Nuk luan ai i dashuri i Demi Moore-s (ai qumeshtoriPostuar mė parė nga [xeni]
)? Ai mua nuk me pelqen fare si aktor, me duket shume i dobet.
Nuk luan ai i dashuri i Demi Moore-s (ai qumeshtoriPostuar mė parė nga [xeni]
)? Ai mua nuk me pelqen fare si aktor, me duket shume i dobet.
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Ēa thu mi? I dashuri i Demi Moore-it esh ai?...Postuar mė parė nga Manulaki
s'e kam dite...s'merrem me thashetheme...lol...
Film me bastard se ky s'kam pa...Kisha vendose me pa nje komedi dhe po mendoja te shifja edhe njehere "50 first dates" apo kete... lol... zgjedhje e gabume... qeshja ndonjehere instiktivisht ngaqe e dija qe ish komedi, pa aha...![]()
hajt mo... s'ja keshilloj kujt...
Firmes ne koke i ke ra. Nga Gladiatori. E di qe s'kishe novoje te konfirmoja njohurite e tua, por meqe kishe vene ? ne fund te fjalisePostuar mė parė nga green
Ma shpjego dhe ti firmen tate. Nga filmi apo nga menia Green-it? lol
E di qe kjo eshte jashte teme, por si psikologe mire qe me dukesh, ma shpjego pak pse i thote nje vajze djalit "What if I find another one". Cfare nenkupton ne linja te tjera kjo pyetje? Kurioz jam....
HOLLAND...
Te keshilloj ta shohesh 50 first dates, sepse me teper se komedi eshte romance dhe filozofi. Eshte shume i bukur.Postuar mė parė nga [xeni]
Nuk e di a e ke pare "Robin Hood men in tights" per mua eshte filmi me per te qeshur qe egziston!
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Ate e kam pa njehere. Siē thashe, po mendoja ta shihja edhe nje here... Ke te drejte, nuk eshte thjesht komedi... Eshte shume i bukur me te vertete; me ka pelqy.Postuar mė parė nga Manulaki
Kete te dytin do e shoh. Meqe e sugjeron ti i bukur duhet te jete...![]()
"In America" shume prekes.... !
"Terminal" me Tom Hanks dhe Catherine Zeta Jones.
shume i bukur.
dhe
"Showtime" me Robert de Niro dhe Eddie Murphy.
Poashtu film i bukur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 02-04-2005 mė 20:56
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Pashe para nja 2 netesh " Gigli " me J.LO dhe Ben Affleck ... film shume i dobet .. nuk rekomandohet hic .. as kur ke pagjumesi as kur e ke ne terezi . Pike ! ( lol )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
per nate shofim filma po filem qe me ka pelqyer?????
Pike ne Zemer me ke Mbetur
Krijoni Kontakt