Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    Corazon... po pse nuk thua se paske lexuar libra te verdhe ti..posht banges ..hmmm.

angeldast.. mo u lodh me kte liber se nuk ka asnje vlere aman..

liber limonade qe lexonin kalamajt dikur.. se coc i dukej nga titulli..

Eh sa libra kan dal sot interesant qe dikur nuk kishim rast ti gjenim..

po cne doni te lexoni dynjane... shkruani ore vete se ketu as do para te botoc as censure skini..

sejcili e ka nga nje histori.. qe me kalimin e kohes i duket e bukur.. Ja ate shkruani..

Psh..se si nje dite sa dole nga shkolla te doli njeri perpara e drang drung ju beri zemra...e pastaj kur vajte ne shtepi ter mbas diten mendja aty te rrinte.. e bere cbere dhe i the mamase.. do iki te marr librin e Kimise te Sonila.. e dole..kur sa dole ai cuni misterioz me sy te bukur po rrinte te nje qoshe.. perseri drang drung zemra.. etjetj..

aktuallityyyy duhet.. ahu cberi njeri ne Venecian me myshk e merimanga para dyqind vjetesh..

pune boshe..

Hajde Corason e dast..shkruani..

Hahah Brar,
    po s'jua mban te gjitheve t'i nxjerrin te palarat ne shesh. Ka ca qe i mbajne per vete. Si t'ja bejme?

P.S.: Do te doja te falenderoja dhe njehere Diamantin, mgjths. u morrem vesh urgjentisht edhe ne privat.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Po ti mos shkruaj te palarat por laji pakez moj cupe..
    Korasoni ku humbi..

Qe thua ti Angeldust ..se je goc e mencur dhe e kenduar.. botes i mungon gjysma e Letersise..
    Pse do thuac ti..
    Po ja ne dime se c'ndodhi kur Vaska i duall perpara Efgjenise ne dera e Raqke Qirinxhiut.. dhe kte e dime nga cna tregon shkrimtari mashkull Dule Dule llaraj ose Naum Vithekuqari..
    Po keshtu dime Lllav storet e grave Ruse ashtu si na li tregon i madhi Lev Tolstoj etj.
    dime se si u a ben zemra grave italane apo frenge nga cna i tregon pirandelua apo Mopasani.. mirpo kjo eshte e manget se sa do i zoti te jete Crezi psh ai nuk i di te tera misteret qe ndodhin ne shpirtin e Soniles apo Tolstoj smund te ket hyre ne barkun e Ana Karenines.. thjesht keta artiste vrasin mendjen e na thone ...sa e mir bakllava se e pash prej bires Cilsit..kur thot Shkodrani..
    Letersia do plotsohet kur sa ckan dale Shkrimtare meshkuj te dalin dhe Femra.. pra te kemi Pushkineshat e Lermontoveshat e Tolstoeshat e Mopasan-eshat Femra.. e deri tek kto Gabrieleshat e Koehlho-eshat moderne.. dhe athere do shijojme te plote magjine e Letersise..

Prandaj them..shkruani moj cupa.. se nuk i ka lezet mashkullit te shkruaj se cndjen Zejnepi kur takon Avdylin.. aha hallv e ftohte eshte..

Psh shkruan Kadarja tek ne per llav store a per boten e Femrave e meshkujve.. por me dylbi te nje mashkulli .. por cdo na duheshin investigimet e atije gjirokastriti gjys mizantrop ne se do kishim dhe te shkruarat nga vet Femrat se si e shikojne ndjejne e perjetojne.. Boten e llav storet e tyre.. pikerisht ato qe jan vet ajo me interesantja e ksaj bote..

Ajo Vit angjeli shkruajti ca kohe ca gjera te bukura..

Presim nga te tjera .. vec bujrum..

apo jo Crez..

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Brar, ti dashke te zbulosh sekretet me te thella e femrave nepermjet literatures. Po sikur ajo te jete si kuti Pandore per meshkujt? Te marrin vesh femren? Iku gjithe misteri, gjithe kurioziteti, etj. etj. Pastaj do shkaterrohet gjithe balanca universale. lol
    Nejse, kjo ishte nje shaka kolaterale.

Sa per kete forum mund te them se ketu ka plot nike femrash qe shkruajne, por qe kur shkruajne ama dredhin te madh e te vogel. Por qe te shkruash ne menyre rutine, vetem per hater te te shkruarit, apo aq me keq, te balances se shkrimeve femra-meshkuj, asaj i thone te poshterosh e te fyesh frymezimin dhe t'ja fusesh me bejte.

Respekti ndaj letersise tregohet edhe keshtu: te mos shkruash nqs. s'te vjen ndonje gje e mrekullueshme per te thene. (Ky ishte mendimi im inekspert per ata qe shkruajne dmth..)
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Bravo,bravo

Citim Postuar mė parė nga angeldust
    Brar, ti dashke te zbulosh sekretet me te thella e femrave nepermjet literatures. Po sikur ajo te jete si kuti Pandore per meshkujt? Te marrin vesh femren? Iku gjithe misteri, gjithe kurioziteti, etj. etj. Pastaj do shkaterrohet gjithe balanca universale. lol
    Nejse, kjo ishte nje shaka kolaterale.

Sa per kete forum mund te them se ketu ka plot nike femrash qe shkruajne, por qe kur shkruajne ama dredhin te madh e te vogel. Por qe te shkruash ne menyre rutine, vetem per hater te te shkruarit, apo aq me keq, te balances se shkrimeve femra-meshkuj, asaj i thone te poshterosh e te fyesh frymezimin dhe t'ja fusesh me bejte.

Respekti ndaj letersise tregohet edhe keshtu: te mos shkruash nqs. s'te vjen ndonje gje e mrekullueshme per te thene. (Ky ishte mendimi im inekspert per ata qe shkruajne dmth..)
    I ke rėnė pikės. Aferim angeldust. Pėr ate unė shkruaj veq nė forum!
    Laguna blu
    "Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."

i/e regjistruar Maska e sona 1
    Anėtarėsuar
    08-03-2005
    Postime
    2
    uren e psheretimave[ romanin e dyte] e kam perballe dhe e ka shkruar MISHEL XEVAKO

i/e regjistruar Maska e sona 1
    Anėtarėsuar
    08-03-2005
    Postime
    2
    Gjithe Kete Reklame Per Kte Liber Qe E Kam Qe Kur Kam Lindur Dhe Se Kam Lexuar Ndonjehere

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Angeldust.. shpresoj qe e ke gjete romanin Ura e psheretimave nga M.Xevako,pasi qe eshte njeri nga romanet qe mua me ka lene shume pershtypje . Dashnoret e Venedikut eshte titulli i cili me ben shpesh te enderroj per ate vend te bukur, dhe shpresoj qe se shpejti te e vizitoj.
    Por, beje ndonjehere nje pauze gjate leximit, se mua me kujtohet kur e kam lexuar kam qene thuaja ne dijete, se nuk doja te ndahesha , dhe per fat jane 2 romanet me mjat volum.
    Qendro me ate qe te puthe shpirtin, lekuren ta puthe kushdo !

Charles Bukowski

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2005
    Postime
    127
    Foleja,

Kam vite qe mundohem ta gjej 'Dashnoret e Venedikut' por ne vended Anglofon sikur s'egsiston dhe ne Shqiperi s'e gjeta dot: U bera cope, por gjithe librarite me thonin eshte 'out of print'

Kush mund te ket nje sygjerim se si mund ta gjej kete liber do te me ndihmonte shume. Dhe mua babai ma ka rekomanduar. Sa here ma permend historine e Roland Skandiano's dhe shokut e tij, dhe sa i manhitshem eshte libri. Por se gjej dot gjekundi. Edhe pse Shqipen e kam kot si koti, prap do munohesha ta lexoja dhe ne Shqip aq me ka lene pershtypje im at mbi librin.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Anja,
    Une per vete Uren e psheretimave (kapitulli i pare i se cilet titullohet ashnoret e Venedikut me Rolandin e Leonoren ) e kam lexuar para 10 vitesh ne Kosove.
    Me vjen keq qe me shume nuk mund te te ndihmoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Foleja_ : 09-03-2005 mė 18:26
    Qendro me ate qe te puthe shpirtin, lekuren ta puthe kushdo !

Charles Bukowski

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2005
    Postime
    127
    Faleminderit Foleja per qartesine. Do mundohem ta gjej. Kam gjetur nje kompani distribues ne Shqiperi qe mban shume libra. Madje e kane ata. Eshte dhe nje kompani tjeter ne Zvicer qe shet libra (kompani Shqiptare) por ia harrova web adresen dhe emrin. Do mundohem t'i kerkoj.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. BB: Kina mund tė ndihmojė rimėkėmbjen ekonomike
    Nga YlliRiaN nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 13:15
  2. kush mundet te me ndihmoje me info mbi induktoret ??
    Nga UliseNesta nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2009, 17:44
  3. Probleme me Hard disk-un e jashtem-mund te me ndihmoje dikush!
    Nga ester_85 nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-01-2009, 18:43
  4. Ka ndonje qe te me ndihmoje...
    Nga Ina_19 nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 08-06-2006, 04:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •