mua ka me shume se nje muaj qe me eshte aktivizuar....
eshte pergjigja per hotmail-in.....![]()
mua ka me shume se nje muaj qe me eshte aktivizuar....
eshte pergjigja per hotmail-in.....![]()
une e kam hapur e-mail ne hotmail qe 4 vite por ende nuk mu ka ba 250 Mb ende e kam 2 Mb a behet vet apo duhet me rrit une??????????????????
xeni mos ki merak se edhe ty te behet upgrade. Po kto te MS me duket jan ka e bojne upgrade copa copa![]()
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
tani e postove kete ti
une kam ... sme mbaj mend me shume se 1 muaj.
ps. me kete upgrade dhe yahoo-ja, qe e beri njehere deri ne 100MB, u be ziliqare dhe e upgrade serish ne 250. Megjithate msn po punon shume me avash nga cka qene, dhe me shume se shpesh serverat jane down.
You can't judge a book by its cover!
Po e postova tash qenkemi pak me vonese, po qka ti bejsh nuk jane te gjithe si ti.Postuar më parë nga Punisher
Po ja apo e sheh ende paska qe e kane nga 2MB, edhe une nje email ende e kam 2MB.
Por se shpejti te gjitheve do t'ju behet 250MB, por ky eshte një proces qe vazhdon ngadalë sepse nuk ju ngutet atyre te Hotmail-it.
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
avash avash behen punet e mira.....
une per vete paskam dale fitim....me qeka be upgrade nga te paret....
po sdi ca te fus tani aty brenda....
Ja një metodë që e mësova sot në një web si të shpejtohet upgrade e Hotmail-it. Sipas kësaj metode ata që e kanë emailin me 2 MB më pas do t'u bëhet 25 MB e mandej pas një kohe (nuk dihet sa) do të bëhet 250 MB.
Vërejtje: Merret vesh se kjo metodë ka kryer punë te shumica e atyre që e kanë provuar, mirëpo ka pasur edhe raste ku është raportuar humbje e emailave. Andaj nëse keni ndonjë email me rëndësi ruajeni diku para se t'i hyni kësaj prove.
Ja si bëhet:
1. Hyni në emailin tuaj
2. Shkoni Options
3. My Profile
4. Ndryshojeni vendbanimin tuaj: USA, Florida ZIP 33332 (duhet të ketë efekt edhe me shtetet e tjera të SHBA-së). Pastaj Update
5. Shkoni në këtë faqe: http://memberservices.passport.net/m...ce.srf?lc%2043
6. Klikoni aty ku është Close my .NET Passport account
7. Klikoni Contact Hotmail.
Kështu ju mbyllet emaili juaj përkohësisht. Pas kësaj ju e mbyllni browser-in tuaj.
8. E hapni përsëri browser-in dhe hyni përsëri në emailin tuaj. Aty ju thotë ta riaktivizoni emailin tuaj.
9. I kaloni procedurat e aktivizimit dhe më pas do të shihni se të gjithë emailat që i keni pasur janë aty dhe kapacitetin tash e keni 25 MB. Sipas asaj që lexova ka pasur raste që brenda disa minutave është bërë edhe upgrade 250 MB. Por për këtë nuk është e sigurt.
Unë e provova me dy emaila të mi. I ruajta diku njëherë emailat që më kanë ardhur dhe mandej i dezaktivizova. Pas riaktivizmit çdo gjë ishte në vendin e vet vetëm se kapaciteti ishte 25 MB.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Hmmm, rrofsh sinero se po na e merte shpirtin ai hotmaili qe spo u rriste ne permase...Me ne fund mo
Është kënaqësia ime. Provoje dhe më trego a bëri punë.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Krijoni Kontakt