Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 94
    Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Siria do të largohet nga Libani

21-02-2005
    VOA

Kryetari i Lidhjes Arabe, Amr Mussa, thotë se Siria do të marrë së shpejti masa për tërheqjen e trupave të saj nga Libani.

Zoti Mussa e bëri këtë deklartë sot pas takimit me Presidentin e Sirisë, Bashar al-Assad në Damask. Ai tha gjithashtu se udhëheqësi sirian e theksoi mëse një herë synimin e tij për vënien në zbatim të marrëveshjes së vitit 1989 dhe për tërheqjen e 14 mijë trupave.

Sipas marrëveshjes që i tha fund luftës civile në Liban, Siria duhej t’i tërhiqte dhe ti vendoste trupat e saj në Luginën Bekaa të Libanit para bisedimeve që do të mbaheshin më vonë për tërheqjen e tyre të plotë. Zoti Mussa i bëri këto deklarata ndërkohë që mijëra njerëz demonstruan në Bejrut për të kërkuar largimin e trupave dhe dorëheqjen e qeverisë pro-siriane libaneze.

Demonstrata u zhvillua një javë pas vrasjs së ish Kryeministrit libanez Rafik Harri dhe të paktën 14 të tjerëve nga një autobombë. Politikanët libanezë të opozitës akuzojnë Sirinë për vrasjen. Siria këmbëngul se nuk është e implikuar në asnjë mënyrë në atë vrasje.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Antares? Po zemra, BASKET NE FRANCE! Nese s'keni degjuar ndonjehere, kjo eshte vertetim i asaj qe thashe une me siper. Me aq mjeshteri fshihet, dhe Franca e njeh vetem si "force ferkimi", e jo si problem te brendshem. Levizja per pavaresi Bakse ne France shtypet me keq sesa ne Spanje.
    Prandaj, nese nuk i njihni keto probleme, nuk me duket fort me vend te perdorni sarkazem me mua, dhe as te me ironizoni. Per ju, me duket se popuj te shtypur jane vetem arabet.
    Nejse, nuk dua te zgjas diskutim me ju; mbase kur te flasim te njejten gjuhe, mund edhe t'ja vleje.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anëtarësuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Une nuk ngul kembe per nje gje qe nuk jam krejt i sigurte (Basket ne France), per momentin te jap te drejte nderkohe qe do shoh vete per vertetesine....
    Per sa i perket asaj se vetem arabet na qenkan te shtypur, te me falesh po nuk mendoj ashtu.......e cili President i nje vendi te Lire (te lire vertet e jo sipas standartit judeo-amerikan) do te shkonte ne parlamentin e nje vendi te vockel (This little shitty country - Ambasador Franecz) dhe do ti jepeshin leksione se si duhet te punoje policia apo te serviloset ne gjuhen e atij "shitty little country"!
    Pra arabet kane shume shoke!
    Shikoni se c'behet meqe Presidenti Putin, ky patriot i vertete morri me shqelma ca pasardhes te Shejlokut!
    Rrofte Shejlokokracia, kjo plutokraci per te miren e popullit!
    Populli = vetem ata te zgjedhurit, gjithe te tjeret --> goime = bageti!
    Shalom!
    "The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
    -Simón Bolívar

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Nejse,,, kur pules i pritet koka, nuk i dihet nga kercen...Madje, as vete pula nuk ia ka idene...
    Te fala zemra!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

WASHINGTON Maska e AIR-FORCE-ONE
    Anëtarësuar
    25-11-2004
    Vendndodhja
    Washington
    Postime
    17
    [ U.S. po i ndrron harten vendeve ,me mire me thane Bushi,nje mesim e kane nevoje ne lindjen e mesme ,ashtu sick e ka dhe Koreja ................
    Nuk eshte atdheu qe ben per ju por jeni ju qe duhet te beni per atdheun.

Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anëtarësuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Ate punen e pules nuk e kuptova.......
    Nejse me sa duket te duhet pak me shume llogjike shpendi per te kuptuar postimin tim
    Shalom.......zemra!
    "The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
    -Simón Bolívar

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga antares
    Ate punen e pules nuk e kuptova.......
    Nejse me sa duket te duhet pak me shume llogjike shpendi per te kuptuar postimin tim
    Shalom.......zemra!
    T'ju them te drejten... E sterlexova ate shkrim(ate qe keni postuar te parafundit) dhe nuk kuptova asnje gje!
    Mbase eshte faji im, por, nuk e kuptova. Flas drejt, e jo te filloj e t'ju kundershtoj ose duartrokas per nje gje qe deshtova ta kuptoj.
    Shalom gjithashtu shpirti.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Ne Tel-aviv, diku prane nje bari kishte ndodhe nje akt tjeter terrorist ku nje vetvrases palestinez u hodh ne ere duke lene 5 te vdekur.

Autoriteti palestinez kishte fajesuar per kete akt qellim keq hezbollahet qe financohen nga Siria e Irani, ata kishin interceptuar qe vetvrasesi kishte pase kontakte me hezbollahet e Libanit.

Simbas tyre (M.Abass) terroristet nga libani ofrojne me mijra dollare per akte terroriste ne Izrael pikerisht tani qe paqja duket ne horizont.

Paqja eshte gjeja e fundit qe terroristat islamike duan, sepse ne paqe nuk mund te ofrojne kurgja, alternativa e tyre eshte vetem lufta e vuajtjet.

Pra shifet se kujt nuk i intereson paqja e Palestines, kush i fut shkopij nder rrota qeverise se ligjshme te Palestines.

Irani e Siria po thellohen ne nji rruge pa krye dhe vetem ata do te jene pergjegjes per pasojat, kerkush tjeter.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Labeati : 25-02-2005 më 23:29

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

E kujt i thoni more Labeat?
    Une 3 here bera thirrje ketu, qe keta te distancohen nga terrorizmi.
    Vetem Lioness e shprehu qe nuk ishte dakord me perdorimin e femijeve si kamikaze!
    Sigurisht qe dhe ky diskutim eshte i ndare ne dy kampe: Ata qe jane pro terrorizmit(gjoja pro Palestines dhe popujve te shtypur) dhe ata qe jane pro lirise(pro politikes Amerikane)!
    Si nuk doli nje "pro-palestinez" qe te distancohej nga terrorizmi? Nje fjali ishte ajo e shkrete, kujt i kushtonte gje? Mbase nuk arrijne ta bejne dot edhe kete gje kaq te vogel, se u duket se dalin jashte skemave dhe praktikave fetare!
    Por edhe keta "pro-palestineze" te mjeruar ketu, kot po flasin. Le te vdesin palestinezet, - thone me fjale te tjera; aq u intereson per ta. Perndryshe do te kishte edhe ndonje prej ketyre qe te shkonin ne palestine e te vetevriteshin per nje "kauze" kaq te drejte!
    ç'eshte me e keqja, se disa prej ketyre "filo-arabeve" jane dhe kosovare! - Por une nuk degjova asnje rast te vetem kamikazi ne Kosove gjate ofensives dhe masakrave serve! Nuk e di, sa hipokrite me duken disa!
    Distancohuni nga terrorizmi i çdo lloj forme. Distancohuni nga "lufta" e kamikazeve.
    Mbase atehere do fillojme te flasim te njejten gjuhe, dhe do fillojme te merremi vesh...
    Shalom aleyhem
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Larguar Maska e cunimartum
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Banished ti nxitohesh te dalesh ne nje konkluzion si ai me siper jo sepse ti je i sinqerte ne deshiren tende per te pare distancim, por sepse deshira jote me e madhe eshte te shohesh "kundershtarin" te mundur dhe kjo eshte me e rrezikshme akoma nga ajo pak pjese qe "gezohen" kur shohin kamikaze.

Pak te kishe kerkuar neper forum do kishe dal ne rezultat qe pothuajse te gjithe muslimanet i denojne vetvrasjet per me teper pasi eshte pjese e fese se tyre ndersa nga ndonje qe nuk i denon do degjoje qe "terrorizmi i nisur ne Sabra dhe Shatila nuk ka si te perfundoje ndryshe dhe kur s'ke mjete te shpetosh femijet sakrifikon veten per ta"- (shprehje e lexuar me pare ne forum)

Sepse i denojne keto veprime prandaj nuk degjove ndonje musliman ne Kosove te vetevritej, dhe jo ato antiShqiptarizma, hipokritizma qe permend ti

Dhe nje gje, do dukeshe me mire qe "sinqeritetin" tend ne zgjidhjen sa me te drejte te nje ceshtje te tille ta sillje me fakte nga te dyja anet dhe pastaj ti vije ne peshore, te pakten do ishe pak me i besueshem

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •