pergezime per JACOB + SS searching on google !! megjithate origjina e tij nuk diskutohet fare.. IT's a kike !!
Une dyshoj te gjyqi i Nurembergut persa kohe do te kete padrejtesi te tjera qe mendoj qe as duhet te keni degjuar, jo me te jene procesuar ne ndonje proces nderkombetar !
P.sh, pas perfundimit te luftes se Pare Boterore dhe nenshkrimit te armpushimit (JO dorezimit dhe shpalljen fajtore te gjermaneve !!, po them vetem per armpushimin qe u nenshkrua ne nentor 1918) Aleatet vazhduan bllokaden detare ndaj Gjermanise edhe per 8 muaj te tjere,
DUKE THYER QARTESISHT CDO LLOJ LOGJI QE KISHIN NENSHKRUAR VETE, dhe si pasoje me qindra mijera gjermane vdiqen nga uria.. t
Qe te jete bere ndonje gjyq per kete pune une nuk kam degjuar, po ju a e dini te pakten si histori ?? ka ndodhur njezet e kusur vjet para gjyqit te Nurembergut.
Po ka dhe plot gjera te tjera, qe meqenese je ne US nuk besoj se i jep FoxNews !!
po i them keto gjera, sa per te shperndare harten e mizorise ne kete bote, dhe jo
double-standarts sepse sinqerisht eshte bere e merzitshme historia qe jep Televizori !!
pershendetje edhe juve..

Krijoni Kontakt