Close
Faqja 2 prej 27 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 268
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Mario Ke Shume Te Drejte .te Gjithe Mendojne Te Kthehen Dhe Asnje Nuk Kthehet .pse ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    vellai im thoshte qe do kthehej kur te vej 20 dhe do rregulloj vendin ku u rit babi...do bej autostrad te madhe dhe do ndertoj shtepira te reja.
    sot eshte 23 ka bler 2 shtepi ne amerik dhe as qe i vete mendja per tu kthyer ne shqiperi per gjithmon.

Un do mbaroj studimet dhe ishalla gjej nje pune ne parlament mbas nja 10 vitesh.
    Shqipria ka nevoj per ne, brezin e ri. Sot per sot Shqiperia eshte kaos, besoj se eshte detyra jon te studjojm jasht shtetit dhe te kthehemi atie me von per te ber aq sa mundemi qe ta rregullojm pak situaten.

Shpresoj se shumica e studentve jasht shtetit te kthehen ne shqipri mbas studimeve se ne e kemi ne dore te arthmen e vendit ton.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Shpresoj se shumica e studentve jasht shtetit te kthehen ne shqipri mbas studimeve se ne e kemi ne dore te arthmen e vendit ton.
    Une kam te njejtin mendim me fjeraken dhe ky eshte pothuajse mendimi i te gjithe studentave!

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    vellai im thoshte qe do kthehej kur te vej 20 dhe do rregulloj vendin ku u rit babi...do bej autostrad te madhe dhe do ndertoj shtepira te reja.
    sot eshte 23 ka bler 2 shtepi ne amerik dhe as qe i vete mendja per tu kthyer ne shqiperi per gjithmon.

Un do mbaroj studimet dhe ishalla gjej nje pune ne parlament mbas nja 10 vitesh.
    Shqipria ka nevoj per ne, brezin e ri. Sot per sot Shqiperia eshte kaos, besoj se eshte detyra jon te studjojm jasht shtetit dhe te kthehemi atie me von per te ber aq sa mundemi qe ta rregullojm pak situaten.

jam plotesisht dakort me ty qe thua qe shqiperia vetem nga ne qe jemi studente jasht shtetit mbase bejm ndonje gje por sic e the edhe vet per nja 10 vjet per naj 10 vjet kush e di ku jemi mbase sjemi ne amerik mbase sjemi ne europ po afrik kshu si po vete shqiperia
    puna eshte cfar do behet sot me shqiperin qe eshte posht e me posht po ti vini re statusit te shqiperis nga posht e me posht vete nuk ritet sikur 1% qe te thuash po ecen para
    edhe mos haro qe shum shqiptar ne shqiperi shkollen e blejn me lek 90% e tyre pagojn nga ata pret te regullohet ???

keta emigrant si puna jote e imja qe kemi nej fare shkolle jasht tani per tani fjal i kemi te tere themi ajde se do kethemi po do kthesh se ?? atije tani per tani te heqin qafe po i dole kundra
    te jap nje shembull nje shoku im me nusen e ti per here te par vajti ne tiron duke ec ruges andej nga blloku i tirones nja ca te ashtu quajtur student gjoja me shkoll te lart e ofendojn se ky po kalonte me nusen edhe nusja ishte vesh pak si sexy edhe keta ofendi=onin kete ky ju kthe edhe perfundoj ne spital
    edhe ky vet me tha po me pe me shqiperi ke te drejt ja kush eshte shqiperia
    eshte se ne shqiptaret qe jetojm jasht pak a shum e kemi nje fare kultur ata andej leje mos e pyet jan ngrit nga fshati kan ardh ne qytet edhe i duket parajsa wtf

mendimi i shoqeris time qe kam ktu ne chicago kur i kam pyet ka qen thjesht nje gje

o mario ke ndonej muabet tjeter
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    edhe mos haro qe shum shqiptar ne shqiperi shkollen e blejn me lek 90% e tyre pagojn nga ata pret te regullohet ???
    po prandaj thash qe nga ne varet me teper

Sa per shokun tend dale ti marim pak me rradh gjerat..po nusja e ti ca donte e veshur sexy ne mes te Tiranes? Detyrimisht qe kur e tund bishtin qenushja do bej "gam gam" qenet yllo. Megjithate kjo nuk eshte problemi jon se nga momenti qe vet burri saj e le te vishet ashtu ai eshte problemi ti. Ti kur te martohesh do ta lesh nusen te tregoj shume trup dhe te vishet "sexy"?... Sidomos ne nje vend si shqipria kur meshkujt bejn si te papar? Un po te isha mashkull se lija per vete.

mbas 10 vitesh ishalla te jemi te shendeteshem fillimisht, dhe pastaj i mendojm dhe gjerat e tjera. As nje nuk tha se do jet e leht per ne te kthehemi ne Shqipri, por po te kemi vullnetin e duhur dhe nqs ne te vertet duam te bejm dicka te mire per vendin ton (dhe kemi mar arsimin e duhur) do ngrihemi nga kanapeja me pambuk te but qe jemi dhe do vemi te hecim pak mbi gjemba.

gjith te mirat

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    sis mos u bej kaq pesimiste ..
    te mbajme shpresen gjalle te pakten ..te themi do kthehemi po se kur ???

pershendetje
    Ke shume te drejt,por kur e shkruajta isha ne nje moment te keq (po mendoja dicka jo pozitive)
    te pershendes dhe une sis
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    kato mendimet jo pozitive po na mbysin dit e nat jo vetem ty sis !!
    por mendohem ndonjeher mos ti kthej syte me mbrapa po te shoh perpara !!
    dhe kthimi nuk eshte i lehte po te shohim cfar eshte shkruar dhe per ne qe jemi jashte shtetit !!! koha do e tregoi

gjith te mirat sis

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Une per vete kam ikur ne moshe te vogel nga Shqiperia ,se shpejti mbush 17 vjet ketu ne France,
    Kam mall edhe dashuri per vendin tim edhe cdo here qe shkoj atje ,,aq here me shtohet malli.
    Po jam dakort me mendimin e bebushes,,,cfare ne pret atje?
    Personalisht do isha e detyruar te filloja cdo gje nga e para dhe duke ju pershtatur nje jete tjeter per tjeter,,gje qe me duket e pamundur.

respekte
    "Carpe Diem"

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Nje teme shume prekese.Nuk e di c'te them pasi vete jam ne Shqiperi dhe nuk e kam provuar akoma emigrimin.Gjithesi uroj qe nje dite te gjithe te kthehen ne Memedhe dhe me nje Shqiperi te madhe e te bashkuar.

Ismail Bej Qemali Maska e ismail_qemali
    Anëtarësuar
    27-02-2006
    Vendndodhja
    Tek sheshi i flamurit
    Postime
    32
    Kush nga ata shqiptar qe stundjone apo punojne jashte shtetit shqiptar do kthehet ne shqiperi ?? Asnjeri sa per kete te jeni te sigurt se nuk mund te rrezikoj te ardhem e tij ne nje vend qe ska te ardhme kjo eshte e verteta sado qe ne e duam Shqiperin.Vemi ne vendin tone per pushime dhe na duket sikur eshte parajas shqiperia,, pyesni njher ata qe jetojn aty ,, Pa Drita Pa Uje Pa Pune ,,,
    • Te gjith per mua...Dhe un per asnjerin

Faqja 2 prej 27 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •