Postuar mė parė nga green
LG jane the best !!!
Postuar mė parė nga green
LG jane the best !!!
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ne fillim fare, si celular te pare kam perdorur nje Nokia 3310....behet fjale per para 6-7 vjetesh.
pas tij, kam perdorur nje Sony J5, derisa e prisha ate rrotullen qe perdor, dhe bateria nuk mbante pothuajse fare.
ky u zevendesua me nje Nokia 3330 me nje kapak te tejdukshem, i cili me thene te drejten, ka qene edhe dashuria ime me e madhe, lidhur me aparatet e telefonise celulare.
me pas, kam perdorur nje Nokia 7210, te cilin e nderrova tani, para 2 muajsh me Nokia 6020.......shume i rehatshem, dhe praktik!
me nje fjale: NOKIA
{^_^}
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mad : 24-05-2005 mė 17:39
::|maDes!gn © 2009|::
Nje pllake te madhe te vjeter perdor. Po si punon ama...me mire se e tim burri qe e ka blere 10fish me shume se mua. Asnjehere s'kam qene me naze per celulare e makina, gjera per te cilat shqiptaret vuajne shume t'i kene glamourous.![]()
Nje pyetje meqe jemi tek celularet,
Di ndonje te me thote, ato celularet e 3-shit italian me video u hapet gje kodi ne Shqiperi, apo te mos ta porosisim fare?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Po ti kur ta porositesh, thuaju qe edhe te ta zhbllokojne ketu
huh s'kam celular![]()
HELENE,Postuar mė parė nga helene
Ajo qe dua te them eshte qe tu punoje karta shqiptare e vodafonit. Se atje ne itali punon ajo me karten e treshit. Me jepni ndonje pergjigje shpejt se nese smundet me duhet te blej nj ete lire ketu ne tek tregu tek banka...lol, se s'na do shoqnia pa celular, kuptoni....lol
---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
LoooooooooooL Xhuxhumak cne pa cell ti ? lol
Aty ska ngel i madh e i vogel (perfshi ketu dhe mbesen time 9 vjec ) pa cell .. po kuptohet keshtu si aparate i kane te gjithe atje ..por kartat u mungojne .. me nje fjale i kane bosh .![]()
Nejse .......... sa me shpejt me cell (lol )
Nuk jam pa cell mi jo, por me eshte prishur ky i fundit qe ma kane bere dhurate dhe po pres nje nga Italia, Pra faktikisht jam pa aparat, se numrin dhe leke kam sa me fol cerek ore me ty ne amerike...lolPostuar mė parė nga PINK
Pastaj i fusim leka prape dhe flasim prape....lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 24-05-2005 mė 19:18
---voudou.. ---
Postuar mė parė nga miri
Ky LG-VX800 me verte qe eshte shume cool ... atij ja kam vene syrin tani
Momentalisht e kam si te Greeny-t ... por ja ta shtyj dhe ca se kete pune kane keta .. nje e dy modele te reja nxjerrin (lol )
PS: Kur ti fusesh Leka prape .. me thuaj xhuxhu lolol ( ju i keni dhe funny se dhe bosh ti keni kur ju marrin skeni nevoje te kini leka brenda )![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 24-05-2005 mė 19:29
Epo do te kemi ndonje te mire edhe ne, moj Pinku, Se sa krahu ne e kane fut me cmimet voda dhe amc-JA, por shqipot kane shpikur sistemin e zileve qe te merren vesh pa folur. 1 zile jam ketu, 2 zile jam i zene, tre jam me te dashuren etj. Ose zile dhe na merrni ju qe keni leke....lol(Keto te fundit te merzisin fare)Postuar mė parė nga PINK
---voudou.. ---
Krijoni Kontakt