Mirdita njere une dua te bej nje pyetje ne te gjith edhe te jepni mendimin tuaj po seriozisht <a besoni se ne qe jemi jasht shtetit flas per te gjith nje dite do kthehemi ne shqiperi per gjithmone?? besoj se shumica nga ne ka mare zakone te tjera sidomos ata qe kane ikur te vegjel nga shqiperia edhe jane mesuar ndryshe kshuqe kur kur vene ne shqiperi ju duket kot edhe kte e them sepse ma kane thene lloj e lloj njeres,prandaj po ju pyes edhe sa kohe mendoni se ne do rime jasht vendit ku lindem jashte shoqerise tone larg vellezerve tani larg prinderve tane se ka shume nga kta larg zakoneve tona???une besoj se kjo dite eshte afer shume, dhe per 5 gjeri 10 vjet shqiperia do jet ne gjendje te na hape deren per gjithmone d m th do ket siguri pune po besoj se edhe ne me kto zakonet qe kemi mare jasht shtetit do e bejme shqiperine me te bukur apo jo? sepse ca zakone qe kane mbetur te vjetra per mua nuk jane shume te mira une per vete besoj se per 5 vjet po me eci sic e kam bere plan do kthehem pergjithmone ne shqiperi pas 12 vjetesh larg asaj prandaj mendoheni mire cuna e goca si shqiperia nuk ka edhe ne zemrat tona ne e dime kte besoj....flm <me shume respekt bingo-bot>![]()
Krijoni Kontakt