Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    hidhert
    Anėtarėsuar
    26-07-2002
    Postime
    172
    dhe ata kane vend ne kete bote
    dhe ta dini se ata jetojne me mire se sa ne more shoke.
    besoj te kuptohem pu u fut analizes

Nje te droguar une do ta konsideroja te semur i cili ka nevoje per ndihme nga te gjithe.Nuk jam dakort me disa nga ju qe thone "nuk do ta ndihmoja apo nuk i ndihmojme dot".
    Nuk jam dakort me Elionen ose me mire me vjen keq kur degjoj thenie si kjo "vete e nisen rrugen per drogim e vet te dalin nga kjo".
    Une po te kisha nje rast te tille ne shoqerin apo familjne time do ta ndihmoja me sa te mundja.E rendesishme eshte mosbraktisja e ktyre njerezve.Duke i ndenjur prane,ngritur moralisht duke i shoqeruar neper qendra reabilitimi une mendoj qe do arrihet diēka.
    :^zilet

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Tironsja
    Me ke keqkuptuar. Te gjithe do te ndihmonin nje nga familja e tyre ne qofse nisen ne kete rruge.Une e kam fjalen per te droguarit e botes. Ato qe merren me prostuticione dhe rrembimet e femijve. Per keta idiote nuk me vjen keq fare. Gezohem kur degjoj qe ca te droguar kane vdekur duke pushkatuar njeri tjetrin. 'One less fool in the world'.

Elona me fal nqs te kam keqkuptuar.
    Ne ket rast jam dakort me Ju.

shendet Tironsja.
    :^zilet

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355
    Ejjjjjjj,

Nuk ka ndonje ketu qe te na flase per ndonje eksperience te tijen, ose te ndonje te afermi, a te njohuri?
    Vertet qe bota e nje te droguari me duket shume e larget. Ku eshte ??????
    Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
    perplasen nė detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
    U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

Pasioni pėr shkencėn
    Anėtarėsuar
    15-05-2002
    Vendndodhja
    Jacksonville Florida
    Postime
    280
    Njė i droguar asnjehe nuk duhet brasktisur(qufte larg sikur te ishte pjestar i familjes suaj)sepse diku nė njė gazete kam lexuar se nė njė testim nė njė shkolle nė prizen te kosoves 60% e nxenesve pinin droge atehere sipas jush a mund te braktisen dhe te lihen jkashte shoqerise ato.Sigurisht qe i droguare do ne rradhe te pare ndihmen e shoqerise.
    Shnet dhe zoti iu rujte mend dhe sa me larg ketyre veseve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Vendndodhja
    somewhere
    Postime
    14
    Keta or plak(Puhiza)ja futin kot ,flasin ex-catedra dhe eshte per te ardhur keq me keto termat qe perdorin,"Ata","ne","opo neve jemi TURME te gjithe o njerez,pastaj gati te gjithe keni dale nga tema,eshte problemi si i sheh gjindja te droguarit ju personalisht that is i kane shoke,miq,si shohin dot me sy,mua me duket se ky Djaloshi s eshte duke pyetur se si mund te ndihmohen apo te hiqen qafe,.....nese e kam kuptuar mire behet fjale per lidhjet qe kane te droguar me jo te droguar,dhe jo "te droguar-shoqeri-krime-ligj-intoksikim" and so on apo jo more "Djalosh"?po e kam gabim me thuaj.

p.s forumin epaske me te paster drite nga keto substancat alucinante me duket
    O "Zot" jepna fuqi te mos flasim kur s kemi gje per te thene

alvi
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga Albo
    Askush nuk mund te ndihmoje nje te droguar, as familje, as miqte e as njerezit e afert. Nese do ti shpetosh jeten nje te droguari, fute ate ne nje prej programeve per detoksikimin e tij.

Nje i droguar nuk duhet te beje burg, ai duhet denuar qe te jetoje per nje kohe te gjate ne nje vend te izoluar larg qyteterimit dhe larg mundesive per te siguruar drogen. Vetem pasi te permbushi me sukses kete kohe, ai te mund te kete nje shans te dyte per integrim ne shoqerine e atij vendi. Pra me pak fjale:

Te droguarit duhet te ndihmojne vetveten, pasi askush tjeter nuk mund ti ndihmoje...

O Albo, si o vlla mos beje burg. Ti me ato kushte burgun ke pershkruar. I izoluar, larg qyteterimit etj. Burg pra, hapsone, repart riedukimi, institucion korrektimi.

Ata duhen var, vetem per shqetesimin qe i sjellin familjes e meritojn plumin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Vendndodhja
    somewhere
    Postime
    14
    O Alvo ja ke fut si kau peles lal,nje cike me bute, si ore plumbin,po atyre qe vrasin e presim ca duhet tu bejme apo ti varim per gjuhe(ti varim o posi,po ec te lutem meru me legjislacionet qe duan me heq dhe denimin me vdekje tani),nese ka ndonjeri qe vertet demtojne eshte vetja e tyre edhe kjo jo gjithmone se ka dhe te droguar qe bohen me moderacion pa u shkatrru (thone ,une se kam provu,po kam njoft nje qerre ,dua te them qe jane miqte e mi dhe me rob persmari s gjen, gjithsesi keto jane nga ato ropt qe s gdhihen rrugeve(s kam asgje kunder ketyre te fundit) kane familje, pune ,sukses dhe jane te talentuar shume ne gjerat qe bejne(jo te gjithe por shumica)..kshu qe plumbin per maskarenjte jo per te butet,mire lal

have a nice day(night)alvo
    O "Zot" jepna fuqi te mos flasim kur s kemi gje per te thene

alvi
    i/e ftuar
    LOL

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •