkun e te gjitha infot mbi librin, mos ki merak fare.![]()
Postuar mė parė nga Kuqalashja
hahahahahhahha if u were a girl dam do zhdukej djelli per 5 seconda...
PO sna the ca fliste ai libri ca?
u perv, nuk shikohet shoqeria me aty sy loolPostuar mė parė nga Kuqalashja
besides, I cannot really imagine what u would look like if u were a girl dude![]()
Lovely, per diellin tend qe ke ne zemer e ke fjalen ti, apo ate te madhin qe ngroh planetin moj?Postuar mė parė nga LoveLyBruneTT
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 09-03-2006 mė 16:21
Postuar mė parė nga diikush
Djelli im eshte fik me kohe
Vetem hena mbi zoteron
Pastaj prit se desh harrova
Ty Dikushi c' ju Intereson???
Ja dhe disa vargje per ju Hon dhe i ke pa ngjyre.....![]()
lal kur te duash, e keni vete ne dore te mblidheni, une pastaj s'e kam problem t'ju udheheqPostuar mė parė nga Larsus
![]()
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Krijoni Kontakt