Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 94 prej 94
    i/e regjistruar Maska e etan
    Anëtarësuar
    24-09-2004
    Vendndodhja
    Kamerun - AFRIKA QENDRORE
    Postime
    91
    Bomba njerezore ....???Qe kur paska patur nje lufte te paster banished ...cila qenka kjo lufte se une nuk e di ?

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Shume dakord Etano...
    Atehere, lufte te ndershme nuk ka?
    Le t'i vdesin fare Amerika dhe Izraeli keto shtete atehere; pse po çirreni ju ketu?
    S'ka lufte te paster... por...
    Ka paqe te drejte, vella, dhe kurrsesi kjo nuk mund te arrihet me ane te terrorizmit!

PS: Sa me shkruani fraza koti dhe boomerange qe u bien mbas qafe vete juve, me mire harxhoni 10 sekonda te shkreta dhe shkruani qe terrorizmi eshte i keq! Qe vetevrasesi dhe kamikazi jane praktika te denueshme, qe i bejne dem, jo vetem Izraelit ose "perendimit", por vete atyre qe vetevriten dhe familjeve e popullit te tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 27-02-2005 më 18:51
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Lajmet e fundit:

Sab'awi Ibrahim al-Hasan, vellai me te njejten mama i Saddam-it, eshte kapur nga Syria. Al-Hasani ishte No. 36 ne listen e 55 Irakianeve me te kerkuar nga ShBA pasi u kap Sadami.

Persa i perket Iranit, lexoni ketu:
    http://www.cnn.com/2005/WORLD/meast/...eut/index.html

PS: Ne lidhje me turpat Syriane ne Liban, Syrianet vetem sa kan ren dakort ti terheqin trupat mbrapshe deri te kufiri, por jo te ikin komplet nga shteti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Veshtrusja : 28-02-2005 më 00:05

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga banished
    E mo, Antares, ku ma keni studiuar historine more? Ne Palestine? Kush eshte ai qe thote se amerikanet e moren pavaresine nga anglezet me autobomba, kamikaze dhe vetevrasje?
    Apo ju duken njesoj juve guerriljet me kamikazet dhe vetevrasesit?
    Kur u bene çifutet kamikaze mor shpirt?
    Hoteli KING DAVID, Jeruzalem.. Dhjetera te vdekur si pasoje e shperthimit. Familjet (gra, femije) e ushtarakeve angleze. Mundohu te gjesh njehere se kush e hodhi ne ere.

Shpikja e zarfeve bombe (eshte apo nuk eshte terrorizem?).. Ndaj kujt, dhe sidomos KUSH i perdori per here te pare??

Kush i gjymtonte trupat e ushtareve angleze te vrare, nga vitet 1946-1947 ne Palestine??

Masakra e Der Jasin (qe hapi moden e debimeve me dhune te palestinezeve nga shtepite e tyre) nga kush u krye??

Kush e vrau te derguarin e OKB-se per Palestinen, kontin Bernardote??

Hamazin kush e themeloi si organizate? Mossad apo ishin "komunistet" franceze? (se mos kujtosh qe e themeluan "imamet")

....Dhe eshte e vertete qe tani ata (hebrenjte) "vjelin" rreth 4 miljard dollare ne vit nga Federal Reserve.....
    pervec atyre 4 te pervitshme, edhe nja 150 miliarde dollare nga ish-Gjermania Perendimore, dhe ca miliarda te tjera me nje proces qe i shpiken disa bankave zvicerane per "pjesemarrje ne holokaust"..
    Dhe mos permend ato lufterat arabo-izraelite se kur ishte vertete koha per te marre armet ne dore nuk para u duken shume. Nga vitet 1940 flas..

mos quaj vetem nje pale "terroriste" vetem se ashtu thote FoxNews.. shikoji dhe arsyet pse ndodh! Nuk kane qene ndonjehere engjej izraelitet, ne historine e botes.. Dhe ate perrallen (islamiko/kristiane) e "popullit te zgjedhur" ata e kane shpikur, dhe i sollen ketej nga Europa.

nejse, dolem komplet jashte teme
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 28-02-2005 më 00:45
    Prektora

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema të Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •