Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 125

Tema: Nokia Vertu

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Ericsson t29 dhe Nokia 10.30
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Ai cel.duket i persosur ZiM po s'besoj te jete me pak se 500euro....Te shohim si do jete buxheti Mgjth.faleminderit per informacionin!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

~mistrece~ Maska e Baby^Doll
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    132
    une kom marr 1 samsung d500 o i zi si shpirt hmmm, e kom me kontrate (bill) , bluetooth, picture message etj. t-mobile e kam linjen hihihi

Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baby^Doll : 29-06-2005 mė 08:51
    ?

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Motorola realizoj nje smart telefon teper interesant qe do filloj te shitet ne kvartalin e fundit te ketij viti. Behet fjale per modelin E895 ( i cili eshte telefoni i gjashte nen Linux i kesaj kompanie) e cila eshte dedikuar per GSM dhe EDGE rrjetet. Ai do disponoj me kamere prej 1,3 mega piksel, 2,2 inch TFT displej me rezolucion prej 320x240 piksela dhe mundesi multimediale te shkelqyeshme.

Ky telefon perdor Mobilinux sistemin operativ te kompanise MontaVista dhe ka edhe Java softver.
    E895 bazohet ne nje "chip", por ende nuk eshte e njohur se cilin "chip" do e perdori (ka oferta nga TI, Philips, Freescale, Intel dhe te tjere).
    Falemnderit kesaj, E895 do kete harxhim te vogel, keshtu qe bateria LI-Ion prej 1000 mAh do ju mundesoj bisede prej 200 deri 250 minuta dhe 200 deri 250 ore stand by, qe eshte teper mire kur behet fjale per smart telefonat.

Ky telefon ka 10 mega bajt memorie te instaluar, 8x zoom, blitz, Bluetooth, USB port, mundesi per incizim te zerit etj.
    Dimensionet jane 51x93x23 mm dhe peshon 127 gram.

Ne foto Motorola E895

Pergatiti: Mirsad Asani
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

Motorola E985

Ne konferencen JavaOne ne San Francisko, Motorola paraqiti modelin E985 i cili do gjindet ne shitje ne tetor.

E985 eshte telefon celular i bazuar ne Linux sistemin operativ.
    Eshte interesant se ne te njejten kohe mund te kryhen shume funksione, si per shembull t`i pergjigjeni sms mesazhit perderisa jeni duke biseduar apo duke surfuar me ndihmen e HTML kerkuesit.

3GP streamingu i mundesuar, dhe duhet permendur se dokumentat (files) mund te shifen perderisa shkarkohen.
    Kamera ka 1.3 megapiksela dhe mund te incizohen video data si dhe fotografi te cilat ne menyre digjitale mund te "zoom"-ohen deri me 8 here, dhe qe kenaqesia te jete edhe me e madhe, displeji kryesor mund te paraqet 262.144 ngjyra.
    Memoria prej 10 Mb e instaluar eshte e mjaftueshme per fotografite dhe datotekat e organizatorit, por dhe per ato qe praktikojne te ndegjojne mp3 ne telefonin e tyre, E985 ka sllot memorie ekstra dhe mund te perdor SD memory card deri me 512 MB.

Pergatiti: Mirsad Asani

Ne foto Motorola E985
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Gjithmone kam qene fans i Nokias dhe celulari i pare qe kam pasur ka qene kjo tulla ktu poshte......

Fare lehte mund te thuhet se Nokia ka revolucionalizzz,,,,nejse,,,,ka bere histori ne teknologjine e Celulareve, por koheve te fundit sikur po calon te beje nje impakt ne treg.

Para nji jave mu mbush mendja te thyej ate tabune e vjeter dhe bleva nje non-Nokia phone....(i vjedhur)

Sony Ericsson W800i

Eshte nje mastercope inxhienerike.

2.0 Mega Pixels Kamera 4xZoom.
    Walkman, Mp3 player, Video Recorder,
    38MB memorie ne Telefon dhe 512MB ne memory Stick
    Mund te shkarkosh me shume se 1000 kenge ose videoklipe ne te, si nga kompiuteri ashtu edhe nga shumica e sistemeve Hi-Fi dhe Vi-Fi,,,,plus CD ripping device.
    Vetem lavatrice nuk kishte.

Me te vertete celular Cool. Kot nuk kane thene te paret "Tulle tulle behet kulle" apo i kane thene ndryshe?

ps. Per ata qe nuk jetojne ne Japoni, nese nuk njifni ndonje hajdut telefonash do u duhet te prisni edhe nja 3 muaj sa te dali ne treg.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Big Blue : 05-08-2005 mė 14:29

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Ketu ne Usa nuk kemi ( them per vete ) shume naze se cfare celulari perdorim.
    Ndersa ne Shqiperi damnnnnn cfare celularesh kane hy aman mer zot, te ike
    tepeleku dhe kur shef femi te vegjel me celular te fundit.
    Ndersa une sapo mora nje family plan dhe zgjodhem dy celular me burrin, i imi me pelqen i burrit hic....tju them te drejten.

I pari eshte i imi Samsung e335 dhe i dyti i burrit Motorola RAZR V3.

Fotoja e maturės :) Maska e Kinezja
    Anėtarėsuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzė liqenit - Pogradec
    Postime
    76
    Ky eshte celurari im
    Buzėqeshja i pasuron ata qė e pranojnė, por nuk i varfėron ata qė e japin.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Perdor nje nokia nuk e kam shum parasysh cili tip eshte por hapet dhe behet si organizer, ka ekran por nuk ka kamera its ok

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    une momentalisht e perdori nokia 3230.shume celular i bukur eshte ju kish preferuar ta blini

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •