Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-02-2008
    Postime
    3
    Une mendoj qe titulli eshte pak i vrazhd megjithate kjo mbetet ne dor te njerzve pergjegjes per Forum.Shpreh keqardhje per rastin qe i paska ndodh asaj vajze.

Sa i perket DJ kam disa miq qe i perkasin keti besimi fetar,mirpo nganjeher me ato insistimet per te qen pjes e atyre ja teprojn( te pengojn ne shtepi,ne rrug apo shpesh here edhe ne bus).Martesat i bejn vetum mes tyre do me thene nuk lejojn depertime nga jasht e tje.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    DJ i ndajne nga familjet e veta anetaret e tyre, familja ju ben presion, viktima e sheh vetevrasjen si 'zgjidhjen' e vetme per te dale nga ajo situate. Eh kta Deshmitaret (e rreme) te Jehovait (Kulla e Rojes & Co.) hiqen kinse po lajmerojne mbreterine e Perendise, por ofrojne vetem injorance se kane dhjetera profeci te cilat nuk ju kane plotesuar kurre, e as qe do t'u plotesohen me at injorance qe e kane.

Feja eshte gjeja me e keqe qe i ka ndodhur njerezimit

Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Citim Postuar më parë nga Tupalla Lexo Postimin
    Une mendoj qe titulli eshte pak i vrazhd megjithate kjo mbetet ne dor te njerzve pergjegjes per Forum.Shpreh keqardhje per rastin qe i paska ndodh asaj vajze.

Sa i perket DJ kam disa miq qe i perkasin keti besimi fetar,mirpo nganjeher me ato insistimet per te qen pjes e atyre ja teprojn( te pengojn ne shtepi,ne rrug apo shpesh here edhe ne bus).Martesat i bejn vetum mes tyre do me thene nuk lejojn depertime nga jasht e tje.
    Ata thjesht bëjnë një vepër që është urdhëruar nga Krishti

Mateu 28:19, 20
    Shkoni, pra, dhe bëni dishepuj nga të gjithë popujt duke i pagëzuar në emër të Atit e të Birit e të Frymës së Shenjtë, dhe duke i mësuar të zbatojnë të gjitha gjërat që unë ju kam urdhëruar. Dhe ja, unë jam me ju gjithë ditët, deri në mbarim të botës. Amen

Dhe për të bërë këtë nuk ndjekin kishat por shembullin e të krishterëve të hershëm.

Veprat 20:20
    dhe si unë nuk fsheha asnjë nga ato gjëra që ishin të dobishme për ju, por jua shpalla juve dhe jua mësova botërisht dhe nëpër shtëpi,

Nëse ju thua që nuk dëshiron të diskutosh nuk këmbëngulin, ndryshe nga Këmbanat e Kishave dhe thirrjet nëpër minaret e xhamive që pa marrë parasysh nëse do apo jo të futen atë në 5 të mëngjesit. Besoj që në 5 të mëngjesit nuk ju ka trokitur një DJ në derë.

E sa për martesën, do të doja të pyesa atë që bëri këtë pyetje: A do të martoheshe me dikë që nuk ka asgjë të përbashkët me të, sidomos me veprën që bëjnë duan të kenë përkrahjen e bashkshortit. A do të dilje të predikoje bashkë me gruan sepse ajo është DJ? Apo do ta ndaloje krejt të mos bënte atë vepër. Ja përse nuk duan të ndalojnë veprëm më të rëndësishme në jetën e tyre, dhe këtë kërkojnë ta bëjnë një vepër të familjes e jo një familje të përqarë.

C0PT1C
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    DJ i ndajne nga familjet e veta anetaret e tyre, familja ju ben presion, viktima e sheh vetevrasjen si 'zgjidhjen' e vetme per te dale nga ajo situate. Eh kta Deshmitaret (e rreme) te Jehovait (Kulla e Rojes & Co.) hiqen kinse po lajmerojne mbreterine e Perendise, por ofrojne vetem injorance se kane dhjetera profeci te cilat nuk ju kane plotesuar kurre, e as qe do t'u plotesohen me at injorance qe e kane.

Feja eshte gjeja me e keqe qe i ka ndodhur njerezimit
    Nëse ti ke arritur të dish se ka profeci që kanë bërë, një korrigjim sepse kanë thënë që kanë kuptuar nga shkrimet këto, më vonë hapur i kanë pranuar vetë. Por ka shumë shkencëtarë madje që kanë thënë gjëra sikur e dinin se çfarë kishte apo çfarë do të kishte, pastaj kurrë më nuk përmendeshin kur dështonin. Përulësia e krishterë të thotë të pranosh edhe gabimin hapur.

C0PT1C
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •