Une perdor Motorola V60i... eshte i vogel dhe funksional...vetem antenen e ka pak delikate![]()
Une perdor Motorola V60i... eshte i vogel dhe funksional...vetem antenen e ka pak delikate![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Motorola V60, i vogel?!?Postuar mė parė nga nausika
Hun, me duket se po tallesh...eshte alamet telefoni ai.
Une per vete tashi per tashi perdori kete ne foto me poshte:
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
ja ku eshte, perpara, mprapa dhe ne profil...
i vogel eshte...te pakten keshtu me duket mua...por cdo gje eshte relative![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Keni shume te drejte dhe une do te rrekomandoja te mos blesh tani, ngaqe afersisht rreth 2 muajsh do te keni mundesine te bleni me rreth 200$ nje celular qe do te kete kapacitetin e Ipod-it per memorje... Me duket se ka ne shitje por eshte shume i shtrenjte per momentin, duhet te presesh te dalin ca me te mire qe ta blejme ne te varferit me cmim me te ulet : )Postuar mė parė nga PINK
Xhuxhumaku une di qe ketu mund te zhbllokohet per te funksionuar dhe me karta te tjera pervec treshit, se nje shoqja ime ka bere kete gje dhe e ka cuar ne Shqiperi, keshtu qe kur te ta blejne thuaju edhe te ta zhbllokojne![]()
Xhuxhumaku....cilit celular nga ato te 3G ja ke vene syrin? Ka menyra per ty zhbllokuar nga interneti po ashtu! Varet nga modeli.
Te gjithe pa perjashtim jane te zhbllokueshem,sjam i sigurte nese keto te 3G zhbllokohen ne shqiperi per arsye se kane tjeter lloj software!!
ZiM
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Sony Ericson ...Ka vale shume te mira nese mund ta thuash keshtukudo te jesh nuk jep nderprerje zeri , dhe ne ndertesa te mbyllura
hm.....para tre vjetesh lam patur nje SONY ( sja mbaj mend modelin por ka qene me kapak ) e si mbantet mire bateria....I bleva bateri te re dhe ja dhashe kushos....
Vitin qe shkoi kisha nej nokia 23 10 ( mall turk ) e mu prish :S .....
e para 4-5 muajve mora nje Nokia 61 10 mirepo si punonte infaredi ( ndonese e kane asnjerit nuk i punon ) e keshtu qe shkova e nderrova e mora nje Nokia 32 10 ....
bye
U hapet kodi qe c ke me te,ne kena fallsifiku dollarin australian e jo mo kto gjona qe si kena gjo hic.Po vetem se nuk punon me videochiamata dhe s merr dot me mms,se dhe un e kam 3 por se nderroj se nuk ka me funksionet e meparshme.Nejse 10000 lek kushton ne shqipni,kurse ketej nja 20Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Sot jemi akoma ktu,me te mdhenj se kurr,me te fort se kurr.
SuperKlub Tirona
Gjithmon Bardheblu!!!
Me qe ra fjala a e ka ndokush idene se kur ndonjera prej kompanive telefonike ne Shqiperi do e beje te mundur teknologjine 3G !!
Fakti qe nuk mund te dergosh as MMS do te thote se Vodafone nuk ka mundesuar akoma 'Vodafone Life' apo si mund ta quajne ndryshe ne Shqiperi.
Te paret jemi per te fallsifikuar dollarin ne po jemi te fundit ne gjerat qe eshte e rendesishme qe te jemi nder te paret.![]()
ZiM
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt