Kam parė njė ditė tek IFC, njė film francez " A chef in love " titullohej mė duket...
Mė ka pėlqyer shumė.
Kam parė njė ditė tek IFC, njė film francez " A chef in love " titullohej mė duket...
Mė ka pėlqyer shumė.
Where does a thought go when it's forgotten?
Ca eshte IFC o Corazon?Postuar mė parė nga MI CORAZON
Pashe kete filmin e Kubrikut EYES WIDE SHOT
S'di c'te them per filmat e ketij...me pelqeu, por gjithsesi dicka ndryshe si lloj filmi, dhe ne DVD kishte dhe nje interviste me Spilberg per Kubrikun dhe ai coku me ndohmoi ca ta kuptoj kete njeri...gjithsesi, e pashe filmin ngaqe permendej tek libri The Da Vinci Code...![]()
IFC ( Independent Film Channel )Postuar mė parė nga diikush
Shfaqen filma nga e gjithė bota.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Me mire qe s'ke kam, se dhe me kaq pak kanale sa kam ngelem pa pune ca here...Postuar mė parė nga MI CORAZON
![]()
I parafundit -"Hostage"
Film i bukur po subjekti jo teper original! Bruce Willis eshte aktor i mire po ne pregjithesi rolet e tij neper filma kane shume ngjashmeri.Gjithmone "Shpetimtari".
I fundit-"29 Songs" Erotike qe nga minuti i pare gjer tek i fundit.Jua rekomandoj ta shikoni![]()
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
pa he, na fol ca me teper per kete filmin......Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
![]()
Postuar mė parė nga diikush
He he he,![]()
Do binte ne kundreshtim me rregullat e forumit sikur te tregoja me imtesi,jam i sigurte!
Plus mund te largoje kureshtjen kur ti meson rrjedhojen e ngjarjeve (faktikisht jo me kete lloj filmi)
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Tani sa mora dy filma nga DVD clubi ketu afer.
Morra "Devil`s Advocate" me Al Pacino dhe Keanu Reeves. Nje nga filmat me te mire ne historine e kinematografise sipas gustos time dhe tjetri eshte "Along came Polly" me Ben Stiller dhe Jennifer Aniston. Edhe ky film teper i bukur.
Me shkoi ne mend dicka...pasi qe kjo Jenniferi eshte me e ndate me Ibret Pitin, ka shanse te mbaroj ne duart e Ben Stillerit, normal nqs ky nuk ka asgje ne duar tani per tani.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Une e kam pare "Along came Polly" por nuk m'u duk argetues i shkalles qe jep Jennifer dhe Ben.Postuar mė parė nga StormAngel
Nderkohe Ben Stiller eshte i martuar me femije dhe duket teper familjar persa i perket lidhjes qe ka me gruan dhe femijen (nuk e mbaj mend ka vetem 1 apo 2 femije)
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
"After The SunSet"
Pierce Brosnan & Selma Hayek
Film i bukur. Cudi e madhe por me pelqeu!
Me erdhi pak inat ne fund kur ia hodhi ai antipatiku i Cheers, po nejse...
E rekomandoj si entertaining.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 31-03-2005 mė 13:45
Krijoni Kontakt