Nese do kerkosh gjuhen e thjeshte e lakonike, te bukuren natyrale, duhet patjeter te mos i humabsesh tekste te tilla. Plot emocion, detaje te vogla qe perbejne te teren; te mrekullueshmen.
Te falenderoj qe shkruan gjera te tilla,
Nese do kerkosh gjuhen e thjeshte e lakonike, te bukuren natyrale, duhet patjeter te mos i humabsesh tekste te tilla. Plot emocion, detaje te vogla qe perbejne te teren; te mrekullueshmen.
Te falenderoj qe shkruan gjera te tilla,
Shtepia e vjeter
me pelqeu shume.
Shume shume e bukur.
"Po pse prape do qesh une???"
Xhulia s'di cte them..
E lexova dhe pastaj e rilexova per dike qe kisha afer te gjithe shkrimin dhe ne cdo varg ndjeva po te njejten tringellime te embel malli e dashurie..
Ndijime te rrefyera thjesht e rrjedhshem..me pelqeu![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
deti,nit,dhe marsela faleminderit....C'do vleresim ka nje shije te vecante dhe te embel...( e shikoni m'u rrit mendja mua tani dhe fillova te flas sikur i meritoj!!!! .....)
-----------------------------------------------------------------------------------
Me thua qe dje gjete nje byzylyk timin(nje nga ato qe ka shume inat... dhe une quaj harixhofka-style ) brenda nje kepuce...
-ehe- te thashe me mosperfillje
-kushedi si ka perfunduar aty- dhe me kaloi perpara si nje film, casti kur une verdallisesha neper shtepi per te gjetur vendet me gjeniale per te fshehur ndonje send qe te te ngacmonte mungesen time(ashtu si padashje)....
Ne fillim i mbaje si kujtim, ndersa tani nuk ke me nevoje per keto per te me kujtuar....
Nejse....
Sa u gezovaaaa! Ishte sendi fundit qe nuk kishe gjetur akoma, kjo nenkupton qe duhet te vij prape (nuk dua qe mungesa ime te shnderrohet ne monotoni),
Kam pare ne internet dhe kam gjetur nje bilete low cost por... hmmm......nuk e di, nga Shqiperia me thane qe dje bluza ime(ajo qe le ne shenje kthimi) ka perfunduar ne lavatrice, "gabimisht" thane, ne fillim u merzita per faktin qe nuk i eshte kushtuar asnje kujdes gjysem_mbetjes sime por kuptoj qe eshte thjesht nje prekje malli, duhet te kthehem prape(nuk dua qe malli im te lendohet)
Te vij ? Si thua????Te iki? Si them???
jo, jo kam provime duhet te mesoj... por sa shume qe me iket!!!!!
Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
K.G
Gjithsesi, e kthej gjithmone koken mbrapa (trendafilat e oborrit kane nje vezullim te magjishem pas perdes se loteve)pastaj,duhet te takoj prape gjyshen, trembem se mos nuk e gjej me kur te kthehem...
Dhe ne shtepine ne shqiperi, ne tenden gjithashtu, le gjithmone bluzen qe kam veshur diten e fundit(kjo do te thote "Kthim" mbase dhe gjysem mbetje!
Tashme dhe ti e ke kuptuar qe keto nuk i bej per te te shuar mallin por per te t'a ndezur me teper
......................................
...nuk po shkepus pasazhe te tjera sepse kam frike qe do kopjoj tere kete postim mrekullisht te sinqerte e aq domethenes...
Ahhhhhhhhh keto aeroportet , xhulia.....!!!
......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
drejt gjinjve te tu me ndjell...
....Ishte sendi fundit qe nuk kishe gjetur akoma, kjo nenkupton qe duhet te vij prape ...
............................................
hmmmmmmmmmmmmmm.....!
Ahhhhh keto aeroportet....!!!!!!!!!
Me tere kete ikje-ardhje mbeten e vetmja pike e qendrueshme.........(sipas meje sepse sipas Eraklitit "nuk mund te hyhet asnjehere dy here ne te njejtin lum")aeroportet,
boshti ku rrotullohem une si toka, shkoj nga shkoj po aty perfundoj....
Hmmmmmmmmmmmmm???????
Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
K.G
Postuar mė parė nga xhulia
....dhe sipas nje teorie tjeter....ne gjithmone jemi aty ku s'jemi...
Waw me pelqevi shume.
Me te vertet shume e bukur.
dhe shpesh s'jemi aty ku jemi....
K.G
Krijoni Kontakt