Kete ligj e kane nxjerre ne Amerike????Postuar mė parė nga I-amėshuar
Ketu ne turqi te gjitha vajzat i veshin....kur dihet qe turqine e quajne si te prapambetur.................se kuptova kete ligj...
Kete ligj e kane nxjerre ne Amerike????Postuar mė parė nga I-amėshuar
Ketu ne turqi te gjitha vajzat i veshin....kur dihet qe turqine e quajne si te prapambetur.................se kuptova kete ligj...
Nuk ka dale si ligj ne Amerike, por ne disa shtete te Amerikes (Amerika ka 50 shtete). Arsyeja eshte sa estetike po aq dhe shendetsore. Xhinset e ulta dhe te ngushta pengojne ne qarkullimin e gjakut dhe disa vajza kane pasur probleme shendetsore.Postuar mė parė nga elda
Nuk e di se sa e provuar eshte kjo gjetje, por kete lajme degjova para disa kohesh ne NBC.
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Turqia ska probleme me prapambetje(ka probleme politike dhe fetare).Postuar mė parė nga elda
Nejse kjo modė xhinsi fillon tė hiqet nga vendet qė e kanė shpikur pasi ėshtė e papėrshtshme pėr pėrdorim tė pėrditshėm pasi sjell probleme tė cilėt dhe manulaki i ka cekur.
Unė jam pro kėtij ligji pasi kėshtu vihet fre dhe modės pa vend.Ku femrat po abuzojnė si gjithnjė me modėn.
Mė thoni ju femra c“farė kuptimi ka kur njė nėnė dy fėmijėsh pėrdor xhins tė tillė qė kur ulet tė lidh fėmijės kėpucėt i del ***** jasht.C“farė shembulli ėshtė kjo nėnė pėr fėmijėt e saj nė tė ardhmen.
DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)
Jo per te kundershtuar, por secili ka qejfin e vet.
Edhe Jerry Springer ka show ne TV-por s'te detyron kush t'a shohesh. Atij qe i pelqen, e ben per te qeshur apo e kenaq le ta shohe. Une bej zgjedhjen time, tjetri ben zgjedhjen e tij.
Ajo qe dua te them eshte; me mire eshte te kete shume zgjedhje, dhe cdokush sipas personalitetit, kerkesave dhe deshirave qe ka te identifikohet atje ku perket.
C'pune iu prish juve kjo?
Edhe nese ato lloj xhinsesh pengojne qarkullimin e gjakut...a nuk demton edhe duhani mushkerite etj etj...kush ka deshire ti veshe le ti veshe (boll te jete ne dijeni per pasojat dhe pastaj risqet i merr vete permbi vete gjithkush); kush ka deshire te tymose le te tymose.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 07-03-2005 mė 22:26
Behet fjale per stil si te "Brittney Spear". Jo thjesht pa bel, po pa bark, pa kurriz, te uleta deri ne kockat e legenit qe kur ulesh te del vija e prapanices, ndersa perpara mund te shohesh shume me teper nga sa eshte e nevojshme.Postuar mė parė nga I-amėshuar
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Atehere edhe une jam mese pro ketij ligji.....
Jam dakort me mendimin tėnd mbi lirinė e njeriut.Por dhe liria nė publik ka kufinj.Sepse nė qoftė se duhani i bėn keq mushkėrive veshja dėmton imazhin e njė shoqėrie.Tė gjithė po kėrkojmė ligj mė tė ashper pėr duhan pirėsit por asnjė nuk del kundėr abuzimit tė modės sepse jemi shumė tė pa moral kur ėshtė puna tek femra.Postuar mė parė nga green
Ky ėshtė vetėm mendimi im
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga I-amėshuar : 09-03-2005 mė 09:16
DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)
Sweetheart, n'Amerike, shumica e t'rijve (perjashto Southern California) veshen ma konservativisht se n'Shqipni. Mos shif pikturen e rreme qi pasqyron MTV.Postuar mė parė nga elda
![]()
Defend the second amendment
Sigurisht te gjithe kane mendimin e tyre, mgjte miratoj plotesisht postin e abnk-se. Eshte shume i vertete!
Ne fakt, qe te diskutohesh veshja e te rinjve ketu nga ky aspekt, kete s'ma merrte mendja kurre (e kam diskutuar perhere ne aspekte krejt ndryshe nga kjo-madje dhe i kam marre inat nganjehere-pse jane kaq "simple and go"-ndryshe nga c'kisha pare me pare). Ngado ka kokrra ekstravagante e me the te thashe. Por une ketu rroj, dhe xhinset me bel e pa bel (sinqerisht) ne forum i mesova. Atletet jane kepuca me e preferuar...(gje qe une e kam "vuajtur" per ca kohe, ne fillim...)
Dhe nuk e kisha fjalen thjesht tek "liria e njeriut"si nje fjale goje e tejperdorur---por e kisha fjalen tek jeta e njeriut e rrethuar nga shume zgjedhje ne menyre qe te perkatesohesh sa me saktesisht si individ aty ku perket.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 09-03-2005 mė 20:00 Arsyeja: pa arsye
Po e lexoja kete teme dhe me beri pershtypje ajo qe ministri i kishte thene Kuqkes...lol
Nuk di kush minister ishte, por duke qene se kam punuar ne dikaster, te pakten ne kohen time s'kishte sekretare me veshje jo serioze. Nese ai minister s'ja ka qejfi vete qe sekretarja te vishet ashtu, sekretarja iken ne shtepi9Vetem nese ai eshte minister disa muajsh dhe sekretarja kushurira ose dashnorja e ndonje me te mdhi se ai.
Ne lidhjeme keto Xhinset pe qemer, ti themi ne Tirane femrat veshin plot nga keto, dhe kur ulen ju duken fijet e tangave dhe gjysma e sumes. Njehere ne nje kafe s'kishte gje me te shpifur se pucrrat qe i dukeshin njeres deri afer v..res.
Nderkohe kur shikojne pasojat e ketyre xhinseve pasi gjithe vemendja e meshkujve shkon drejt para apo prapa nices se tyre hedhin bluza ose xhupa qe i mbulojne belin. Ju rrofshin xhinset.
Nuk i kuptoj keto femrat shqiptare. Edhe veshin gjera qe ja qesin cdo gje komlet dhe pastaj jane te turpshme dhe perpiqen ti mbulojne me veshje te tjera
Krijoni Kontakt