lol uaj du aj fajnd it hard tu beliv ju?Postuar më parë nga bebushja
![]()
lol uaj du aj fajnd it hard tu beliv ju?Postuar më parë nga bebushja
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
kur isha i vogel ja beja sa te mbaroj shkollen edhe aty me keni
ja mbarova shkollen mora master etc por prap e shikoj veten ketu pse thoni ju ??
sepse ne shqiperi sja vlen te jetosh pasi shdo gje eshte me te njohur po nuk njojte njeri edhe po nuk dhe sa money te mori lumi
shqiperia tani per tani drejtohet nga disa injoranta si sali berisha edhe fatos nano edhe nga mbas edi rama
'
edhe do desha ne kete tem mos te shkruajn ata qe nuk e din ca eshte emigracioni se nuk e din per ca flasin se kan ide cbehet ketej edhe e luajn veten si patriota
pak me lart kokkashta tha ferrr eshte shqiperia
te them te drejten ai eshte vendi qe dua me shum eshte vendi ku kam lind edhe kam jetuar nje pjes te vogel te moshes time por kur vete atije me duket sikur shkel ne ndonje vend te djegur ne ndonje vend ku nuk gjen te drejten me pak fjal ferr
pastaj cpret nga nje vend kur drita uj ske
edhe me e forta te tere ven ne shkoll atije por 99% ne fund te vitit pagojn qe marin klasat
nga keta te presim ne per nje shqiperi me te mir ? keta do jen me keq se keta qe jan sot
ishalla kthehen disa student qe jan jasht shqiperis me shkoll qe shumica nuk e besoj se do kthehet
edhe nje gje tjeter perpara se te votoni mendohuni kujt ja jepni voten se ngelet nje popull injorant [ketu ze edhe veten time]
ngelet sala nano nano sala
nejse se fola shum
i uroj te gjithve emigranteve fat e mbaresi kudo qe jan sidomos atyre qe jan ne greqi italy se atije ka shum racizem
ciao edhe respekte
Partizoni
Ti ke mabruar masterin! Pije lengun tani, rri aty ku je laj pjata per italianet.
Dritat dhe uji vijne duke punuar per Shqiperine ne Shqiperi, nuk vijne duke punuar tokat greke. I duhet dhene leke qeverrise te investoje per interesin e pergjithshem. Ti qe ke mbaruar masterin duhet te mbeshtesesh Berishen per te vazhduar reformat jo te shkruash si nje karrocier.
Megjithmen e ke ti,na dashka ene lek kyPostuar më parë nga qafezezi
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
shif ier ça gallate ky qafzezi,ne t'lajm pjata per taljont,pastaj tja japim leket qeverise hahahahahahahahahaha
UNE JAM TI-TI JE UNE
O po leket i pa berisha me dylbi ,se boll po vjedh aty
po berisha te na japi shancin te vijm aty e te punojm
se aty studentet shqiptar me diplloma te huaja mezi njifen
dalin ca qafthyer aty dhe kerkojn provime te tjera per vertetimin e dipllomave europjane
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 30-08-2007 më 12:59
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Leket nuk i jepen qeverrise qe ajo ti fute ne xhep, leket jepen per tu bere investime ne infrasrukture. Te gjithe ata qe e ndjejne veten shqiptare kane detyrime karshi vendit te tyre. Perndryshe kush do ta beje kete vend?
ne radh te par shiko se nga flas pastaj thoj greqiaPostuar më parë nga qafezezi
dmth jetoj ne usa
tjetra se ca pun bej un puna ime ajo nese e ke iden ca eshte heating ac servic install atehere flasim
tjetra sme ka len mendja ti jap lek injoranteve jo per gje po jan shum
sa per karrocier o qafir ik e mbaja sales me dorse keshtu jeni mesuar se jo per gje po ketu ne usa nuk shikon karroca rruges
dmth o qafir nese sje emigrant ike hap nje tem tjeter qe te perket dmth some lozers![]()
Partizoni
Ne çdo vend te botes qeveria i gjen leket duke taksu biznesin,por ne e dime mire se çfar ka ndodhur dhe ndodh ne ShqiperiPostuar më parë nga qafezezi
UNE JAM TI-TI JE UNE
do e bejn rruga qe kan zgjellur mos e ca kokenPostuar më parë nga qafezezi
pastaj mos fol per patriotizem
edhe tjetra nga je me origjin me fal qe po te pyes thjesht ta di nga je /??
Partizoni
Krijoni Kontakt