http://img38.imageshack.us/img38/7786/triniteti.jpg Kjo asht e verteta
Une e kam lexuar nja 2-3 here.
A jam une i shpetuar?
E pse u dashka lexuar Bibla qe te jesh i shpetuar? A nuk predikoni ju per Zotin e madh e te meshirshem, per dashurine e tij ndaj cdo krijese etj etj? Leqe se nuk u lexua Bibla e pune e madhe. Nqs ka nje "Zot" atje larte atehere ai shpeton, te gjithe ata qe kane pasur nje zemer te mire e te bardhe, qe ne jeten e tyre kane kryer me shume vepra te mira dhe pak mekate te vogla.
PS:
Wa wa wa Si ka mundesi qe Bibla lejohet te digjet dhe te krishteret nuk vershojne shesheve ashtu si vershojne dhe djegin makinat myslimanet po tu prekesh nje faqe te Kur'anit?Ne Arabine Saudite nuk eshte e lejuar qe dikush te kete Bibel ne shtepi, e as ta mbaje ne publik. Nese nxihesh me Bibel, Bibla te konfiskohet, ka tortura, dhe ne fund ajo Bibel shkatrrohet, digjet, a ku ta di une.
Elegance is an attitude.
A mjafton vetem leximi i bibles ?
Po Jezusi, paqja dhe meshira e Zotit qoft mbi te, a e ka lexuar biblen ? Po mendoj dhjaten e vjeter dhe te rejen ?
Ajo qe po themi eshte as leximi i Bibles dhe as leximi i Kuranit nuk jep jete te perjeteshme por Buka e Jetes qe zbriti nga qielli
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
marcus1,marcus1
Cilla asht buka simbas Testamentit te Ri? Bibla apo Jezusi?
sipas Dhjatės sė Re, Buka e tė krishterėve ėshtė Jezus Krishti.
Atėherė Jezusi u tha atyre: ''Nė tė vėrtetė, nė tė vėrtetė po ju them se jo Moisiu jua ka dhėnė bukėt nga qielli, por Ati im ju jep bukėn e vėrtetė nga qielli. Sepse buka e Perėndisė ėshtė ai qė zbret nga qielli dhe i jep jetė botės''. Atėhere ata i thanė: ''Zot, na jep gjithmonė atė bukė''. Dhe Jezusi u tha atyre: ''Unė jam buka e jetės; kush vjen tek unė nuk do tė ketė mė kurrė uri dhe kush beson nė mua, nuk do tė ketė mė kurrė etje.
(Gjoni 6:32-35)
Sarayu, the one who is streaming.
Krijoni Kontakt