"Gjate tere jetes,njeriu vazhdimisht duhet te
mesoje,te mesoje te jetoje,-dhe ajo qe me se tepermi
do te na kallise,eshte se tere jeten duhet te mesojme si te
VDESIM"
"Gjate tere jetes,njeriu vazhdimisht duhet te
mesoje,te mesoje te jetoje,-dhe ajo qe me se tepermi
do te na kallise,eshte se tere jeten duhet te mesojme si te
VDESIM"
EMMA 1244,Postuar më parë nga EMMA 1244
Nuk dua te vdes askush, as te me flas per vdekjen, por dua te me flas per jeten dhe si ta jetojme ate, ju lutem...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
"Une jam ringjallja dhe jeta!" Jezus Krishti
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
qna eshte jeta?jeta eshte nje vlere se sa njeriu din ta vlereson! mvaret dhe nga vete jeta q'fat te sjell,po mund tjen dhe shum nga ato qe nganjihere dhe njeriu ia imponon veti gjerat te ngatrruara...) mos ta fajsojm dhe jeten po ngapak dhe vehten)!
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Ok,pa merak se askush nuk po vdes joPostuar më parë nga Poeti
Ok si ta jetojme ate.O Poeti ta jetojm si eshte me se miri
''Ndjenja e vleresimit te vetvetes eshte shtylla e JETES,sepse kur ndihesh i vlefshem kujdesesh per veten ne cdo menyre''
Postuar më parë nga EMMA 1244
EMMA 1244,
Kujtoj se menyra me e mire per ta jetuar jeten eshte te dashurojme dhe vetem te dashurojme. Jeta ka kuptim vetem kur jemi te lumtur dhe lumturia vjen vetem me dashurine dhe kurre me urrejtjen, me friken apo me izolimin ne vehte!
Me se e vertetPostuar më parë nga Poeti
Postuar më parë nga EMMA 1244
Pra nese desherojme paqe, qetesi dhe lumturi, propozoj para se gjithash te kemi DASHURI, sepse dashuria eshte eliksiri me i mire per jete te gjate dhe pa brenga...
Çfarë është bërë jeta?!
Epo ja që nuk dua në këtë fundviti të mendoj negativisht për jetën. Dua që në vitin e ri të hyj me mendime pozitive edhe pse vet jeta është personazh negative në botën që e jetojmë!
Jetofshi një jetë sipas dëshirave tuaja dhe fati iu prift në rrugën e vështirë të quajtur jetë!
Më duket se sonte edhe jeta është ngrirë nga të ftohtit dhe është zënë rob i akullit që mbulon tokën. Kam frikën se edhe unë do të mbetëm i ngrirë dhe i mbuluar nga akulli ashtu që të më gjejnë vetëm fosilet shkenctarët hulumtues, apo arkeologët pas miliona vitesh…dhe do të më analizojnë si një ekzemplar i mbetur i kohërave të shkuara…Apo ka mundësi që të më shkrij një puthje e ngrohtë, mu sikur Borëbardhën puthja e të dashurit. Por kush do të më puthë mua se??!! Ndoshta askush dhe do të mbetem fosil për shkencën!?
Ndryshuar për herë të fundit nga Poeti : 15-01-2006 më 17:50
Krijoni Kontakt