une qe 4 muaj qe kom bo ket shtosin me floriden per me rit emailin po veq 25mb ala nuk e kan rit 205mb nuk po di qa po bohet pse nuk po ritet
une qe 4 muaj qe kom bo ket shtosin me floriden per me rit emailin po veq 25mb ala nuk e kan rit 205mb nuk po di qa po bohet pse nuk po ritet
..........pershndetje si mundet dikush t e me ndihmoj ta bej hotmailin prej2 Mb ne 250Mb ju lutem nese keni mundesi kryesisht pergjigjuni ne shqip se kam vizituar me par ne forum por kam gjetur vetem ne gjuhen angleze pergjigjëjet ju lutem me ndihmomeni flm per mirkuptim............
Fajin ta ke vendodhja, psh nqs tek opsionet tek hotmail ke vendosur qe jeton ne Shqiperi, atehere ke 2 MB. Ndryshoje vendodhjen ne USA dhe do te rritet.
Kete pune e ben aty ku thote Options (ne ane te djathte kur hap hotmail). Pastaj kliko ne "My Profile" pastaj aty ku thote "Country/Region" zgjidh United States.
Ciao
Se pari ne profil e ndrron shtetin ne United States,
pastaj e zgjedh qytetin FLORIDA,
zip code eshte 33332 ose 33101,
gjuha: English,
pastaj permes ketij linki e mbyll accountin ne hotmail:
http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose
pastaj e aktivizon prap accontin tend duke u lajmeruar ne hotmail perseri.
mandej duhet ta kesh hotmail-spacin 25 MB e mbas ca muajsh eshte e mundshe qe te rritet automatikisht ne 250 MB, por nuk funksionon ne te gjitha rastet
tung...
edhe un e kam bo kete shtosin qe ja 7-8 muaj po ala e kam vetem 25mb, spo di pse kshtuPostuar më parë nga bleripz
nese dikush e di ndonje shtos per me bo tash prej 25mb ne 250, le ta shkruaj ktu ju lutem...
flm
a mundet dikush te me tregoj se si ta beje hapsiren ne hotmail ne 250 mb ju lutem qao pershendetje rrofshi
Krijoni Kontakt