real juve 1 -2 keto jane parashikimet
kto parashikime kishe mo Ermal?Vetem se ndodhi e kunderta...
Forza Realiiiii
real juve 1 -2 keto jane parashikimet
kto parashikime kishe mo Ermal?Vetem se ndodhi e kunderta...
Forza Realiiiii
Te dua se s'te urrej dot......
flava ka dhe ndeshje kthimi me duket .........lozet ne torino dhe 2 me 1 nuk eshte nje relzultat i keq per juven
per lojen besoj se nuk do kesh ndonje kundershtim se juvja mu duk si nje skuader e barabarte me realin dhe ne pjesen e dyte (nqs e pe ndeshjen )mu duk sikur lozi cike me mire se reali i famshem
forza juveeeeeeeeee
me verteeee?I beje dot krahasim lojes? Nuk them se luajten edhe aq keq, por per t'u barazuar nuk mund te them.Ndeshjen e pashe qe te gjithen, normal.Kurse ai Nedved & Del Piero s'lujten gje..edhe na vdiqen gjith lojen vetem me faulle .Nqs e pe moren edhe nja ca si sh. kartona te verdhe apo jo? Sa per kthimin, e di, do e shof patjeter.Uroj te fitoje Reali, mgjth edhe barazimi s'do jet i keq.
Po si mo?Luajti me mir ne pjesen e 2-te Juvja e??I pe gjith ato raste qe pati Reali per gol apo jo? Me Portillion, Morientes & Figon.. Ca rasti pati Juvja aman???Se sikur s'po me kujtohen, jo pergje..Nejse flisni si te doni, po rezultatet flasin me mir ama!
Forza Realiii !!
hahahahahhahahahahahhahaha cme kenaqi juventus thote... gje me te cuditshme se kjo nuk kam pare.... ku ishte juve dje apo i kishte lene ne torino lojtaret.... i hengri 2 se ishin shoket e zidan njerez te mire po kete do ta shikojme ne delle alpi... pa 2 gola te tjere nuk del dot juvja nga fusha e saj ... mbahe mend keqe qe po them une....... ja keshtu '''forca juve''' hahahahhaha...... it's go real go.....
Ti me the TE DUA :^xhan2 & me puthe embel, syte me lotuan ishte vec nje enderr :^naterres
Tani qe e fletem mendjen dhe e morem kampionatin do ja tregoim dhe realit....me vjen keq vetem per Flava-ne se eshte flori po ja qe do te ta rrafim realin.....jo per gje po duhet te dorzoheni ashtu si milani e interi....lutuni per vitin tjeter tani se ky vit iku me shoqet.
Heren e pare nuk thashe ndonje rezultat po kesaj radhe po them te vertetin:
Juventus - Real 3-1
Goooo JUVE Goooo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Asteroid : 15-05-2003 mė 04:53
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
o Bledi mos te te vije keq as per Flaven as per Realin, se do fitojme (dhe kemi me shum shance se ju) mos harro doli 2-1 (per Realin) apo jo??? Boll e keni kampionatin ju (biles cuditem si arritet deri ne 1/2 finale) Booo'
Forza Realiiiiiper neser!!
JUVE VA......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Asteroid : 15-05-2003 mė 04:54
dont wory m8 we r going to kick your a** in the final...
juventini del c****
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Asteroid : 15-05-2003 mė 04:55
o flava si tu duk juvja sonte motra ......... une them spektakolare .........po raul , figo ,karlos dhe ronaldo ku ishin ?
o bledi hallall per parashikimin 3-1
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!! !!!!!
SE TRE GOLA BEME SONTE
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAJUVEEEEEEEEEEEEEEEE
Hajde ti mbani tre golat qe ua thashe para ndeshjes...kush na ka inat JUVEN si Reali do perfundoi.
Po kur te kam thene une ty Flava qe jam njeri perendie nuk me beson ti?
Aq sa u thashe une ben ata se po tu kisha thene 5 dhe 5 do u kishin futur ne rrjet po u tregova zemer mire nuk doja tu rendoja shume looool
Goooooooooooooooooo JUVE Gooooooooooooooooooooooooo
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Krijoni Kontakt