Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636

Talking

Pashë se të 4 emailat e mi tashmë janë bërë me 250 MB. Një është bërë më herët vetë.
    Pra duket se pasi të riaktivizoni emailin ku i gjeni 25 MB shkoni Sign Out e mandej e mbyllni browser-in. E hapni përsëri browser-in, hyni në emailin tuaj dhe tash duhet të jetë 250 MB.
    Ose si ma merr mendja nuk ka fare nevojë ta mbyllni browser-in. Vetëm të shkoni Sign Out e mandej Sign In.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sineri : 08-01-2005 më 00:26 Arsyeja: Arsye kozmetike dhe gjuhësore :)
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Të shtoj se kjo metodë po vleka vetëm për emailat që kanë doenin hotmail.com. Pra emailat që mbarojnë me msn.com nuk i dezaktivizon Hotmaili.
    Kodi:

Open your mind now! Maska e besart
    Anëtarësuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    480
    Sineri kjo metode po funksionoka, te lumte.
    Une kishte kohe qe nuk e kish hapur nje email, para disa ditesh kur e riaktivizova mu bene 250MB, kjo ke arsyeja pse e hapa kete temë.

Tani veprova ne nji adrese tjeter ashtu siq the ti por mi dha vetem 25MB, ndoshta ne te ardhmen pas 30 ditesh do te behet 250MB, shpresojmë.
    Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!

Open your mind now! Maska e besart
    Anëtarësuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    480
    Duhet te shtoj edhe diqka per ata qe dojne te marrin kete hap.

Nese nuk keni hapur nje email per sepaku 30 ditë, ateherë ai email do t'ju mbyllet dhe të gjithë emailat qe ju kanë ardhur dhe adresat qe i keni ruajtur do t'ju fshihen; por kjo nuk ndodhe nese veproni me metoden qe ka spejguar Sineri më lartë, pra nese e mbylllni emailin tuaj dhe pas disa sekondave e riaktivizoni përseri, kjo është më rendësi për ata qe nuk duan ti humbin letrat qe ju kanë derguar.
    Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!

Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Ashtu është mirëpo prapëseëprapë nuk është e sigurt. E kam theksuar këtë. Më mirë është që të ruhen emailat me rëndësi diku para se t'i hyjmë kësaj procedure. Mua nuk më ka humbur asgjë. Mirëpo është raportuar që ka pasur humbje të emailave andaj ju dhashë vërejtje me kohë që të mos të pendoheni më vonë.
    Kodi:

DOS VS. UNIX Maska e headsh0t13
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    KZ
    Postime
    18

Qysh me ba emailin(inboxi-in) ne Hotmail 25MB

Me kit metod muni me ba emailin e juj 25MB ne fillin tani pas ni muji a zdi sa bahet 250MB

1. Hini ne emailin tuaj edhe beni ndryshimet si vijon, shkoni te Options, tani Personal, tani My Profile (phaa, valla kum shkru me gramatike)
    - Country: United States, (shtetin e boni United States)
    - State: Florida (vendin e boni Florida)
    - Zip Code: 33332
    2. Shko te Language dhe bone English,(zakonisht shipcat e kan English, kshtu qi ski nevoj me prek kurxho, ama Zakonisht)
    3. Qikjo zdi a ka nevoj: Maro ni folder te ri ne email, edhe shtini krjet emailat qka ki nevoj qatu se nashta te fshihen
    4. Para se me dal prej email (para se me ja ba Sign Out) e shkrun qita ne Adress bar (atu ku e shkrun www.hotmail.com):

http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose

Masi qi ta shkrujsh kta e prek enter, qilet dritarja tjeter edhe e prek "Close my Account"
    5. Tani shko te www.hotmail.com, hi me emailin edhe paswordin tone

Shenim: Nashta duhet me e mshel Messengerin qat ksaj periudhe
    6. Edhe qaq ska ma, veq percili ato udhzimet deri sa te hish ne Inbox (kjo ndodh niher)

Flm shkojn te:
    nAsI, edhe neowin.net
    ------------------
    PallaqinkA aka headsh0t13
    LIIL

Master X-BOX Maska e Evil-Ralf
    Anëtarësuar
    01-01-2005
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    22
    Hey o cuna mabse jam pak vone por tek opsioni i ndryshimit te shtetit nuk eshte me usa
    apo ekam gabim
    Ninja Gaiden Master
    Dead or Alive Ultimate

Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Nuk të kuptova bash mirë por të them se për të bërë emailin 25 MB e më pas 250 MB duhet të ndryshosh profilin dhe në vend të shtetit të zgjedhur nga ti (p. sh. Albania ose çfarëdo shteti tjetër) duhet të vendosni USA. Shtetin federal mund ta zgjedhësh sipas dëshirës. Për shembull Florida dhe ZIP code 33332.
    Kodi:

Master X-BOX Maska e Evil-Ralf
    Anëtarësuar
    01-01-2005
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    22
    aty e kam fjalen se te zgjedja e shteteve seshte USA
    per tu Zgjedhur
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 12-02-2005 më 21:55
    Ninja Gaiden Master
    Dead or Alive Ultimate

Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Si nuk është USA?
    Ndoshta United States apo diçka kështu është.
    S'ka mundësi të mos jetë USA.
    Kodi:

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përse nuk më vinë email nga forumi tek Hotmail
    Nga Albo në forumin Pyetje - përgjigje
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2004, 12:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •