1 jave ne vere sa per te takuar gjysherit e kusherinjte e vegjel..![]()
1 jave ne vere sa per te takuar gjysherit e kusherinjte e vegjel..![]()
https://www.behance.net/robberysk1100
Tema e forumi ka vend per te postuar te gjithe,edhe madje disa duan te duken me disa mendime qe paraqesin paragjykim ''idiotesi,,por ata qe mendohen,e kalojne apo jo kanalin sigurte kane per te rene ne te.
Me mire rri matane kanalit.
Po
kur
tashme.
Me 2012 do behet bota me dy diej.
Ndoshta do i duhet Shqiperise pak drite me shume te ndryshoje,edhe te ndricohet.
Ne shpi do te kthehem kur te mbarojre studimet,fatkeqsisht atje ka shume njerez me qellime te mira por te pa afte.Duhet me shume pune e intelektualve, shoqeria civile dhe jo partite e bejne nje vend.Me kot genjejne veten ata qe thone jane mire aty ku jane ,jane te urritur per buk e dije dhe kur ti perftojne te dyja do te kuptojne thenien (gurri rend peshon ne vende te vet).Mos prisni qe te behet nga hici ,duhet sakrific e dijetarve qe te behet Shqiperia .Atdhe me prit se erdha.... .
une mendoj qe ne ose ju qe keni mundesi te rrini jashte nuk duhet te ktheheni ne atedhe.atje ka mjafte te pa pune,shkoni ju dhe ju merni atyre te shkreteve vendet e punes.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
nuk mendoj se do kthehem kurre .Jam mire ketu ku jam , larg thashethemeve , idiotesirave .
Dhe kur vete me pushime e shumta tre dite te katerten dua te vi ne shtepine time .Vjet qe isha ne tirane ne mes te vapes nuk beje dot dush se nuk kishe uje .pffffff .
hahaha ksanthi,keshtu me ka ndodhur dhe mua.
kete nuki e kam provuar,po cfar te bejme atje kemi njerzit tane.................
Krijoni Kontakt