oooooooooooooooo flm flm te ter muahhhhhhhhhhhhhhhhhh e dini kush jam edhe si fytyre tani shkon AOP apo shkon hahahah muahhhhhhh
oooooooooooooooo flm flm te ter muahhhhhhhhhhhhhhhhhh e dini kush jam edhe si fytyre tani shkon AOP apo shkon hahahah muahhhhhhh
Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆٠·˙
aappapap ca poza mor aman.Mire thon o Korcare o hic fare![]()
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Mireseerdhe ne forum mi goc!
Adresa e faqeve personale vetem ne profil, jo ne firme. Stafi i Forumit
huh vallain te jesh kaq e mire dhe simpatike huh ta hiqtke petllen po nese je je per veten tende kshu qe te uroj mireseardhjen dhe ja kalofsh kendshem mes nesh.
mir se erdhe yllo dhe sa per dijeni ehste 100 per qind kjo shejtane muaq wb yllo
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Te rente e mira ty hahahahhaha muahhhPostuar mė parė nga Bledari
SHTRIGAAAAAAAAAAAAAAAAA ylliiiiiiiii muahhh mir e thone bre O KOrCARe O HIC FARE![]()
Pershndetje Korca..
Un ty gjith mon qe te kam pare te kam pas inati , por nje fjal qe thot populli , ATIJ QE JA KE INATI TA BJE ZOTI ME MARR AT.
E un do vazhdoj te kem inati dite e nat dhe biles ndoshta 1 nat t'shoh.
Oseee vallaji mbylle privatin ose bonja /ignore GjIlAnAsI_cSi Se un ta lypi..
Edhe don mem da prej Loqkes teme selines..
Jo be jo se ska shanc :P
Hey Mistrece , e mire , qenke por mos te rritet aq shum mendja.
UN JAM ME I MIRE SE TY.. Edhe pse mashkulli veshtir mundesh me gjet me i kalu femerat
Uroj mire se ardhje ktu , dhe zoti te rujt , dhe ishalla knaqesh ketu ne forum , se boll e halitshme je nuk rrin me nje vend ti
p.s Sonte i boj Fotot edhe po i fusim ke Votime Dhe Sontazhe Hahahahah.
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
ahhahahah ooooooooo loqkaaaaaaa jeme ti je njish per kok tende muahhhhhhhhhhhhhh
Po te te shkruj me ngjyr te kuqe me ngjyr dashne :P Shyqyr qe e bone ene ti prezantimin tani te vdesin rehat se ishte gjeja e funit qe me shkote ne menje :P Nqs do te dish me teper per veten tate me merr ne telefon se sqarohemi :PPpppppp
Mire se erdhe dhe ia kalofsh sa me mire mes nesh si ne staf dhe ashtu ne forum
Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
dOnT dIsTuRbE
iiiiiii mos o zot sa e shemtume qeke moj kur te pash ne kamer ishe me e mire ncncncncncnc si ndryshonj njerezit. megjithate e di vet ti se kush jam una ene po te pres ke veni grupi i puthje ke balli edhe te jap ato tjerat veri ketu se jan shume me te mira :PPPPPPPPPPPPPPPPPP
L O N D O N
P-i-M-P
|_CuNi_|
Krijoni Kontakt