Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    i/e larguar Maska e esmerja.19
    Anėtarėsuar
    10-02-2005
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    3

Question Femra shqiptare dhe familja

Cfar mund tč mendohet pčr ato familje shqiptare nč kurbet qč i mbajn vajzat tč mbyllura nč shtčpi duke thčn "edhe kur ishim ne tč rinjč kčshtu ja kalonim)? qč mendojn qč duhet ti gjejn vajzčs njč djal shum tč respektuar dhe gjč me rendesishme ME LEK!!!!!! cfar tč mendohetpčr ato vajza qč kur i shikon njč djal ato ulin sytč se kan frik se ndojč kushuri e shikon dhe pastaj hapen llafet dhe pastaj vajza konsiderohet e pa ndershme?!!??! dhe cfar tč mendohet pčr ato vajza qč jan tč bukura por familja bčn cmos pčr ta mbyllur nč shtčpi se kan frik..........?????????????????????????' RINI E DJEGUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    P:S nuk jam un qč kam kto probleme por njč shoqa ime........mmmmmmmmmm

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Smile hermmmmmmmm

o rrushi une jam femije i etem e nuk kam motra a vellezer por perderisa nji mashkull ka nevoje per dashuri e njejta gje ndodh tek nji femer
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Po te jete dhe shoqja keshtu si ty nga te shkruarat, nuk kane faj prinderit qe e mbajne ne shtepi. Mesohet shkrim e kendim njehere, pastaj dashurickat!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Po te jete dhe shoqja keshtu si ty nga te shkruarat, nuk kane faj prinderit qe e mbajne ne shtepi. Mesohet shkrim e kendim njehere, pastaj dashurickat!

LOL ......U shkriva une (po me bien dhembet)...ato goca duhet te ngrihen dhe te flasin per veten e vet...prindit nuk mund ti bejn asigjo asaj po deshi me dal...SA KOT!!! ajo duhet te mundohet dhe te flasi me prinderit, qe te jeni te dy palet ne te njejten faqe.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga esmerja.19
    Cfar mund tč mendohet pčr ato familje shqiptare nč kurbet qč i mbajn vajzat tč mbyllura nč shtčpi duke thčn "edhe kur ishim ne tč rinjč kčshtu ja kalonim)? qč mendojn qč duhet ti gjejn vajzčs njč djal shum tč respektuar dhe gjč me rendesishme ME LEK!!!!!! cfar tč mendohetpčr ato vajza qč kur i shikon njč djal ato ulin sytč se kan frik se ndojč kushuri e shikon dhe pastaj hapen llafet dhe pastaj vajza konsiderohet e pa ndershme?!!??! dhe cfar tč mendohet pčr ato vajza qč jan tč bukura por familja bčn cmos pčr ta mbyllur nč shtčpi se kan frik..........?????????????????????????' RINI E DJEGUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Se kuptoj c'fare ka te beje mendimi i botes per shoqen tende?
    Tani kjo shoqja do te dije se c'mendojme ne per te meqe prinderit e saj nuk e lene te dale?
    Nuk ka rendesi se c'mendon bota por si ndihet ajo ne vete-vete, (self-esteem, ect.)

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Per disa femra jo ti mbash ne shtepi,po edhe burgim te perjetshem nuk iu del hakut.
    Pse ata prinder per ke punojne,per organizata humanitare,qe kjo goca nuk mund te dilka?
    Pse nuk del me familjen e vet? Apo ka sende me te mencura qe te bejne?
    Jane keta qe po dalin qe ia shpifen fytyren femres shqiptare gjithandej ne bote.
    Heh
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    .....P:S nuk jam un qč kam kto probleme por njč shoqa ime........mmmmmmmmmm
    Valle, pse te mos e shkruante vete shoqja jote kete teme?.... lol

Njerez te ndryshem dhe mentalitete te ndryshme....

I riu po e po...po edhe nje femije 3 vjec ka rebelizem ne vetvete. Kerkon te vendose dhe te imponoje individualitetin e tij.
    Nuk kam qene kurre ne keto kushte...por e di qe do kisha "luftuar" deri ne frymen e fundit...lol

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Pershendetje te gjitheve...
    Ta hedh dhe une nje domate turshi ketu?

Prinderit jane fanatike per shkak se e dine qe nuk kane ditur te edukojne femijet e tyre. Prandaj edhe nuk u "zene bese" femijeve(vajzave) e t'u japin me shume liri.
    Nese do t'i edukonin me urtesi femijet e tyre, atehere muret jane te kota, dhe vete prinderit nuk do t'i konceptonin dot.
    Pastaj, kur prindi thote "edhe ne kur ishim te rinj keshtu ja kalonim", a e thote me nostalgji? Mos e merr gje malli per rrypat e baballareve te tyre fanatike? Mos valle ja paskan kaluar me se miri ashtu? Nese ja kane kaluar keq, dmth qe nuk u ka pelqyer, ose kane vuajtur, pse te vuajne dhe femijet e tyre te njejten gje? Mbi femijen e vet e merrka babai(ose nena) hakun e te atit? Eshte turp dhe tregon papjekurine e tyre...
    Nese kane frike per sigurine e femijes se tyre, atehere une e di se e keqja nuk ēon telegram para se te vije. E keqja mund te vije ngadņ, edhe ne shtepi...
    Nejse...
    PS: Amani more ku jane ato femra bukuroshe qe na i mbajne mbyllur? Ma gjeni nje mua more se u pa puna, mbeta mafishe dhe u dashka te me martoje lagjja!
    (apo na genjeu ajo??? mmmm?....)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 24-02-2005 mė 01:00
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Nese ato prinder e din se nga vin, nese ata kan jetuar ne tok jo ne hen per 50 vjetet e fundit. Nese i kan hequr vet ne diktatur mundimet nga mungesa e liris ateher ata nuk kan se si ti thon as vajzes as djalit tjeter gje vecse tu realizofshin te gjitha deshirat silado qofshin ato. Jeto i lir ose vdis dukr luftuar per liri.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Gonxhe Bojaxhiu - Nėnė Tereza
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  5. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •