Sa kohe u be qe jeni lidhur bashke?
Akoma nuk jeni merzit......
Na thoni nai sekret se si ka munci qe u ndat kaq shpejt, ose se si ka munci qe ka zgjat kaq shum. ..... po nuk e patet problem....
Sa kohe u be qe jeni lidhur bashke?
Akoma nuk jeni merzit......
Na thoni nai sekret se si ka munci qe u ndat kaq shpejt, ose se si ka munci qe ka zgjat kaq shum. ..... po nuk e patet problem....
u ben gati yhyyyyyyyyyyy 2 dit.
|- Më Pikòj Një Pik Loti, Në Fòrm Realiteti -|
eh smahet men sa kemi bashk me burrin yyyyyyyyyyyyyyyyy ku e di une
kam kaq shume vite sepse eshte dashuria midis nesh dhe do te vazhdoj deri sa te vdes me burrin e kam si shpirt kam dhe 3 femije qe i kam si yje
Kam 3 vjet qe jam e martuar dhe 3 vjet e dashuruar, hyn ketu edhe 1 vit fejese.
Sekreti i cili edhe aq sekret nuk eshte....eshte ai te qenit gjithmone i cmendur dhe te dashuruar. Martesa zgjat nga respekti reciprok, pasioni, deshira dhe besimi.....Gjithashtu komunikimi, bashkpunimi dhe ndarja e mendimeve me njeri-tjetrin. Indipendence e perbashket dhe dipendence dashurie jo xhelozi dhe posisesivitet.
nje vit e gjysem kam une .
tete vjet e kater muaj..
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
Une nuk merrem me pervjetore,e kshu gjerash se merret ajo...
Ka dite qe me merzit çdo gje e saj,me duket sikur e kam pasur pas veshit gjithe jeten kur me thote ato frazat prej mamaje te tipit :"vishu,rregullohu,eshte ftohte,a ke ngrene"
....Ka dite qe me duket si e panjohur...kur nis me teorite e veta mbi ekonomine globale,qe duket sikur i ka mesuar nga Discovery channel...
...Ka dite qe me behet e padurueshme,me nervozon,me acaron,me prish qetesine...
...Ka dite qe kur nuk e shoh per gjysem ore,...fillon me mungon.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
une rreth 2 vjet e gjysem !!! e dua me shume se diten e pare !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
11 muaj, por kane ikur shum shpejt
Krijoni Kontakt