Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 122
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    jeta nje rumbullake me rrug te ndryshe

zgjidh vete ate qe do jetosh.

jeta eshte nje armike,,,qe ste ndihmon per asgje por duhet ta ndertosh,,ta regullosh dhe ta mbrosh vetem.

jeta dhe njeriu krijesa me e bukur.

o poeti,,,ti psh mund te zgjedhesh,,,,,,,,,paguaj gazin ene ndez kalioriferet ene bli nje jorgan edhe nuk bohesh akull.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Jeta dhe qfar mendonim per te!?
    Ehhh, jeta per dikend ia vlen te jetoi...po per dikend as qe te ekxistoi- ndoshta? por si do qoft kjo jete,kerkonim qe te na lere te jetonim qoft dhe ne mesin e erresires,supozoi qe dhe ndoj supriz te na reflektoi*befas! mqse nuk ka t'bej jeta, sa eshte e gjate... eshte dhe e shkurter,Gezojeni ate...

me ankth hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^

o poeti,,,ti psh mund te zgjedhesh,,,,,,,,,paguaj gazin ene ndez kalioriferet ene bli nje jorgan edhe nuk bohesh akull.
    Keshtu do te ngrohja vetem lekuren, mishin dhe eshtrat por jo edhe zemren, dhe mu kjo, zemra eshte ajo qe ngrin fare nga te ftohtit acar qe me mbulon??!!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    shume prekese :P

gjithcka eshte ne doren e kohes,ne ate kohe qe se ke gjet njeriun e zemres mundohu dhe bej dicka tjeter,ver veten ne levizje,,me vjen keq qe ndihesh keshtu,,duhet te jesh me pozitiv,,te mendosh se neser do ndjesh nje lumturi me nje person te mrekullueshem.

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Lumturia si obsesion

shume prekese :P

gjithcka eshte ne doren e kohes,ne ate kohe qe se ke gjet njeriun e zemres mundohu dhe bej dicka tjeter,ver veten ne levizje,,me vjen keq qe ndihesh keshtu,,duhet te jesh me pozitiv,,te mendosh se neser do ndjesh nje lumturi me nje person te mrekullueshem.
    AngeL,
    Tema: Jeta dhe çfare mendoni per te, ka per qellim qe çdonjerri ketu te sjell pervojen e saj/tij jetesore dhe mendimin se çfare eshte jeta per te.
    Une pesoj ndryshime te shpeshta ne disponimin tim, sepse ky disponim nuk varet nga une, por nga rrethi. Sa here jam i rrethuar nga miqt (+) dhe atmosfera pozitive brenda meje (+) , atehere (+) x (+) = (+), por kur jam i rrethuar me armiqt (ne kuptimin figurativ) (-) edhe pse une e kam disponimin pozitiv (+) si pasoj rrjedh se (-) x (+) = (-), pra disponim negativ. Epo ja qe ky jam une her PLUS e here MINUS, mu sikur dhe jeta!

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    matematike 10 ulu nvend,,,
    te spegoj un per tani.

ti figurativin + = me armiqt - tani i bje -=+= -
    dmth fituan armiqt............kjo do me thene me i bo qefin armikun,,me pelqen kjo shume.

po lene se kush te rrethon,,bej ate qe ndien,,qe don ta besh,,qe don ta jetosh.
    ene leni tjeret ca thojne ose mendojne. mos bje ne kurthin e atyre qe don te shofin keq ose te merzitur,,keshtu sic dukesh ne postime...per te miren tende e kam.

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    ^AngeL^

Njeriu është qenie shoqërore dhe patjetër se bie nën ndikimin e veprimeve dhe thënjeve të të tjerëve. Mirë do të ishte sikur të mund të vepronim ndaras rrethit, por këtë nuk e bëjmë dot, prandaj edhe po ky ambient që na rrethon është shkaktar i shqetësimeve tona, i një lufte tonë të vogël me vetvehten. Do të doja që të mos shkruaj sikur shkruaj, por unë jam ky që jam dhe tjetër nuk bëhem dot, atëherë nuk do të isha më unë!?

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Thene nga Nene Tereza:

JETOJE JETEN

Jeta eshte nje mundesi , kape.
    Jeta eshte bukuri , admiroje.
    Jeta eshte bekim, shijoje.
    Jeta eshte nje enderr, realizoje.
    Jeta eshte nje sfide , perballoje.
    Jeta eshte nje detyre, permbushe.
    Jeta eshte nje loje, luaje.
    Jeta eshte nje diamant, kujdesu.
    Jeta eshte nje pasuri, ruaje.
    Jeta eshte nje dashuri, gezoje.
    Jeta eshte nje mister, zbuloje.
    Jeta eshte nje premtim, mbaje.
    Jeta eshte nje trishtim, kaloje.
    Jeta eshte nje himn, kendoje.
    Jeta eshte nje lufte, fitoje.
    Jeta eshte nje aventure, kaloje.
    Jeta eshte lumturi,meritoje.
    Jeta eshte jeta , mbroje.
    My silence doesn't mean I am gone!

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    poeti,,sic thojne dhe cfare kemi pare ose perjetuar,,jeta eshte armiku jone numer nje,,,dhe duhet ti ballesh me shum fuqi te arrish ate qe do besh,,ose te besh tjeret per vete.

ose duhet te kenaqesh me aq sa ke dhe mos te ja u vesh re atyre qe te rrethojne per qarke,pergjerisa nuk ju ke gje borxh, ti ske lindur per te te mare merzi per tjeret.

nese don te besh dicka beje,,mos thuaj do ta bej,,ose prit se mbase e bon zoti per mu,,ti duhet me be gjithcka per veten tende.

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    poeti,,sic thojne dhe cfare kemi pare ose perjetuar,,jeta eshte armiku jone numer nje,,,dhe duhet ti ballesh me shum fuqi te arrish ate qe do besh,,ose te besh tjeret per vete.

ose duhet te kenaqesh me aq sa ke dhe mos te ja u vesh re atyre qe te rrethojne per qarke,pergjerisa nuk ju ke gje borxh, ti ske lindur per te te mare merzi per tjeret.

nese don te besh dicka beje,,mos thuaj do ta bej,,ose prit se mbase e bon zoti per mu,,ti duhet me be gjithcka per veten tende.
    ^AngeL^,

Pa më thuaj çfar të bëj që të mos jem ky që jam, me kusht që të mos i lëndoj ata që më njohin dhe më duan kështu sikur jam?

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •