Une per vete qe kur filluan prodhimet e NOKIA nuk i jam ndarre me pelqen shum NOKIA dhe pik
NOKIA COONECTING PEPELL
ANTENA
Une per vete qe kur filluan prodhimet e NOKIA nuk i jam ndarre me pelqen shum NOKIA dhe pik
NOKIA COONECTING PEPELL
ANTENA
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Apple dhe Motorola e leshuan ne shitje telefonin iTunes-Motorola ROKR E1.
Me kapacitet memorial prej 512 mb dhe Apple iTunes software si tek iPod playerat muzikor dhe teknologji 3D surround, fansat muzikore mund me te vertete te jene te gezuar me kete telefon.
Karakteristikat teknike:
-dimensionet: 108x 46 x 20.5 mm
-masa: 107 g
-displej: TFT, 256 000 ngjyra, 176 x 220 piksela, 8 linje
-kamera: VGA, 640 x 480 piksela, video
Bluetooth, MPEG4/MP3 plejer, JAVA MIDP 2.0, WAP 2.0, USB port.
Ne foto Motorola ROKR E1
Pergatiti Mirsad Asani
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Prodhuesi korean e paraqiti modelin M4330, nje nga tre modelet e telefonave celular ne te cilet eshte i futur edhe detetktori per alkohol.
Vendimi inovativ i LG arriti popullaritet te madh ne pazarin korean. Ne telefon brenda eshte i instaluar senzor i cili e detekton pranine e alkoholit ne fryme dhe pastaj me animacion grafik e lajmeron pronarin e telefonit.
Pervec mundesise per matjen e sasise se alkoholit ne fryme, telefoni permban edhe digitron (dmth remote control)per TV dhe DVD player.
Karakteristikat tjera:
-pesha: 110 gram
-Displej: TFT, 256.000 ngjyra, 176 x 220 piksela, displej te dyte te jashtem OLED me 65.000 ngjyra dhe 96 x 96 piksela rezolucion.
-kamere: VGA, 640 x 480 piksela, video, flash.
-mundesi: mp3, AAC player, WAP 2.0, EDGE, JAVA.
Mirsad Asani
Samsung para pak kohesh ne Kore e promovoi asin e vet ne telefonat "e mencur", SPH-H1000 DMB/WiBro.
Jo vetem se ka rrjet Wireless, por ka edhe hardware backup per VOIP.
Ka 2.2 inch QVGA 262k displej, qe e ben me te mire ne klasen e tij. Telefoni poashtu ka mundesi te lidhet me televizorin satelitor per telefona celular ne ate regjion, si dhe mundesin e kycjes ne televizor apo proektor nepermjet daljes TV.
Kamera mund te jete me 2 dhe me 3 mega piksel qe poashtu e ben me te mire ne kategorine e vet. Fotografite jane te shkelqyeshhme ndersa video klipet me DVD kualitet. Ky telefon ka edhe QWERTY tastier ne te cilen mund ti shkruani sms mesazhet, te chatoni si dhe te shkruani e-mail.
Ne foton e meposhtme, Samsung SPH-H1000 DMB/WiBro.
![]()
Kete radhe Nokia vjen me nje desanjim disi me origjinal dhe te bukur,po ta krahasosh me modelet e tjera paraardhese.
Karakterisitikat e ketij modeli nuk jane dhe aq te dryshme nga ato te modeleve te fundit (6680,N70,N90)
Teper pershtypjelenes,vetem mos harro se gjithnje do gjendet nje mangesi! Ne kete rast eshte pesha e tij prej 191 g (eshte e pajusifikushme ndjenja e pranise se nje tulle ne xhep,pas kaq vitesh ne teknlogjine 3G)
E megjithate ja vlen ti hedhesh nje sy,pse jo...dhe ta blesh kur te dale ne treg,duke u bazuar mbi mundesite sigurisht.
Ekrani i tij eshte TFT,16M Colors.Madhesia e ekranit eshte 320X240 pixel.
Ka dhe nje mini ekran te jashtem,16k colors dhe me madhesi 128x36 pixels.
Kamera e tij eshte 2 MP, 1600x1200 pixels.
Karta e tij e memories eshte mini SD dhe ka kapacitet te perballoje deri ne 2GB
Memoria e mbrendeshme eshte 90 mb
Rrjetet,ne te cilat mund te punoje jane UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Karakteristikat e tjera jane pak a shume te ngjashme me modelet e tjera paraardhese.
Pritet te dale nga qereku i pare i 2006's.
Ja dhe disa foto te N92
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 26-12-2005 mė 19:52
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
A dini gje te me thoni kur do vijne keto telefonat NOKIA(N92) ne amerike?
Telefoni Motorola te mesazhi numer 29 eshte zgjedh nje nga 10 produktet elektronike me te keqija te vitit 2005Kete e kam lexuar te lajmet e yahoos. Motorolat ne pergjithesi nuk me pelqejne as razor V3. Kam nje shok qe e pati blere V3 ne fillim fare kur kushtonte afro 400$(me linje cingular). As ai nuk ishte i kenaqur. Ne amerike i mashtrojne njerezit e thjeshte qe s'dine me telefona koti. PLus qe disa kompani perdorin tekonlogji CDMA(pa sim karte) ne vend te GSM. Ne kete menyre ate telefon nuk mund ta perdorish fare me kompani te ndryshme. Sidoqofte kjo teknologji i ka edhe pikat pozitive te vetat. Ne evrope si eshte nuk e kam shume idene.
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
une kam ate razar phone
Kam nje pyetje:
Me mbaron kontrata se shpejti dhe do blej Motorolla Razr ...Puna eshte se dua ta perdor edhe kur do vete ne shqiperi (celularin e blej ne kanada) si mund ta "konvertoj"?....Behet po ti ndyshosh sim karten dhe te blesh numer ne panafon apo AMC ...
Kush te me ndihmoje eshte i mirepritur te pergjigjet..ata qe mund te tallen me paditurine time mos te hapin gojen![]()
When in Doubt, Act Stupid!
-------------------------------------------------------------
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zeus : 04-02-2006 mė 18:33
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Eshte fare e lehte nese ti do ta kesh aparatin me microkarte, te vendosur ne pjesen e brendeshme te tij, sic e ka per shembull kompania T-MOBILE.Postuar mė parė nga nausika
Ne rast se e ke te tille, thjeshte heq microkarten qe ke dhe vendos nje shqiptare.
Krijoni Kontakt