Postuar mė parė nga
toni77_toni
Deshmuesi, ėshtė vonė dhe nuk mund tė shkruaj ne keto orė tė vona, sigurisht se do ta keni pergjigjen time per te gjitha ato qe mi ke drejtuar mua.
Mendoj se ishte mė e drejtė qe ti tė lexojsh niher te gjitha shkrimet e mia ne kete temė para qe tė pergjigjesh, por ti, si duket, nuk bėre ashtu. Lexoj te lutem te gjitha ato shkrime qe i kam postuar lidhur me kete temė qe po dabatojmė sepse tė ndihmojnė dhe tė kursejnė nė gabime.
Pa tjeter se dua ta terheki verejtjen se ajo qe ti thua nuk eshte diēka tjeter pos mende e madhe duke menduar se vetem ti posedon Krishtin dhe tė tjerėt sillemi rreth e rrotull duke degjuar mėsimet tua!! Largoje nga mendja kėtė bindje te lutem se nuk jemi ne ata qe e zbulojmė Krishtin por eshte Krishti qe na zbulohet neve, eshte Krishti qe naka zgjedhur neve, mbi te gjitha ėshtė Krishti i te gjithė atyre qe i besojnė. Ėshtė DHURATĖ e vet Atit tonė qiellor, jo per arsye te meritave tona por Dashuria e Tij e amshuar, prandaj, askush nė botė nuk mund t'ma mohoj ZOTIN Krisht pavarsisht qe ashtu deklarohen njerėzit nga mishi. Unė jam i degjuar nga Krishti qe tė fali dhe poashtu, unė kuptoj dobėsitė njerzore, kėshtu qe me mua nuk do tė kesh edhe ndoni probelm por...!
Ėshtė vertetė e quditshme se si keni kete sjellje dhe kete qendrim ndaj meje (besimit tim) sikurse unė apo Kisha qe unė i perkas - katolike mos te besoj apo mos te shpallė Krishtin Zot dhe besimin nė Krishtin. Nėse nuk eshte ajo tendecioze dhe e ndikuar nga i keqi dhe me qellim te keq ndaj Kishes unė veretė jam gabim dhe Zot t'mė gjykoj. Pse silleni sikurse Kisha tė shpallė Marinė ZOT e jo Jezusin, sikurse tė ishim ata qe shpallin Marinė tė Kryqezuar e jo Jezusin, sikurse tė ishin na ata qe shpallim Marinė shpetimtar - Shelbues tė botes e jo Jezusin, sikurse te ishin na ata qe shpallin ungjillin e Marisė e jo atė tė Jezusit, sikurse te ishim na ata qe shpallim marinė Hyji dhe mohojmė hyjninė e Krishtit e tjera etj ku nuk janė diēka tjeter pos shpifje ore burr i dheut sepse kurr Kisha nuk ka pushuar as nuk pushon nė shpalljen e Ungjillit dhe Mbretėrinė e Hyjit, shpalljen kryqezimit dhe ngjalljen e Krishtit etje etj ku Alfa dhe Omega i Kishes katolike eshte JEZUSI!! Atėher ku eshte qellimi i atij shkrimi qe mė ke drejtuar???!! Mik, te gjitha ato sjellje tuaja (ne kete temė) me bėjnė me vjellė.
Hajde zotėri dhe vetem ni shkrim timin apo te ndoni katoliku ne kete forum nese e takon ku thotė ndryshe dhe shpallė dikėnd tjeter pos Krishtit Zot dhe Shpetimtar, atėher ke te drejtė, nėse nuk ka shkrime qe japin hapėsirė atyre akuzave tua dhe besime te asajė natyre, bindu se je gabim dhe shumė gabim ndaj meje dhe, me atė vetem se po ia bėnė vetit me sy.
Nuk jeni nė rregull ne kete pikė dhe shkrimi i yt qe mė ke drejtuar nuk thotė diēka tjeter pos jo-sinēeritet dhe shpifje ndaj besimit tim. Gjykim i gabuar dhe jo i ZOTIT.
Pavarsisht se dikush perpiqet ta privatizon - pronėson Krishtin, KRISHTI ėshtė JETA ime dhe unė jam Kishė katolike.
Neser do ta keni pergjigjen ne secilein rresht dhe sigurisht se, nėse vetem i fie ndikim e ka Zoti nė ty, do ta kuptojsh se te gjitha qe mi ke thėnė i ke padrejtesisht dhe te gabuara sepse Shpresa dhe e vetmja Shpresė nė mua ėshtė Krishti. Kisha ska dritė as shpresė tjetėr pėrveē asaj - Krishtin.
Zoti e ndriēoftė secilin njeri, edhe mua edhe ty, qe ta njohim sa ma mirė tė verteten e Tij.
Krijoni Kontakt