Ti banished a mund te me thuash qe si ka mundesi qe sa here ka nje mocion per Izraelin ne Keshillin e Sigurimit ne OKB Amerikanet perdorin veton e tyre ....madje dhe kur shumia e asamblese voton pro....te gjithe te jene "terroiste islamiste ".Sa per Palestinen une ku mundem ti ndihmoj do i nndihmoj se deri tani nuk e harroj vrasjen e atij djalit te vogel perpara te atit.Pastaj ku mund ta kuptosh dot ti se c eshte vuajtaja qe aty ku je ......(imagjinoj pak a shume qe duhesh te jesh ne Amerike ,,,une perkunderazi jam ne Afrike )....dhe kur je shtypur ,kur te gjitha te drejta te jane hequr ,ku vellai te eshte vrare ose i burgosur (me mijera rrine ne burg pa gjyq ) kur shtepine ta kane shkaterruar ,,,,a ja vlen te jetosh apo duhet te luftosh ,,,,dhe ne qofte se lufton kundra nje shtet terroist si Izraeli atehere nuk shoh nje menyre tjeter vec kamikazeve .Per mua Izraeli i krijon vete kamikazet e tij.Kur ti thua turp ,,,,mua s ka se si te me vije turp nga ty ,,,,qesh me ty sepse une jetoj me dhimbjen e Afrikes i ndihmoj aty ku ti dhe Amerika jote (e ndertuar kjo e fundit nga gjaku i mijerave sklleverve ) i ka braktisur .Ti s mund ta dish se c eshte Paludisme ,,,s ka se si sepse medja jote eshte bere fe dhe drejtesi ...sa mire te rrish ulur dhe te flasesh !!!
Turp me ju Banished ,,,,qe vini ketu (Kamerun para dy javesh ) dhe beni teste te VIH me njerzit dhe pastaj i braktisni ...turp me ju qe edhe ilacet per tu sheruar nga Plaudismi(them se ti as qe e ke idene se sa veta vdesin ne dite nga kjo semundje )i shisni shtrenjte ,,,,turp per ju dhe vendet e "demokracise " qe keni krijuar kaq padrejtesi ne kete bote ......
Ceshtjet e Zotit le ti zgjedhi Zoti
Krijoni Kontakt