Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Xhulia te lumte me ate qe ke shkru na kenaqe te gjitheve, na bane me
    pak ne nje menyre ose ne nje tjeter brenda vetes tone, por te shprehur
    ne fjale plot emocion qe vetem dikush qe ka talent si puna jote, di ti rreshtoje
    aq bukur dhe aq prekese.
    Vazhdo e dashur se ke talent.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    teper e bukur, xhulia . . . . me kujtove heren e fundit qe isha ne Rinas, dhe me dhembi ne shpirt, ne shpirtin qe e lashe atje!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Sa her vini nė atdheun tuaj, me vehte sjellni freskun e pranverės, por sa her ikni nga kėtu, me vehte e merrni gjysmėn e shpirtit tonė.
    Me shumė mallė dhe gėzim ju presim tė vini, ditėt janė shumė tė gjata gjer nė arritjen tuaj, dhe ditėt janė shumė tė shkurtėra kur jeni me ne dhe e dijmė se nė ditėn vijuese do tė ikni.
    Ditėt??!!
    Qudi, her janė shumė tė gjata, her shumė tė shkurtėra??
    Dhe ndarjet, ah ndarjet… sa tė vėshtira, sa mallėngjyese, sa tė dhembshme janė ndarjet!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    Sa me iket...,eshte shume ftohte ka ngrire qielli thone...
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    03-03-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    5
    Xhulia,mbaj mend qe me ke thene qe koha jote matet me ikje-ardhjet qe ben,tani me thuaj bukur,sakte dhe pa gabime,ashtu siē di ti.....edhe sa nocione te "thyera" akoma te kohes do te kete valle......se na ēakordove me anakronite e tua..ah sidomos kur iken dhe pa lajmeruar....si thua????????

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    03-03-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    5
    ....-ē'kemi?
    ...-..hiē...
    -Si te quajne?
    -harruan te ma vinin emrin ligjerisht..
    -Nga je?
    -as origjine nuk kam...
    -ē'ben ne jete?
    -shume dhe..........asgje..
    -Sa vjeē je?
    -.......................!!!
    -E kuptova,ē'me thua ndonje gje te bukur?
    ...
    ...-ēelin lulet,thahen prape,lind dielli....ēdo te te them?
    -Diēka per veten tende....
    -sikur te gjeja percaktimet pa kuptim qe dua,ndoshta do humbja arsyen per te vazdhuar ti kerkuar,ndoshta i kam gjetur dhe eci perpara kot,po ē'eshte e drejta nje ide fikse e kam dhe se kam ,e kam.....jo nuk e kam...jo,tani me duket vetja shenja e peshores,te shumte ma kane thene kete te fundit per shkak te pergjigjeve te mia dyfishe ose per shkak te asaj "pasigurie"qe me mberthehej fort fort pas fjaleve pa asnje rezonance.e kjo ēdo te thote???'..........e pra!!!
    marr fryme pa turp ne kete ajer(i thenēin)te infektuar nga nga mikrobi yt,te pakten e di qe s'do jem deshmitare okulare e paturpesisie tende qe perfitove nga qe e gjete veten ne perkufizimin"kafshe sociale",jo se me ke bere egoiste,jo thjesht disi me kompleske(pak me shume nga ē'realisht me duhej)........................
    karikatura ime sot qenka ne qejf me sa duket.....(!!!)ndryshe nga une,ndryshe nga shpirti im,ndryshe nga qenia ime,keto dikur ishin nje gje unike,(ate dikur qe ti e le ne mes te 4 rrugeve pa semafor,ose me sakte ishte po nuk punonte llampa e verdhe dhe jeshile)tani kane filluar te arsyetojne ne ne menyra njera me paradoksale se tjetra,dhe hajde po deshe me thuaj se kush ka te drejte........
    ........nejse..........
    -Sa i komplikon gjerat ti o goce............
    ..dhe me kujtohet ajo qe me thoje gjithmonei do ngelesh gjithmone bebja ime e logel.........po tani qe u rrita ku je???????kerkon bebe te tjera qe ti rritesh ti meqe mua me le gjysem bebe gjysem...............bebe...prape!!!!

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    03-03-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    5

........!

......kur te me thonebaroi,s'ka me kuptim,
    ......kur te me genjejne se s'do te kete me fiksim,
    ......kur te me shajne:kurve mendimesh!
    ......kur te me mendojne me mire si putane harrimesh,
    ......kur te me ndjejne dhimbshem pranine,
    ......kur te me hapin shpirtin tashme karakatine,
    ......kur te me gjejne jeten,plot mungesa pa arsye,idiote,
    ......kur te me perceptojne,si gjithmone me komplote,
    ......kur te me flasin ne rradhe te pare.....
    ......kur te me bejne..po me bene,per te qare......
    ......kur te ma shkaterrrojne me kthetra fantazine,
    ......kur te me mundojne,te ēirren te me arrijne,
    ......kur te me perdhunojne endrrat nje nga nje,
    ......kur te me sjellin ne vete,me ty,jo... me asnje....
    ......kur........le te mi bejne te gjitha...ē'te duan,
    veē me ngrini..kam rene,asnje s'shikon...me harruan.......

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    Citim Postuar mė parė nga pipiricka
    Xhulia,mbaj mend qe me ke thene qe koha jote matet me ikje-ardhjet qe ben,tani me thuaj bukur,sakte dhe pa gabime,ashtu siē di ti.....edhe sa nocione te "thyera" akoma te kohes do te kete valle......se na ēakordove me anakronite e tua..ah sidomos kur iken dhe pa lajmeruar....si thua????????
    O pipiricka ime... edhe ketu me gjete moj????!!!
    C'paske qene!!!!
    Paster ,sakte dhe pa gabime ashtu sic di une...... te pergjigjem: Une do vazhdoj ta mas kohen me ikje-ardhje, deri sa te gjej nje tjeter mates kohe qe di ti "thyeje" nocionet po aq dhimbshem po aq bukur....
    Ju cakerdova me anakronite e mia??? Prandaj nuk lajmeroj kur iki ...ose thjesht sepse (ti e di) i trembem moskthimeve....

Per sa i perket atyre qe ke shkruar me lart....sec ndjeva dicka familjare...
    Si thuaaaa???

te kam xhan shtrige
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    03-03-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    5
    Ah moj zhulia,sikur se di qe si pipiricke qe jam te gjej dhe ne maje te "thanes"se mendimeve te tua te tharta,te hidhura,te embla(me raste keto..)keshtu qe.....nejse sa per ato me lart mund te them se kane familjare shume po jo per te tjeret sa per mua dhe veten time,.................shihena verdalle xhulia,dhe frekuentona pak neser se kemi dhe "kanonikon" jo per gje,ok?

Dhe une te kam xhan b.....!!!!!

bastard_inside Maska e diabolicas
    Anėtarėsuar
    27-01-2006
    Vendndodhja
    midis arsyes dhe mos arsyes, midis endres dhe reales atje ku klithja kthehet ne puthje dhe puthjet ne lot...brenda teje shpresoj
    Postime
    5
    Perpiqem te jem vetevetja sa here qe perballem me ty, perpiqem te jem dikush qe duhet te isha por tashme nuk jam me . Ishte koha per ndrryshim kur te njoha , sllogan elektoral i kesaj jete qe une nuk e zgjodha ndrryshimin, ndrryshim sipas menyres tende.Ngado qe te shkoj te kerkoj , si rrugeve bosh pa ty, si endrrave qe zgjimit marrin emrin tend , ashtu edhe neper forume ku kerkoj te gjej copeza te shpirtit tend te hedhur ne poezi .Edhe nese nuk te shoh per pak ore kam deshire te te kem prane dhe malli me mbyt me kerkesa dhe deshira per te te bere te veten . Por jam xheloz dhe as mallin as inkonshin tim nuk e lejoj te behen pjese e jotja . Ta kam thene qe une jam xheloz edhe pas gjerave qe vesh jo me per gjerat e tjera qe me duken sikur duan te me mbysin . Edhe ketu erdhe do me thuash ?! Pak privacy nuk duhet ta kem edhe une do te me thuash ?!Ah por smundem jo te mos jem ky qe jam , thjesht i semur kronik me patollogjin i dashuruar pas teje... Per ty kafshe e keqe...

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •