Postuar mė parė nga
Matrix
Ndersa po ta zevendesojme fjalen "Fjale" me "Krisht", kuptimi jo vetem ngelet por perforcohet dhe del akoma me i qarte:
Psalmi 119:41-50
41 Le tė mė arrijė shpirtmadhėsia jote, o Zot, dhe shpėtimi yt sipas Krishtit tend
42 Kėshtu do tė mund t`i pėrgjigjem atij qė mė fyen, sepse kam besim te Krishti yt.
43 Mos hiq plotėsisht nga goja ime Krishtin, sepse unė kam shpresė te dekretet e tua.
44 Kėshtu do tė respektoj ligjin tėnd vazhdimisht, pėrjetė.
45 Do tė ec nė liri, sepse kėrkoj urdhėrimet e tua.
46 Do tė flas pėr porositė e tua para mbretėrve dhe nuk do tė turpėrohem.
47 Do tė kėnaqem me urdhėrimet e tua, sepse i dua.
48 Do tė ngre duart e mia drejt urdhėrimeve tė tua, sepse i dua, dhe do tė mendohem thellė mbi statutet e tua.
49 Mbaje mend Krishtin qė i ke dhėnė shėrbėtorit tėnd, me tė cilin me kė bėrė tė kem shpresa.
50 Ky ėshtė pėrdėllimi im nė pikėllim, qė Krishti yt mė ka dhėnė jetė.
Jeremia 1:2-5
2 Krishti iu drejtua nė kohėn e Josias, birit tė Amonit, mbret i Judės, nė vitin e trembėdhjetė tė mbetėrimit tė tij;
3 iu drejtua gjithashtu nė kohėn e Jehojakimit, birit tė Josias, mbret i Judės, deri nė fund tė vitit tė njėmbėdhjetė tė Sedekias, birit tė Josias, mbret i Judės, domethėnė deri nė robėrimin e Jeruzalemit, qė ndodhi nė muajin e pestė.
4 Krishti m`u drejtua, duke mė thėnė:
5 "Para se unė tė tė formoja nė barkun e nėnės sate, tė kam njohur; para se ti tė dilje nga barku i saj, tė kam shenjtėruar dhe tė kam caktuar profet tė kombeve".
Hagai 2:1 Nė muajin e shtatė, nė ditėn e njėzetenjėtė tė muajit, Krishti u drejtua me anė tė profetit Hagai, duke thėnė:...
Zbulesa 21:5 Dhe ai qė rrinte mbi fron tha: ``Ja, unė i bėj tė gjitha gjėrat tė reja``. Dhe mė tha: ``Shkruaj, sepse Krishti eshte i vertete dhe besnik``.
Krijoni Kontakt