Close
Faqja 26 prej 27 FillimFillim ... 1624252627 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 265
    i/e regjistruar Maska e Iliriani
    Anėtarėsuar
    24-03-2004
    Postime
    986
    OSMANI E DURO luajten me gjithe shpirt e shume mire e me rradhe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Citim Postuar mė parė nga bledi gjokaj
    Gjithe ekipin qe u fut ne fillim ne loje ZOTI E BEKOFTE.

luajten shume mire e me gjithe zemer e shpirt.

Reshtimi ne fillim te lojes SHUME I MIRE ky duhej te qe dhe me turqine.
    Kur shkon jashte propabiliteti eshte te humbesh pra luan ne mbrojtje .
    Ashtu sic luajti dhe Ukrahina ne Shqiperi.
    E kjo skeme duhej te qe dhe me Turqine.

Turqia beri 5 gola jashte!?

Greku me mbrojtje te forte e kundersulm morri nje kampionat evropian.
    Pra loja e forte ne mbrojtje me kundersulm do qe zgjidhja, qe ne pjesen e pare i dha frutet pavaresishte golit, e greku ne te dyten dukej me i rene ose ndoshta trainieri ndryshoi stilin pasi greku lojen e ka mbrojtje te forte e kundersulm se nuk eshte Brazil me talente.

Bogdani ZOTI TE BEKOFTE luajti me gjithe zemer, sulm e mbrojtje,kudo ku e doje e kishe, gabim mderimi.

HAXHI e kam pas ne lagje e dija qe qe djale i mire ma ka be zemren mal me lojen gjithe shpirt, ZOTI E BEKOFTE.

Nderimet, RAKLLI po se eshte si puna e BAXHOS me italine, inteligjent e jep e ka aftesi te ndryshoj dicka pavaresisht se eshte i vjeter dhe e tregoi kete ne loje.

TARE kam pas respekt,e ne Itali qe i ka te gjitha me mbrojte e mesfushe eshte yll, po te ne eshte nje lojtar me pake ne fushe, pasi si parazit ri kote ne fushe si pesionist kur ekipi do shume.

Lojtari i elbasanit qe beri gafat me turqine ,gabim ta fusje ne loje, e sic priti Brigeli me Turqine e beri nje nderim ne 85 minute te rinte se kombetaria po luante shume mire ,menjehere pas nderimit hengrem golin.

Brigeli respekt si gjerman, e per disiplinen qe ne si shqiptare kemi nevoje,po pak fantazi ne loje e nderimet e Bogdanit qe po jipte ne gjithe repartet e futja te TARES qe qe nje lojtare me pak ne fushe, e humbi nje raste te dhene nga Raklli qe kjo qe loja, e lojtari i elbasanit qe sa u fut ai hengrem golin e dyte.

Trainjeri gjerman i greqise, ai per mendimin tim tregon se ca do te thote nje trainier i mire.
    Po si njeri qe kam respekt per traditen gjermane qe cdo trainier e respekton se jep dicka ne kombetare e secili nga ne do nje kombetare me te mire e te ruajme cdo gje qe cdo kombetare ka harritur e ta cojme me para.

Lojtaret dhe pse me mungesa luajten forte e respekte per secilin.

Ka ferr ne athine PO KA FERR DHE NE TIRANE.

KUR BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT NDEZET ZJARR........................

Une per vete, jashte qe jam e pashe ne nje lokal ku shumica qene grek.
    Po megjithate qendrova deri ne fund e me uniforme te kombetares veshur,shalll e flamure,piva dhe birren pasi mbarroi ndeshja e qendrova aty ty thoshja grekerve qe ne jemi ketu prape.
    JEMI USHTARE TE THJESHTE TE ATDHEUT KUDO QE JEMI

Mato evlati mos u merzit
    Topin atje e kemi e
    DO TJA TEREZITIM PRAPE MERE FIZAQIT
    THA HALLA

RI NENE MOS KI FRIKE
    SE KE DJEMTE NE AMERIKE

E KUDO QE JANE NE SHQIPER,I KOSOVE, GREQI,CAMERI E KUDO

FORCA SHQIPERIA

GJITHMONE KUQEZI

me nje llaf Zoti e Bekofte Shqiperine qe humbi e? Zoti i Bekofte se lujten me zemer? Zemra ste kualifikon mer zymbyl por vetem goli. Tipa si puna jote ngopen me luge bosh edhe shofin endrra ushtare te atdheut. Ai te futi fy gola ti flet per bekime. Hajde gallat hajde

Anėtarėsuar
    24-03-2004
    Postime
    986
    o TIRANA - E NANOS SE GREKUT

Po nje me nje jemi O PLAKO PAS TIRANES

JASHTE gjithe ekipet humbin si dhe GREKU I NANOS NE TIRANE

PO LOJTARET TANE QE DHANE MAKSIMUMIN CA TU THUASH ,HARAM

Duhet te vleresosh ata lojtare qe e pame qe dhane maksimumin qe mund te jipnin.

DO QE MIRE TE FITONIM po me pare te fitojme brenda po duam te kualifikohemi.

Kombetaria nuk behet 5 dite para as pa fusha pa drita e pa banja e pa dushe.

Ndoshta ne kemi shume plehra ne shqiperi, e ca nga ato dalin dhe ne kombetare po kjo nuk e ben ate pleh, pse greku barazoi ne ndeshje me te.!

Nuk e di o zymbyl [me qe ti u referove i pari] prisje kualifikim pas humbjeve ne Tirane me Danimarken dhe Ukahinen.
    Se e pastaj e meriton emrin e zgjedhur nga vete ti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Iliriani : 30-03-2005 mė 19:42

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Perpara se te shkruaj do doja te dija ku jane ato Nano-t e tjere te shtypit tipat Thanas psh qe ne ndeshjen e pare na jepnin leksione per Nacionalizem ? Siduket kushedi ku jane strukur.

Nesje, Bled me gjithe rrespektin qe kam per shkrimet qe ke, them se Tirana e RE ose e Nanos ska rendesi ka te drejte ne nje fare menyre. Nuk luajtem mire. Nuk mund te kenaqemi se nuk hengrem dy gola pese minutat e para, por i hengrem avash avash ?! Nuk eshte tregues kjo... megjithate ty edhe mu Nano i Tirones se Re siper prap na e fut. E di pse ?

Nano thote un ne ndeshjen e pare dhashe 300.000 dollare(dicka te tille sa dha).... ti si Bled car dhe ?
    Nano thote un po bej investime ne shqiperi, greku do te investoje le te zhvillohet... ti si Bled car propozon ?
    Nano thote edhe Sllovenia me Kazino u be gjith ky vend, ti si Bled car alternative ke ?

Sic mund te thote per shume te tjere ketu. Megjithate Nano nese ne ngopemi me luge boshe perseri do jete ne krye gjithmone. Nanos ne Shqiperi nuk i del dot njeri perpara nga ana intelektuale, sidomos ato qe kane pak media ne dore, sepse Nano i ka larguar te gjithe intelektualet. Sot intelektualet qe punonin neper institute e ndertonin vendin,jane duke pastruar halete ne Greqi, e duke mbajtur deren e ndonje Hoteli shume shume ne Ameriqi. Ne nje vend ku ai nuk ka njeri qe te ulet e tja dhjesi dore per dore me fakte e me shifra, normalisht qe do rri ne krye, tifozat e njerezit ne greqi do vazhdojne te hajne dru sa here te manifestojne ndonje ndjenje kombetare, femijet do vetevriten, historia do ndryshohet e keshtu me rradhe deri tek kombetarja shqiptare qe ne ket list zen vendin e fundit jo te parin.

Anėtarėsuar
    24-03-2004
    Postime
    986
    Cyclotomic

Une jam tifoz i kombetare e jo i Nanos a Berishes e diskuoj per futbollin e jo politiken.
    Kurse ti je tifoz me sa e shikoj i Nanos e kjo rrubrike eshte per kombetaren.

Pjus o plako as shtyj ndonje dere,as kam qene ne burg si Nano e as jam martuara me ndonje hooker si ai ,e as e kam zili as idhull nje pijance e njeri ordiner e karagjoz qe rastesia e coi nga burgu ne kryeministri.
    E nuk dihet ku do ta coje kjo rastesi prape?Se bota eshte e rumbullakte!

Keshtu une dhashe mendimim tim per futbollin e ti jep tendin se dhe kjo rrubrike eshte per futbollin e jo per ata qe jane te dashuruar me lideret kinez te tipit Nano[meqe emri i tij perkthet ne shqip 'i vogel' ose me sakte'shtatanik'].

Une dhe nuk bera ndonje replike me ty apo te djeg nga brenda po te shane Nanon.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Tani e ndrite fare, un jam tifoz i Nanos ?

Lexohe dhe nje here shkrimin se nuk paske kuptuar gje hic.

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    U ngatėrruat ēuna.......

Kėshtu ėshtė kur ngatėrroni politikėn nė sport....
    .........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    O tito me degjo mu, ska ca te bej Brigeli mer plak, ne kta lojtar kena. Guzhinieri sado i mir te jet sbo dot bakllava me krunde. Neve skena lojtar me te mire se kta dhe Brigeli sado ti kthej parc e mrapc sic kthejsim patallonat dikur kur u vjetrojshin ska ca te boj me shume.

Per Taren bi dakord me ty. Ca pret nga Tare qe dikur lute futboll me mu te fusha e shkendis te qyteti nxonsit ku edhe une i lejsha tapen tu i ik me finte. Se kuptoj pse ky Brigeli ska prvu noiher ne sulm sulmusa si Xhafa, Markoci ose Muka. Te gjith kta jon me te mire se tare. Nejse, vari lesht, nuk prisja me shum s veni 5st nga kta viktimat.

o bled, mos fol per futbollin kur se njef. Leja politiken Nanos e bekimin zotit se ne fush fitoren ta jep afesia jote, jo mallkimet.

i/e larguar Maska e Gjallica
    Anėtarėsuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Hajde shqipo hajde ca turpi as ne barazim nuk arriten...
    Ah sikur te kishim fitu do ia beja hallall asaj grindje me nje greke qe per faj te saj une dhe ajo perfunduam jashte ores se mesimit pa deshire

Anėtarėsuar
    24-03-2004
    Postime
    986
    O Tirona-Re

Shkrimi im qe mendimi im, e ti jep tendimin tend, e une ta lexova e as ta komentova e etiketova mendim tend.

Plus po bere replika, do te bejne dhe te tjeret replika me ty, aq me teper qe shtremberoje ose zhgaravisje ato qe une thoshja me shkrimin tim.

Le te japim secili vleresimet e tij e respektojme njeri tjetrin si shqiptare qe jemi pavaresishte se mund te kemi mendime te ndryshme apo e shikojme realitetin nga kende te ndryshme e kjo e fundin eshte dhe pozitive se ploteson te teren.

Faqja 26 prej 27 FillimFillim ... 1624252627 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  2. Misioni Amerikan Nė Shqipėri (1946)
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Debat mes anti liberalėve dhe liberalėve
    Nga liridashes nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •