Postuar mė parė nga
bledi gjokaj
Gjithe ekipin qe u fut ne fillim ne loje ZOTI E BEKOFTE.
luajten shume mire e me gjithe zemer e shpirt.
Reshtimi ne fillim te lojes SHUME I MIRE ky duhej te qe dhe me turqine.
Kur shkon jashte propabiliteti eshte te humbesh pra luan ne mbrojtje .
Ashtu sic luajti dhe Ukrahina ne Shqiperi.
E kjo skeme duhej te qe dhe me Turqine.
Turqia beri 5 gola jashte!?
Greku me mbrojtje te forte e kundersulm morri nje kampionat evropian.
Pra loja e forte ne mbrojtje me kundersulm do qe zgjidhja, qe ne pjesen e pare i dha frutet pavaresishte golit, e greku ne te dyten dukej me i rene ose ndoshta trainieri ndryshoi stilin pasi greku lojen e ka mbrojtje te forte e kundersulm se nuk eshte Brazil me talente.
Bogdani ZOTI TE BEKOFTE luajti me gjithe zemer, sulm e mbrojtje,kudo ku e doje e kishe, gabim mderimi.
HAXHI e kam pas ne lagje e dija qe qe djale i mire ma ka be zemren mal me lojen gjithe shpirt, ZOTI E BEKOFTE.
Nderimet, RAKLLI po se eshte si puna e BAXHOS me italine, inteligjent e jep e ka aftesi te ndryshoj dicka pavaresisht se eshte i vjeter dhe e tregoi kete ne loje.
TARE kam pas respekt,e ne Itali qe i ka te gjitha me mbrojte e mesfushe eshte yll, po te ne eshte nje lojtar me pake ne fushe, pasi si parazit ri kote ne fushe si pesionist kur ekipi do shume.
Lojtari i elbasanit qe beri gafat me turqine ,gabim ta fusje ne loje, e sic priti Brigeli me Turqine e beri nje nderim ne 85 minute te rinte se kombetaria po luante shume mire ,menjehere pas nderimit hengrem golin.
Brigeli respekt si gjerman, e per disiplinen qe ne si shqiptare kemi nevoje,po pak fantazi ne loje e nderimet e Bogdanit qe po jipte ne gjithe repartet e futja te TARES qe qe nje lojtare me pak ne fushe, e humbi nje raste te dhene nga Raklli qe kjo qe loja, e lojtari i elbasanit qe sa u fut ai hengrem golin e dyte.
Trainjeri gjerman i greqise, ai per mendimin tim tregon se ca do te thote nje trainier i mire.
Po si njeri qe kam respekt per traditen gjermane qe cdo trainier e respekton se jep dicka ne kombetare e secili nga ne do nje kombetare me te mire e te ruajme cdo gje qe cdo kombetare ka harritur e ta cojme me para.
Lojtaret dhe pse me mungesa luajten forte e respekte per secilin.
Ka ferr ne athine PO KA FERR DHE NE TIRANE.
KUR BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT NDEZET ZJARR........................
Une per vete, jashte qe jam e pashe ne nje lokal ku shumica qene grek.
Po megjithate qendrova deri ne fund e me uniforme te kombetares veshur,shalll e flamure,piva dhe birren pasi mbarroi ndeshja e qendrova aty ty thoshja grekerve qe ne jemi ketu prape.
JEMI USHTARE TE THJESHTE TE ATDHEUT KUDO QE JEMI
Mato evlati mos u merzit
Topin atje e kemi e
DO TJA TEREZITIM PRAPE MERE FIZAQIT
THA HALLA
RI NENE MOS KI FRIKE
SE KE DJEMTE NE AMERIKE
E KUDO QE JANE NE SHQIPER,I KOSOVE, GREQI,CAMERI E KUDO
FORCA SHQIPERIA
GJITHMONE KUQEZI
Krijoni Kontakt