Close
Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 268
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Po c'na u bere ferre moj amani,ne thame shyqyr qe na ike andej nga amerika,kjo thote te vij prape..une i shkreti sikur jam ringjallur qe kur keni ikur andej ti bashke me ate te shkaren tjeter,nabulen..po cdoni ketej moj amani...boll kanibale kemi,nuk na duhen edhe ca te tjere nga amerika..

Santoooooouuuu!!!!..kur ke ardhur e tu befsha...u riatdhesove edhe ti derman...haaajde vlla haaajde
    Ndryshuar për herë të fundit nga shoku_tanku : 01-11-2007 më 15:03

i/e regjistruar Maska e free soul
    Anëtarësuar
    17-06-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    7
    ne jemi shume te zotet te gjithe te bejme teorira te japim gjykime mendime kritika te ankohemi na pelqen te luajme gjithmone rolin e viktimave sepse eshte rruga me e lehte per tu arratisur nga pergjegjesite qe kemi per emrin tone(shqipetar)!!atehere skemi as te drejten te shkojme ne shqiperi kur te tjeret do e kene bere gati per ne sepse nuk mjafton te kesh nje leter per tu quajtur shqiptar po eshte baashkpunimi dhe kontributi social politik ekonomik dhe etik qe secili prej nesh jep per te ndertuar ate vend qe te ben te quhesh i tille!!mendoj se drita uji dhe ku ta di une jane thjesht nje justifikim per te fshehur faktin se ne jemi brezi i humbur,brezi pa ideale(pervec idealeve te mireqenjes personale,pasurimit etj)!Per te fituar dicka duhet te luftosh!!dhe ne nuk jemi te afte ta bejme kete se jemi brezi i indiferences brez pasiv qe i do te gjitha gjerat dhe mundesisht me njehere dhe pa sakrificen me te vogel!une personalisht shpresoj te kthehem sa me shpejt ne shqiperi dhe nuk do kete drite apo uje apo lek te me ndaloje apo te me bej te ndryshoje mendje...kete ja kam detyrim jo vetem prinderve te mij,identitetit tim po dhe brezit te ardhshem te shqiperise!!!shpresoj qe shume te rinj te zgjuhen sa me shpejt dhe te shperveshin menget me dinjitet!

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    dakord plako po pergatitu per t'u marre me trungje, sepse vertet qe kena nevoje per sopata dhe mjeshtra, jo per ylbera qe i dun gjonat gati

Perjashtuar Maska e Arsyetimi
    Anëtarësuar
    09-10-2006
    Vendndodhja
    i zbuluar , tek dy maloret :p INTERIST per jete jam,se per vdekje jan kto milanistat :D
    Postime
    119
    kur bota te mari vesh se cvend ndodhet shqiperia.

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Shume njerez interesante jemi ne...kur te behet Shqiperia me mire do kthehemi...LoL...nderkohe gjithe intelekti i Shqiperise po largohet. Se kush do e beje me mire, nje Zot e di.

Une personalisht nuk e di kur do kthehem ne Shqiperi. Per momentin ndihem mire ketu ku jam, ndoshta me vone do marr vendimin dhe do kthehem pergjithmone. Se di... eshte e kote te tregohem hipokrite.
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Kur do të kthehemi në Shqipëri?!

AsNjeHeRe

Jeta ime eshte ne Americ...
    Ska Albania per mue..veq Pushime....KuPtOHeT

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    kur te ket 24 ore drita dhe uje..dhe pune po te kishte shkoj a po dhe normal po nuk te ket me plur....

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Shqiperia eshte shume vend i bukur dhe eshte gjynah qe ne po largohemi. Por un preferoj me mire te largohem. Ne cdo zyre ne Shqiperi ta bejne borxh, te ofendojne sikur po na mbajne ata me buke. E njejta gje ne polici, spital, bashki, shkolla etj, etj.
    Para 1 jave u fita ne nje muze te vogel por interesant ne Tirane. Iu bera nje kompliment dhe iu propozova tu coja turiste nga Evropa. Keshtu futet leku edhe per ata edhe per mua. Nuk kemi nevoje per turiste me thane se kemi plot. Por un nuk pashe ndonje turist ne Tirane per aq kohe sa qendrova atje.
    Un do kthehem, vetem kur ne Shqiperi te rikthehet diktatura ose Shqiperine ta kolonizoje ndonje shtet tjeter dashamires.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Kur do të kthehemi në Shqipëri?!
    Kur ta beje Zoti kismet . ( ishalla nuk me kthejne me zor , se me deshire edhe pak jo)
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    nuk jam shume e sigurte,por mbas pak vitesh dmth rreth 5, nese me pelqen te jetoj atje permanently.por e kam menduar,do te shkoj ne vere edhe te rri 1 muaj e gjys,dhe te shof se si eshte.sepse heren e kaluar kam ndejt 3 jave,dhe ishte shume mire.keshtu qe ku i dihet.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •