Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 125

Tema: Nokia Vertu

Larguar Maska e tironse_me_fiks
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Vendndodhja
    anej knej gjithanej
    Postime
    58
    Avash avash do fillojm dhe ne,mora vesh psh qe ne Shqiperi kishe mundesin te karikoje celin nepermjet nje telefoni tjeter dmth creditin tim mund tja jap nje shoku ose shoqe,sic eshte dhe ketu ne itali per raste urgjente.
    Sot jemi akoma ktu,me te mdhenj se kurr,me te fort se kurr.

SuperKlub Tirona
    Gjithmon Bardheblu!!!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Motorola pregatit "smart" telefonin e pare celular me sistem operativ Linux.
    Duket se ne gjigandin amerikan Motorola eshte vendosur t`i jepet shansi Linux-OS, pershkak se sistemet tjera jane te provuara tashme.
    Telefoni ka numrin A278 dhe eshte i dedikuar low-end pazarit.
    Motorola A278 nuk ka kamere, as displej sekundar, por vetem plastike nepermjet te ciles shifet TFT ekrani kryesor.
    Ekrani eshte me rezolucion prej 320x240 pixela dhe tregon palete ngjyrash 16-biteshe. A278 ka 8Mb memorie te integruar, mp3 player dhe e-mail klient.
    Perdor WAP, MMS dhe Java 2.0 dhe peshon 120 gram.

Ky telefon fillimisht do paraqitet ne treg ne Azi me cmim prej 370$.

Ne foto Motorola A278

Pregatitur nga une
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

Nokia 770 Internet Tablet

Produkti me i ri i Nokias i cili duhet te jete ne shitje nga fundi i veres nuk i ka funksionet te rendomta te telefonit dhe eshte i dedikuar special per "surfim" ne faqet e internetit.

Produkti eshte i bazuar ne Linux OS dhe eshte i ekuipuar me Wi-Fi, LCD displej me rezolucion prej 800 x 480 piksela i cili eshte senzitiv ne prekje dhe ka mundesine per zoom te faqeve, si dhe mundesine e bashkangjitjes se tastieres virtuale.
    Konektimi ne internet, pervec se me Wi-Fi mund te behet edhe me telefon celular kompatibil. Nokia 770 ka edhe softver per ndegjim te radio stacioneve ne internet dhe mediaplayer.
    Cmimi i Nokia 770 Internet Tablet pritet te jete dikund reth 350 euro.

Ne foto Nokia 770

Pregatitur nga une
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119

Nokia N91

Pershendetje !

Ja dhe nje model tjeter i Nokias dhe pikerisht N91.Per mendimin tim dhe nje prodhim tjeter me forme qesharake nga Nokia.
    E megjithate siq thone Nokia eshte qesharak nga jashte po serioz nga mbrenda!

Ja dhe karakteristikat e tij

Eshte i dispunuar te punoje ne rrjetet UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Dimensionet e tij 113.1 x 55.2 x 22 mm
    Paraqitja e ekranit TFT, 256K ngjyreshe dhe madhesia e ekranit 176 x 208 piksel
    Ajo qe e ben disi te veqante kete telefon eshte 4GB mikrodrive per te mbajtur aplikacione,video,foto,MMS,muzike,tinguj polifonik etj.
    Po ashtu dhe kamera eshte 2 Megapiksel.Eshte i programuar ne Symbian OS v9.1, Series 60 UI 3rd Edition.
    Pastaj ka pothuajse c'do funksion qe mund te kene prodhimet e fundit,si psh bluetooth,Wireless LAN (Wi-Fi) java,xHTML/HTML browser,USB porte etj etj.
    Wi-Fi eshte per te krijuar lidhje pa kabuj (wireless) po sidoqofte ky model nuk aplikon inet!Mund ta lidhesh me wap ose mund ta perdoresh si modem per lap topin.Nese deshironi inet ne telefon bleni blackberry :-)

PS: Sot mora nje Nokia 6680! Duket fantastik po sidoqofte teper heret per te krijuar pershtypjet.

Ketu foto e Nokia N91
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Une pas ca celuleqeresh si dollap qe kam pasur (te kohes se qepes )...kam nje nokia 6230. I qerre gjera qe me shume sme duhen! Po ama ajo kamera e celularit me knaq duke u tall me foto Ska gje me qyfyr, per tu nxire jeten dynjase :P Jo se une bej kshuja gjerash :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Nje pllake te madhe te vjeter perdor. Po si punon ama...me mire se e tim burri qe e ka blere 10fish me shume se mua. Asnjehere s'kam qene me naze per celulare e makina, gjera per te cilat shqiptaret vuajne shume t'i kene glamourous.
    Pervec veres dhe ndonji antikiteti 3-400 vjecar (lol) , s'ja vlen te vuash per kopracllek te burrit prandaj thuji ta zgjidhin qesen...
    E kisha edhe un nji celular qe e perdorte Jul Cesari (lol) por i dhashe krah se ne muhabetin ma te mire te thoshte bye-bye lol.
    Masandej kot s'thojne maj kuqe , gjaja e re e ka ne te ..
    ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    Pervec veres dhe ndonji antikiteti 3-400 vjecar (lol) , s'ja vlen te vuash per kopracllek te burrit prandaj thuji ta zgjidhin qesen...
    E kisha edhe un nji celular qe e perdorte Jul Cesari (lol) por i dhashe krah se ne muhabetin ma te mire te thoshte bye-bye lol.
    Masandej kot s'thojne maj kuqe , gjaja e re e ka ne te
    AAO-- te rejat ne te e kane te, po te vjetrat ti dine huqet

pllaka ime ndryshon fare pak nga ajo e kuqes (rastesi kjo, nuk hyn ne kategorine e gjerave qe Kuqja me akuzon se ja kam vjedhur/kopjuar/imituar loool)

Ai celulari tend i vjeter do kete pas ndonje numer te Brutit qe se ke pelqyer, se cesari ishte burre i mire fort

po ke shume te drejte kur vjen puna tek vera, nuk te kundershtoj dot qe vera e mire ja vlen, Mejgithese, per vere te mire dhe me pak para te con Kuqja (me shume te lutura) si Connoisseur-e qe eshte ke nje ven...ti bli per vete dhe brokerit/ asaj nje arke
    TBD

Ate dite qe mbolla drithe Maska e T68
    Anėtarėsuar
    29-10-2002
    Vendndodhja
    AnyTown USA, 00000
    Postime
    84
    Ja ta ve dhe une listen time...

qe nga 1998 deri tani kam blere dhe perdurur keta!

Ericsson CH788
    Mitsubishi T200
    Sanyo BAM 201
    LG V111
    Ericsson T28
    Ericsson T68
    Panasonic GD87
    Nokia 3650
    Panasonic GD55
    Nokia 3390
    Nokia 3595
    Samsung 105
    Motorola V525
    Motorola A630
    Nokia 3660
    Samsung 315
    Treo 600
    Panasonic X701

Keta dy te fundit i perdor cdo dite... dmth nderroj karten nga njeri te tjetri... Treon e perdor kryesisht per emailin e punes ndersa Panasonic eshte oooooo SYMBIAN qe e kam kaq shume qejf...

Dua te marr nje Motorola MPx po duke qene se Motorola nuk e nxorri globalisht ne treg para se ta pezullonte, ka pak aparate verdalle dhe jane ca si te shtrenjte...
    Ose do pres per RAZRBerry se di akoma...
    .

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Nje Nokia te vjeter..
    Per telefonin s'ankohem se se shpejti do hyj ne guiness per reniet e panumrueshme spektakolare pa pesuar deme..po bateria ama,,te le ne rruge kur te duash..e dine mire ca
    Kam ndermend ta ndrroj kete vere po te shohim..:-)..prap te Nokiat e kam synin.Keto te fundit jane yll fare!
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Marsela..te rekomandoj kete Nokian 6680 ne 3G

Ka rreth nje muaj qe kam blere nje te tille dhe e them me konfidence qe eshte celulari me i mire qe kam perdorur ndonjehere (nga nje koleksion pothuajse i njejte me T68 nga ana numerike)

Ka RS-DV-MMC memory kart qe mund ta zgjerosh deri ne 512 MB qe do te thote mund te depozitosh plot video muzikore apo MP3.Ne kete qe kam une momentalish kam marre rreth 47 video te plota muzikore (nga me te fundit) nga servi i 3. Eshte fantastike kur ben udhetime te largeta dhe don te degjosh muzike,po shikosh ndonje video.

Nga ana e perdorimit perseri i mrekullueshem.

Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •