kush ishte ai qe si mbushej syri
6 pike perpara ne kampionat
2 me 1 me barcelonen dhe me 10 lojtare
goooooooooooo juve gooooooooooooooo
kush ishte ai qe si mbushej syri
6 pike perpara ne kampionat
2 me 1 me barcelonen dhe me 10 lojtare
goooooooooooo juve gooooooooooooooo
Na vjen keq po do e shofim me Realin tani..
RRofte Reali!!
Te dua se s'te urrej dot......
Realit tat do ti japim uje te ftote se po vjen behar hehehhe Po si nuk ju vjen njecik zor qe flisni keshtu nje here...?Postuar mė parė nga Flava
Na vjen keq po do e shofim me Realin tani..
RRofte Reali!!
Me realin as e pyesim fare ne mi dreq, do ja shqyejm dhe ronit dhe zizus(megjithse kete zizu-ne e kam fiksim dhe e kemi patur djalin tone)
Ecccccccc atyyyyyy JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ec te vdekshaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssss
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
keq e ka reali me ne forza juveeeeeeeeee
Bledi sa shum more zjarr ore cunkujdes ti se jane aq te forte: Roni, Zizu-ja, Rauli (qe do Zoti luan...), Figo, R. Carlos etj (se jan shum figura te futbollit qe nuk thyeh dot kollaj, sidomos nga disa fjale (te tuat) ) Mos harro ndeshjen me Barcen qe per fije peri e moren apo jo????????????????????? kshuqe...SHHHHHHTT njecik
Forza Reali!!!!!!!!
Si nuk ju vjen turp nje here ju te realit qe flisni hahahhahahaha shife pak kete si po e mbani ju te realit se ja ferkoni koken ,se e dini qe do jua cipoi rrjeten nja dy here po se do ler dhe per shoket jo te gjitha ky.EC ATY JUVEEEEEEEEEEEEEEE
Lere kete se nuk ka rob zoti ta mbaj,ky do ja tregoi atyre qe gjoja jan me emer te madh.Vetem me ate Zizun po mund te flisni po te tjeret me vjen keq po i keni kot fareeeeeeeeeee po dhe ketij do ja tregoim ne qefin se nuk kish heq ndonje veshtirsi...Po me JUVEN do ju do ju rrjedh marmita ketyre loooool
Goooooo JJJJJUUUUUUUUUUUUUUVVVVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Gooooooooooo
o Bledi ti me ben per te qeshur, per Zotin, shum komik je!! Vetem se nuk je fare Realist, por beson akoma neper prralla. T'a thash edhe njeher. Juvja jote (ne vend te par ne kampionatin italian) MEZIII mundi te beje nje gol e te kaloje Barcelonen (qe ne kampionatin Spanjoll eshte ne vend te 12) merre vet me mend se c'mund te beje me vendin e par (qe eshte Reali)...Nuk kemi vetem Zizu-ne nevepo jan edhe shum e shum emra te tjer ...nga do vdisni frike ne date 6.05.2003, si psh: Ronaldo, Rauli, Figo, R.Carlos etj etj... Mgjth ktu do jemi edhe do i shofim te gjitha!!
Forza Realiiiiiii!!!
Realiteti do tregoi qe realit do ja cpoim ne Juventinet,porten e kam fjalen.
Keshtu qe ju Realistet na vjen keq po shifni kampionatin per kete vit se Juve do ju fus ca gola qe ti mbani ment sa te rroni.
Ec aty JUVEEEEEEEEE ec te vdekshaaaaaaaaaaaaa
hallall ju a boft zoti...... teme me ven
hajt se ja hudhem edhe ket vit kupa eshte e jona
Krijoni Kontakt