Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    E forte fare. Po ky plaku a do ket fuqi me e ** kte gocen? Apo do ja lej nipit ne dore qe tja kenaqi nusen? Lum si ky nipi plakut qe do ** pa lek, do i boj nder gjyshit. Po ai gjyshi im matuf si nuk u martu kur ishte plak qe tja beja une favoret nuses.

Dashuria ca nuk boka. Po ene kjo goca pa gjo sdo dali jo. Do presi sa te vdesi plaku ose do e vdesi vet me noi helm tek kafja dhe do trashegoi pasurine bucja. Ska me te poshter se femra, e ka thone i pari.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-02-2005
    Postime
    4
    Citim Postuar më parë nga tironci kuqezi
    Do presi sa te vdesi plaku ose do e vdesi vet me noi helm tek kafja dhe do trashegoi pasurine bucja. Ska me te poshter se femra, e ka thone i pari.
    Nuk kuptoj pse moderatoret e ketij forumi nuk eliminojn fjali te tilla si ajo qe kam cituar me siper qe jan seksiste dhe ofenduese per te gjitha femrat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Milena, liria e te shprehurit eshte parimi nume nje ne shume kushtetuta te botes, pra nuk mund ta lesh dike te mos shprehe mendimin e vet. Nese ste pelqen, kundershtoje me fakte, por mos ia ndalo postimin se ashtu rikthehemi ne diktature kur vetem Partia fliste e kishte te drejte. Nese je e vogel e se mban mend pyet babin.Keshtu goce e mbare.

Si kjo historia siper ndodh shpesh. Per pare eshte martu ajo bishtperdredhura se ne dashuri nuk ka rene me plakun jo.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar më parë nga makuti
    Milena, liria e te shprehurit eshte parimi nume nje ne shume kushtetuta te botes, pra nuk mund ta lesh dike te mos shprehe mendimin e vet. Nese ste pelqen, kundershtoje me fakte, por mos ia ndalo postimin se ashtu rikthehemi ne diktature kur vetem Partia fliste e kishte te drejte. Nese je e vogel e se mban mend pyet babin.Keshtu goce e mbare.

Si kjo historia siper ndodh shpesh. Per pare eshte martu ajo bishtperdredhura se ne dashuri nuk ka rene me plakun jo.
    Shume mendime interesante!!!!!Pasuria dhe dashuria jane dy ndjenja qe jane permendur me shume ketu.Pse nuk ju shkon ndermen qe mund te kete dhe aresye te tjera,ne kte mes?P,sh,Fukaralleku dhe makti qe ka familja dhe mashkulli ???Per menimin tim,kjo vajza ska pas rruge tjeter..Eshte shume e veshtire te menosh,qe kjo vajze e ka bo kte hap,vetem per pasuri,se po te ish aq e zgjuar,sdo pranonte,pra ,dicka e ka detyruar..Une them ,qe eshte e vetmja menyre,qe kjo vajze te fitoje lirine e saj...
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga [xeni]
    papapa çar mashtrusi...po edhe kjo adoleshentja si e ka honger ket kshu mer? ...
    Ç'të bënte? Djemtë e rinj janë mbyll nëpër forume internetore e kanë harruar që ka femra out there, apo jo Xen ?!

Pastë fatin e Ana Nikollës , ajo vajzë pra !

Sa old fashion që jeni ...akoma me dashurinë ju. Jo ore jo, paraja është # 1.

Ku është My Solli aman...se ajo më del krah mua. (lol)
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Ç'të bënte? Djemtë e rinj janë mbyll nëpër forume internetore e kanë harruar që ka femra out there, apo jo Xen ?!

S'kam ça te them pas kesaj... (E ke pa portokalline, si i thote Goni asaj gjigandes: "Ma ngule, moj Ponjë?" )

P.S. Megjithate, une s'i kam harru, ne mendje i kam. Vetem se po pres sa te rritem edhe pak...

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Aty paske ken or Frrok?! (lol)

Jo, skam parë portokalle televizive, kam parë vetëm nga këto orixhinalet e Sunshine State-it.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Aty paske ken or Frrok?! (lol)

Jo, skam parë portokalle televizive, kam parë vetëm nga këto orixhinalet e Sunshine State-it.
    Ça nenkupton ti me Frrok, pash Zotin? (jo per naj gjo, po du qe te qesh me te madhe edhe une )

Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga [xeni]
    Ça nenkupton ti me Frrok, pash Zotin? (jo per naj gjo, po du qe te qesh me te madhe edhe une )
    Hmmm...
    Frroku, ishte shoku i ngushtë ( i dhomës, si punë roommate-i ) i Gjin Maleshkës. E ke pa "Plagë të vjetra" ?

Me duket se ia futa kot me mbiemrin e Gjinit, hera e parë që e përmend, s'mu ka kërku më parë ndonjë bio e tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Hmmm...
    Frroku, ishte shoku i ngushtë ( i dhomës, si punë roommate-i ) i Gjin Maleshkës. E ke pa "Plagë të vjetra" ?

Me duket se ia futa kot me mbiemrin e Gjinit, hera e parë që e përmend, s'mu ka kërku më parë ndonjë bio e tij.
    Kush i bje me qen une tash? Ai poshte krejt me syze, apo naj njeni prejt atyne me ksule?
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  3. Vetëvaret 13- vjeçari, “Dëshmitar i Jehovait”
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 21-07-2005, 05:20
  4. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-06-2005, 15:11
  5. Qëllohet për vdekje 25 vjeçari, në Tiranë
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-12-2002, 19:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •