Postuar më parë nga KOKASHTA
Ndoshta per ty..ja futa kot.
Ke te drejte qe flet ne ate menyre..se je ne Shqiperi & nuk di se si eshte me jetu ne nje vend tjeter & te kesh shume vite pa jetu ne ALBANIA.
./me Respekt per ty Kashta
Postuar më parë nga KOKASHTA
Ndoshta per ty..ja futa kot.
Ke te drejte qe flet ne ate menyre..se je ne Shqiperi & nuk di se si eshte me jetu ne nje vend tjeter & te kesh shume vite pa jetu ne ALBANIA.
./me Respekt per ty Kashta
Kur të çlirohet Shqipëria do kthehen të gjithë.
Liria e Shqiptarëve-Vdekje tradhëtarëve.
Plotesisht dakort me ali baben kure aty te mos njifet vetem miku por te njifet e vlersohet inteligjenca e vertet,kur aty te vlersohet shkolla dhe jo lekuPostuar më parë nga Ali Baba Tepele
Kure aty te vlersohet intelektuali ,njeriu novator,,,, e jo maskarenjet,mashtrusat.
Eh sa kohe do deri atehere o ali baba,ne do jemi ber gjysha,ose sdo jemi fare.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
kur te bej dokumentat![]()
fabi..
kok kashta ktu ke fol gabim plako se nuk krasohet shqiperia me europen edhe me ameriken plako ti thua ku e bet ball ne ameirk jo me ne shqiperi nuk eshte te jetojn ne shqiperi por jeta qe do bejn atije mbase ne shqiperi njerzit ngopen me buk that etc ose jan mesuar me list te blejn gjera ne dyqane etcPostuar më parë nga KOKASHTA
ne amerik vertet e nisin nga zero por gjejn nje pun nje gje te jetojn ne shqiperi ne 100 veta 1 gjen pun te tjeret leje mos pyet
pastaj mos beni sikur shqiperia ca eshte se shqiptar jemi edhe ne nuk jetojm ne planet tjeter ne planetin tok jemi edhe mbushja mendjen ndonje tjeter si ehste shqiperia jo neve
edhe ti plako je ne shqiperi me sa sho ste takon te flasesh ne kete tem se ehste per shqiptaret ne emigrim jo per ata ne shqiperi
se ti as nuk ja ke iden si e bejn jeten njerzit kudo qe ndodhen ndac europ ndac usa nejse ciao
Partizoni
Nje mendje me thote te nisem neser e nje tjeteer me thote KURRE!
Me marr malli shume per shqiperine.Kshuqe dy here ne vit kaloj pushimet andej, si i thone rrall e me mall is never boring.
Per tu kthyer for good se di , e kam i cik me frike![]()
ma merr mendja vitin tjeter
aty jam :P
mire se te na vini ju tjeter qe jeni larg
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
sa te jene keta pjella neperkash ne krye te shtetit mos u ktheni asnjehere !!! edhe po patet dyshime ne zemer edhe ne mendje sepse asnjerit nuk i duhet nje njeri i pasigurt ne vetvete !!! beni se te beni edhe mohoeni edhe shqiperine !!! sido qe te veproni dijeni se po veproni mire nese nuk keni dyshime ne zemer !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt