Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    C'eshte ky ligj kot fare keshtu ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga Bokerrima
    U propozua ky ligj ne shtetin e Virginias.
    Behej fjale per pantallona tip Lowraiders, dmth kujt i dukeshin te mbathurat do t'i vihej gjobe, minimumi $50. Por ky ligj u hodh poshte ne senatin e Virginias javen qe shkoi.
    hahahahahahahahA

Go virginia.....aty ku po e shkeli kufirin e shpejtesise mbi 35 te quajne reckless driving e ta thynj koken me gjoba...s'me ben fare cudi e para jane te gjitha repsa (republikane) dhe e dyta mbi 99% jane familjare apo familjare mindset, apo beqare te ndryshkur

megjithese, xhanem mire e kane, se te ishin vetem te mbathurat u hahej, po kur duken ca detaje mese ta panevojshme c'tu besh

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Ja perse behej fjale

Citim Postuar mė parė nga I-amėshuar
    Nė lidhje me njė ligj tė ri qė doli kohėt e fundit nė U.S.A.
    Do tė gjobiten tė gjithė tė rinjtė qė tash e mbrapa do tė veshin jeans pa bel.

Ky ka qenė dhe lajmi i fundit mbi abuzimin e modės.

Nuk e di se sa jeni tė informuar mbi kėtė.
    Pėr ata tė rinjė qė ndodhen nė U.S.A si e komentoni kėtė?
    Nese eshte e vertete kjo qe thua, te them te drejten, atehere eshte shume mire!

Megjithate, do te ishte me me vend nese U.S.A. do ti gjobiste ata fabrika ku prodhohen apo edhe perpunohen keto lloj veshje, qe sipas meje i bejne njerezit gati edhe te xhvishen!!!!

ZeM
    “Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Me lejoni dhe mua tju jap mendimin tim????
    Jemi koshinete qe moda po ndryshon dita dites dhe jo me stine apo vite....ē
    Por them se secili nga ne ndjek moden e tij duke veshur ate rrobe qe i qendron bukur dhe jo si p.Sh kam pare plot vajza..jane te shendosha e veshin minifund e nxjerrin kofshet e trasha...Po pse moda ne kete menyre ndiqet????Mendoj se jo..Kot sthone vesha kopilesha..Por krijo ti me imagjinaten e formen e trupit moden personale....
    Mund te thoja qe personalisht pčr veshjet ngordh per gjerat e bukura dua te varioj..Por vishem sic me pelqen mua sipas ambientit etc.....
    Me konsiderojne femer me shije me gusto.....
    Secili dueht te ndihet mire me mnyren e tij...Kuptohet nuk flas pert ato femra qe lene veten mbas dore...nese do vetvetenm ujdesu per te mirembaje...

me respekt Ami!!!

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Kam nje parukiere qe i ka blere xhinset si faqja e zeze. Me bel shume poshte dhe ngaqe i rri e zberthyer percina i ka vene zinxhirit nje pe dhe e ka lidhur rreth percines qe te mos i hapet zinxhiri. Imagjinoni c'mund te ndodhe sikur te kete ndonje emergjence...Dikur thoshin qe mbushi poturet...Tani nuk ke cfar mbush sepse poturet jane shume te ngjitura. Thone mire gjyshet: Cfar beni keshtu moj bijani se na late pa niper e mbesa!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Mina
    Kam nje parukiere qe i ka blere xhinset si faqja e zeze. Me bel shume poshte dhe ngaqe i rri e zberthyer percina i ka vene zinxhirit nje pe dhe e ka lidhur rreth percines qe te mos i hapet zinxhiri.

Mina, ajo punon per ty? Ti si punedhenesja e saj, por qe rrezikon dhe humbjen e biznesit kur femra te tilla punojne per ty, ke pergjegjesi per veshjen e saj. E di c'me ka thene njehere nje minister shqiptar mua? Po diskutonim per kodin e veshjes ne pune ne Amerike e Shqiperi, e tha: "Hajde mbushi mendjen sekretares sime qe e ka minifundin shume te shkurter". Une shtanga, kush i ben rregullat aty, punonjesit apo punedhenesit?

Une ketu ne Amerike, ne asnje sallon bukurie nuk kam pare ndonje parukiere me dafllak jashte. Vishen ose me te zeza, ose me te bardha, ca jane me hip, por asnjehere nuk e cojne ne ekstrem. Madje ne sallonet me prestigjoze, femrat jane te veshura me kostume te zeza, gje qe i jep shume hijeshi e klas ambientit. Ndersa nje femer me percine zberthyer tregon qe s'ka gusto per veten e saj e jo me per te tjeret, keshtu qe c'klientele pretendon ti te terheqesh me ate femer ne staf?

Ti si pronare e nje biznesi te tille, e vendos vete se c'pamje do t'i japesh sallonit tend e mos li zhgarravinat ta prishin ate imazh.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Kam kostume pune por xhinset i ka per pjesen tjeter te kohes.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Mina, ajo punon per ty? Ti si punedhenesja e saj, por qe rrezikon dhe humbjen e biznesit kur femra te tilla punojne per ty, ke pergjegjesi per veshjen e saj. E di c'me ka thene njehere nje minister shqiptar mua? Po diskutonim per kodin e veshjes ne pune ne Amerike e Shqiperi, e tha: "Hajde mbushi mendjen sekretares sime qe e ka minifundin shume te shkurter". Une shtanga, kush i ben rregullat aty, punonjesit apo punedhenesit?

Une ketu ne Amerike, ne asnje sallon bukurie nuk kam pare ndonje parukiere me dafllak jashte. Vishen ose me te zeza, ose me te bardha, ca jane me hip, por asnjehere nuk e cojne ne ekstrem. Madje ne sallonet me prestigjoze, femrat jane te veshura me kostume te zeza, gje qe i jep shume hijeshi e klas ambientit. Ndersa nje femer me percine zberthyer tregon qe s'ka gusto per veten e saj e jo me per te tjeret, keshtu qe c'klientele pretendon ti te terheqesh me ate femer ne staf?

Ti si pronare e nje biznesi te tille, e vendos vete se c'pamje do t'i japesh sallonit tend e mos li zhgarravinat ta prishin ate imazh.
    Shume dakord me Kuqalashen. Kam punuar vete ne sallone bukurie nga me prestigjioset ketu ne NY (Avon, Elizabeth Arden) per 4 vjet dhe veshja ishte kerkesa nr.1. Po te mos ishe me rroba serioze TE ZEZA nuk te pranonte njeri brenda. Nuk kishte tolerim as edhe nje pike. M'u merzit ngjyra e zeze vetem nga fakti qe duhej te vishesha perdite ashtu. Fund, fustan, pantallona, bluza..TE ZEZA. Dhe le te bente gafe njeri te kishte pak me teper se parakrahun jashte, e zbonin nga puna per ate dite dhe i jepnin dhe nje paralajmerim.
    Ver rregulla qe ne fillim kur i merr njerezit ne pune. Nese nuk jane dakord te ndjekin nje kod veshjeje te caktuar mos i puneso dhe do te shohesh sa shpejt shume njerez do fillojne te kuptojne se veshja nuk eshte perdorimi me kursim i materialit, por perdorimi me lezet i materialit. Dhe keta njerez qe ke, mblidhi dhe u thuaj: "Keto jane rregullat qe duhen vene ne zbatim qe tani e tutje, kush nuk i zbaton, do te kete paralajmerim dhe me pas debim nga puna." Mos ndoshta jane te pakta vajzat/grate me talent qe kerkojne pune?
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

naughtygirl
    Anėtarėsuar
    26-02-2005
    Postime
    7
    moden e ben cdo kush si pas qefit te vet .per mua moda e fundit
    eshte ajo qe ndihem me rehat une.
    Per sa i perket veshjes ne ambjentet e punes per mendimin tim
    dhe asaj qe kam pare duhet te jene serioze se me veshjen tende tregon
    ambjentin dhe sherbimin qe jepni

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tiranė: Abuzimi me femijėt, fillon gjykimi i dy pedofilėve britanikė
    Nga Cappuccino nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 23-12-2009, 22:17
  2. Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-12-2008, 17:28
  3. Shqipėria firmosi sot me KE marrėveshjen pėr vizat
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 09-01-2008, 04:43
  4. Abuzimi i paraqitjes sė jashtme
    Nga Akrobati nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 17-10-2003, 09:51
  5. Abuzimi emocional i femijeve
    Nga afeida nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-08-2003, 07:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •