Postuar më parë nga Kuqalashja
Une se di si jane punet ande nga anet tuaja , po kur " dikush" shkon me "dike" per perfitime finaciare ai/ajo "dikushi-a" quhet prostitute![]()
Postuar më parë nga Kuqalashja
Une se di si jane punet ande nga anet tuaja , po kur " dikush" shkon me "dike" per perfitime finaciare ai/ajo "dikushi-a" quhet prostitute![]()
Cfare lajmi futja pordhes gri sallate. E cfare ka te bej kjo me shtypin e dites ?
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Postuar më parë nga Cyclotomic
Po meqe nje nenforum per : gjera te cuditshme s'ka, dikund do i fusin
dhe keto p*rdhat anetaret..![]()
Postuar më parë nga shkodrane82
Largohuni per pak sa te iki era e keqe :P
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Uaaa kudo qe te shkosh neper forum ke ere te keqe....keshtu mesoju
me situaten...do kundragaz....lol
Tallena na po cifti asht tu ba kokrren e qejfit...kini inat ju..
E ndihmon ajo vajza ate 77 vjecin me u liru nga gazrat ( menyre e kulturuar )![]()
e cuditshme dhe njekohesisht shume gje e rendomte .......
Eshte e cuditshme sa shuuume sukses qe kane keto lloj temash perhere.
Epo s'i lame njehere thashethemet...wow...![]()
Une kur e lexova ne fillim titullin (pa mendje) e morra qe nje burre 77-vjecar ishte martuar me nje grua 60-vjecare...pastaj i thirra mendjes edhe e kuptova ku ishte punaaa.
Trimeri te madhe ka bere kjo cupa...Edhe ky plaku sa ambicioz dreqi. Si i thone nje fjale: "Zemra eshte zog"...dhe ky ma kujtoi kete....![]()
Postuar më parë nga Pink^ Pearl
e rendomte dmth nje gje qe ndodh shpesh, qe eshte normale. Ca ka te rendomte ketu: qe martohet me 3 motra apo qe martohet 77 vjecari me nje 17 vjece...
e rendomte ka dhe kuptimin pa nje qellim te vecate , e pakuptimte ...![]()
e rendomte vjen nga rendom-shpesh, vetem nga ky prizem mund ta trajtosh si pa ndonje vlere te vecante ( qe ne kete rast ka te pakten vleren e shok-ut), kurse e pakuptimte nuk futet fare ne kete kategori
p.s. nuk ke dhe aq faj, se kam vene re qe perdoret ne shtypin shqiptar me ate sens qe thua ti, po qe prapseprape eshte e gabuar.
Krijoni Kontakt