qenkeni ftof kshu? te shkuara te dyjave.
dhe mu m'dhimbte cik gryka ne mengjes por mendova e kam ngaqe uleras shume. po ishalla s'jam ftof dhe une.
qenkeni ftof kshu? te shkuara te dyjave.
dhe mu m'dhimbte cik gryka ne mengjes por mendova e kam ngaqe uleras shume. po ishalla s'jam ftof dhe une.
Postuar mė parė nga BRADYKININ
Me vjen keq shume ...te shkuara.
Ska doktor andej nga ju?
...........................
diik
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 22-03-2006 mė 20:04
Sarcastic eee?Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
Doktore ka, po s'kemi ne siguracion.Me kishin premtuar qe do ma rregullonin siguracionin po si gjithnje njerezit jane hipokrite ne fjalen e dhene.
Pink, ato ilacet over the counter jane supozuar te heqin simptomat (psh. kollen) por jo aresyen e problemit....dhe mjeket i ofrojne vetem qe pacientet te ndihen me mire "emocionalisht."
Kuqe, no comment.![]()
If I Only Could....
Po ti, si goce qe i di kto gjona...kur e ble ate ibuprofenin 200mg....futi 4-5 cope...edhe shef Ricky Martin duke vallezuar me Enrik Inglesin.
Une pashe ca femra per vete...e meqe nuk i di fantazite e tua...ja futa kot![]()
Summertime baby!
[COLOR="Red"][/COLMIREMENGJESI NJU JORK MIREMENGJESI VELLACKOOR]
Dibrani me dhe flamen me gjithe ato germa aq te vogla...skishte me ti beje loool
Gjesssssssssssssss olele sa qef jam pushim sot![]()
Postuar mė parė nga Pilivesa
Ty te ardhka qejfi me dhimbje, S&M
sa dite e bukur shot-- eli pranvera kalamaja![]()
TBD
lool cme kujtove:Postuar mė parė nga Larsus
-Pallati 176 (Keshtu me duket se ishte)Sa kohe e bukur ishte dje..Dolem me Sandrin....
More po ku te shijon me shume po nuk pate pak dhimbje..qefi e kam llafin
Ihto, ne fakt e kisha per keto shurupet per gripin apo per kollen, jo per NSAIDs (Ibuprofen=advil, naproxen=aleve, acetaminophen=tylenol)...se keto jane ilace tamam per temperature te larte, inflamacion, dhimbje.Postuar mė parė nga Ihti
E te marte e mira tyPostuar mė parė nga Ihti
...gjithe ajo goce qe te ka ra per pjese ene prape permend fantazi. Ehhh ju cunat....
If I Only Could....
Krijoni Kontakt