sqeka me verte as une spo e gjeje
sqeka me verte as une spo e gjeje
Kushedi e kanë hetuar këtë shtos ata të MSN-së dhe e kanë hequr përkohësisht USA.
Unë nuk e shoh që mungon USA sepse unë vetë ende e kam USA. Bile janë dy USA: United States dhe United States Minor Outlying Islands.
Si duket jeni vonuar.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sineri : 12-02-2005 më 20:06 Arsyeja: Shkaqe gjuhësore :)
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Hi!
Po pse lodheni kot me MSN dhe Hotmail! Eshte i mire per ca gjera por nejse... Lycos.co.uk ka 300Mb free dhe shume me teper nese jepni ndonje te shkoqur me teper. Gjithashtu mund te besh attach shume me teper se MSN apo Hotmail (ne nuk gabohem fillon nga 3mb+)
Kjo është për ata që e duan Hotmailin. Unë kam hapur shumë emaila në Gmail e në domene të tjera që ofrojnë 1 GB por prapë më pëlqen shumë Hotmaili dhe nuk i hiqem dot. Prandaj këtu shprehen ata që kanë dëshirë dhe e duan Hotmailin.![]()
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Unë hapa një email të ri me vendbanim Albania dhe provova të ndryshoj profilin dhe e gjeta United States.![]()
Po aty është,United States. Shumë çudi se nuk ka mundësi mos te ekzistojë sidomos US.
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
cuna se tani e pash dhe une....aty qe nuk i del united states do te thote qe e kan italish msn ose nei gjuhe tjeter!
e gjeni tek Stati Uniti se edhe une sikur se pash ne fillim,pastaj i thirra mendjes![]()
Atëherë shumë bukur Varior.
Pra vlen ende ai shtosi sesi të përshpejtohet rritja e kpacitetit të Hotmailit nga 2 MB në 25 MB e pas disa ditësh edhe 250 MB.
Hotmaili është emaili më i bukur.![]()
Une para ca minutash e ndrrova shtetin, dhe e bera USA, por prap asgjë, mos ndoshta duhet të pres disa orë apo ?Postuar më parë nga Sineri
Arion, nëse ke bërë kaq atëherë po pret kot.
Duhet të ndjekësh edhe hapat e tjerë që kemi përmendur këtu. Duhet edhe ta mbyllësh llogarinë (Close account) e mandej ta riaktivizosh dhe atëherë do t'i kesh të sigurta 25 MB. Pas një kohe të pacaktuar, më së shumti 1 muaj, do të bëhet 250 MB.
Krijoni Kontakt