Kam degjuar, kam jetuar, kam pare, qe njerzit per hir te egos personale mohojne dhe dashurine, fakt i hidhur por i vertete. Pra ju miqte e mi per hir te egos tuaj do ta mohonit dashurine?.
Dito.
Kam degjuar, kam jetuar, kam pare, qe njerzit per hir te egos personale mohojne dhe dashurine, fakt i hidhur por i vertete. Pra ju miqte e mi per hir te egos tuaj do ta mohonit dashurine?.
Dito.
Edhe pse nuk e kuptoj aq paster pyetjen do kisha thene se nuk do mohoja dashuri qe me ofrohet per ego personale time...nqs ishte puna per te mohuar, do beja ate per shkakun e mos lendimit te tjetrit. Nqs nuk e kthej dashurine qe me ofrohet, kot te marr njeriun ne qafe.
Egoist eshte te kerkosh gjitha per vete...kur e di se ka atje ne bote per cdo njeri nje tjeter.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Pitje per dashurrrine again .. si shume ngjashmeri ka ka kjo me ate temen tjeter " kur thoni ste dua " ... shkon nga shkon prape ne nje pike del ti Odeon .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Joooooooooooooo
Kurr nuk do e mohoja Dashurine per hir te egos sime kurrrrr
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
o odeono ēfare eshte egoja personale, vlla?Postuar mė parė nga Odeon_relax
![]()
S'po ta them thjesht per te kritiku (megjithese ti je i hapur per kritike) por s'e kuptoj pyetjen... Ose me mire te them, nuk me duket e llogjikshme.
Dashurine do e mohoja vetem kur shihja asnje rrugzgjidhje, asnje te ardhme
jo per egon por per te dy dhe gjenat e tjera perqark
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
doux meol , kur je ne dashuri ka gjithmone nje te ardhme ka nje rrugzgjidhje prandaj njerezit jane tre lumtur kur jane ne dashuri
kur ke ra mrena themi ne nga anet tona e para ne liste eshte dashuria pastaj vine problemet
"Biologically speaking, if something bites you it's more likely to be female."
Egoja personale eshte pamje driteshkurter qe nuk shikon me larg se vetvetja.Postuar mė parė nga [xeni]
Dito.
Edhe une Nuk muhd ta Mohoj Kure Dashurine per hir Te EGos......
absurde te mohosh dashurine per ego personale te pakten mua kshu me duket![]()
M&M
Krijoni Kontakt