Mire se erdhe Kosova , ketu ne Forum.
Besoj qe do te kalosh sa me mire ktu sepse vertet eshte nej vend qe mund te kalosh koh te mire , dhe te pershndes shum..
Suksese.
Gjith te mirat.
Mire se erdhe Kosova , ketu ne Forum.
Besoj qe do te kalosh sa me mire ktu sepse vertet eshte nej vend qe mund te kalosh koh te mire , dhe te pershndes shum..
Suksese.
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Pershendetje te gjitheve,
Faleminderit per fjalet e mira qe kishit shkruar.
Shpresoj qe edhe une me shkrimet e mija ne te ardhmen te jem nje anetare e denje e ktij forumi dhe uroj qe do vazhdoj te gjej ne te tema aq interesante te shtjelluara aq mire nga ju.
Edhe nje here faleminderit shume te gjitheve.![]()
Postuar mė parė nga FLORIRI
Edhe une kte kam menduar por nje shtetase kanadeze me origjine nga Izraeli, me pune ktu ne Kosove me pat thene nje here kete perkthim:
"Zekije in arabic means something which smells good" keshtu qe mua me pelqente te beja shaka duke thene qe emrin e paskam Aroma.
Faleminderit per mesazhin e bukur.![]()
Pershendetje Storm Angel,Postuar mė parė nga StormAngel
Faleminderit per mesazhin.
Edhe nje gje me pelqen shume personazhi qe ke perdorur ne foto. Roli qe ben ai ne Portokalli eshte fantastik.
Gjithe te mirat
Postuar mė parė nga White_Angel
Faleminderit White Angel.
Pergezime per nickun. Me pelqen shume. Biles ky eshte nicku qe perdore ne msn qe 2 vite. Kur desha te hyj ktu pashe qe e kishe "vjedhur" ti keshtu qe vendosa per golden lady.
Gjithe te mirat
Postuar mė parė nga nursezi
Danke schoen Nursezi,
fuer mich ist ein vergnuegung hier zu sein mit ihr alle freundschaft zu machen.
Alles gutte!
Mire se erdhe Prishtinase kalofsh mire mes nesh
Ismet Jasharri yll epoke,
Rreze drite vepra jote,
Si vigan nė shekuj rritesh,
I pavdekshėm n'zemėr t'Shqipes
Prezantim interesante te uroj mirese ardhje
Kalofsh si te don qefi prishtinase me te mira
Shqiperin e Dua se Jam Shqipetar{} Kercoven e Dua se Jam Kercovar!!
Prezantim per tu marre shembull. Nqs ke ndonje foto mund ta postosh ose kontakto me mua nqs ke nevoje per ndihme.
Macho
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Pershendetje Zekije Sadikaj!!
Mire se erdhe ne Forum.
Kalofsh bukur mes nesh.
@SeLi
Krijoni Kontakt