Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Edhe kur Europa te mos ekzistonte...etj etj etj.
    Endra te kahmotshme te Shqiptarit qe nuk kan te bejne me sportin po nejse,e respektoj dhe e vleresoj larte kete lloj mendimi.
    Mbase nje dite Zoti na ploteson ca deshira qe kemi edhe neve.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    Une s'po them per ndeshjen tjeter. Kjo dihet qe eshte e pamundur. Une e kam fjalen per nje ndeshje ne Prishtine, athere kur Shqipria dhe Kosova te jene shkri ne NJE.
    avash avash xeno, te presim sa te shpallet Kosova e pavarur, dhe me pas do jet thjesht ceshtje kohe bashkimi i 2 shteteve te pavarura me vullnetin e tyre, ashtu si 2 Gjermanite ne 90s.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Edhe kur Europa te mos ekzistonte...etj etj etj.
    Endra te kahmotshme te Shqiptarit qe nuk kan te bejne me sportin po nejse,e respektoj dhe e vleresoj larte kete lloj mendimi.
    Mbase nje dite Zoti na ploteson ca deshira qe kemi edhe neve.

Stormi nganjehere s'te marr vesh. Ē'do me thene me kete "Edhe kur Europa te mos ekzistonte...etj etj etj. "?
    Une po shpreh nje deshire per diēka qe nuk eshte e parealizueshme... Eshte thjesht ēeshtje kohe, Stormi...

S'kane te bejne me sportin... E ēa pastaj?

As kjo teme qe eshte hape s'ka te beje me sportin, por me flamurin, me kombin, me tifozerine etj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine
    avash avash xeno, te presim sa te shpallet Kosova e pavarur, dhe me pas do jet thjesht ceshtje kohe bashkimi i 2 shteteve te pavarura me vullnetin e tyre, ashtu si 2 Gjermanite ne 90s.
    nderkohe qe une po shkruaja paske postuar edhe ti...

Sigurisht qe duhet te behet e pavaruru Kosova njehere, por siē e kam thane edhe te posti tjeter, siē e thu edhe ti:

do jet thjesht ceshtje kohe

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Xeni,
    Nejse,tek e fundit,qe te dy ne nje deshire kemi.
    Le te lejme anesh nuancat e fjaleve qe perdorim.
    D&G Feminine e ka thene shume mire.

Sa per te mos dal nga tema ja edhe nje foto mahnitese

http://www.raimonda.net/tigri/14.jpg
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StormAngel : 13-02-2005 mė 20:02

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Dhe vazhdojme me edhe ca foto tjera:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Kur sheh keto fotot e ndjen edhe ma shume dhimjen e humjes...

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Booo, ai pallati tek foto e fundit qe kur kam ik une s'ishte ndertu. Akoma ashtu paska nejt. lol Ca nostalgjie!
    HOLLAND...

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Me duhet te nderhyj jo per te kundershtuar njeri, por ndoshta per ta qartesuar pak kete idene e tifozllikut.

Eshte e vertet qe Kosovaret jane oraganizuar me se miri keto ndeshjet e fundit te kombetares duke dekoruar dhe zbukuruar stadiumin kombetar "Qemal Stafa" me pranine e tyre dhe per kete i pershendes se edhe ata Shqipetar jane si te gjithe ne, por ju kujtoj qe edhe me pare, kur Shqiptaret nga krahinat e largeta te Shqiperise nuk kishin mundesi te perfaqesoheshin ne shkallet e stadiumit me aq mijera veta, "Qemal Stafa" ka qene gjithmone plot edhe s'ka pas vend per te gjithe. Shpesh here jemi detyruar me i kapercy ato hekrat si Tarzani.

Ju siguroj une qe edhe sikur asnje tifoz mos te vije qofte edhe nga rrethet me te aferta me Tironen, simboli i futbollit Shqiptar, stadiumi "Qemal Stafa, do te jete gjithmone fyt ne nder te futbollit tone te vogel e modest qe aq shume e duam.
    Ka pothuajse 900 mije popullsi ne Tiron.

Ne ndeshjen me Greqine ku kemi fituar 2-0 (para kesaj 2-1), nuk ka pasur shume nga krahinat e largeta. Ndoshta se kishim ate flamur gjigand, por i gjithe stadiumi ishte kuq e zi dhe te gjithe kemi kenduar himnin kombetar duke percjell emocione te paharrueshme, cka u shperblye edhe me nje fitore historike 2-0 ndaj malagave. Mos te permend ketu tifozllikun gjate 90' minutave qe ka qene zjarr fare.

Pra vec per tifozllik qe s'jemi keq. Stadiumin mund ta mbushin vetem tifozat e Tirones dhe Partizonit edhe prap ta bojn tym e zjarr, ashtu sic ka ndodhur kur kane luajtur derbi midis tyre.

Por rendesi ka qe ne stadium te ingranohen shqiptaret nga te gjithe viset e Shqiperise, pasi kombetarja eshte e te gjitheve.

Ide e mire eshte qe kombetarja te luaj edhe ne Prishtine.

Lexova nje lajm diku qe thoshte: "Good bye World cup 2006, hello Euro 2008".
    Nga boterori i lam duart. Na mbetet vetem te presim Euron.
    pajtohem 100% me ty del monako qe shqiperia gjithmone ne ndeshje me rendesi i ka pas mush stadiumet !!

por si kosovaret une skom pa noi here,,jane te organizum ne menyre perfekte ,dhe gjitha gjonat jane me shpenzimet e tyre ,me mikrofona ,bluze ,flamuj ,fishek zjarre ,,dhe me grupe te ndryshme sic jane plisat e prishtines ,,dardanet ,,tkz ,,ato te shkupit etj etj .....qe morin nji rruge shume te larget vetem per nji ndeshje futbolli ,,,sikur te kishim nderru ven ne te shqiperise me te kosoves asihere nbote ,nuk do mund te organizoheshim ne ate menyre !!

Sa per tifozat e ne shqipri une kom qene vet prezent shume here ke 20cet

edhe pervec 3 ekipe ,,tirones ,,vllaznise ,,partizonit ,,tjerit jane lomsh para porte ,,edhe kto qe permenda i mushin stadiumet vetem kur ndeshen me njoni tjetrin ,perfshij dhe dinamon disa here ,,ndersa ne ndeshje me ekipe te nivelit te ulet stadiumet jan si shkretetira e saharase !!!

gjithashtu federata le shume per deshiruar ,,pa u bo privatizimi i ekipeve skena gjo mterezi ,asi here sdo kena tifozeri qe te jete e pranishme dhe me organizim ne cdo neshje !!!

gjithsesi ,,te presim se si i thon nji fjale mur mur bohet kalaja !!

pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 13-02-2005 mė 21:33

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine

Mos u prishet vullneti D&G kur tu propozojme Tosin kryeminister.................

Respekte dhe mirnjohje per tifozerine,vecse ata nuk te japin dot fitoren ne fushe.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Origjina e Himnit te Flamurit
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2021, 11:51
  2. Gjeneza e "Himnit tė Flamurit"
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 00:32
  3. Digjen flamujt e presidencës në Kosovë nga veteranët e UÇK-së
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 04-01-2006, 11:16
  4. Eqerem bej Vlora: E vėrteta e flamurit..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-04-2005, 05:14
  5. Diskutime mbi individe me pushtet
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 20:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •