Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 96
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-10-2005
    Postime
    85

hi bela

me behet qejfi qe e sheh te domosdoshme nderrimin e emrave serbe ose thjesht sllav ne kosove, por do te te them nje gje qe pavarisia e kosoves eshte ende shume larg, edhe pse nje shoku im i dashur kosovar ne 1999 me tha qe e fituam dhe une duke i thene, qe mbylle gojen dhe merre ne xhep nje here, pastaj fol, se ti nuk mund te besosh asnje me pas gjithe ketyre pabesirash.

agjentura serbe eshte akoma e forte ne shqiperi me ne krye ramiz aline=boshnjakun dhe sali berishe idiotin ( jo pa koincidence ai emerohet kryeminister ne nje kohe si kjo, dhe gjeja e pare qe ben deklaron pavariesine e kushtezuar=jo pavaresi) e ndyre edhe pse ju nuk e dini qe enver hoxha ju ka dashur me shume sec ju e mendoni. me anti sllav se ai dhe shoku i tij i dashur mehmet shehu nuk ka pasur dhe me besoni keto jane te burime te verteta, dhe nuk kam luajtur mendsh. ne kemi qene ne gatishmeri qe te sulmonin serbine per ju, dhe duhet te dini qe edukata qe ne kemi marre ne shqiperi per kosoven ka qene e sinqerte, edhe pse pati zhgenjime nga te dyja palet me renien e nje rregjimi shume te rrepte si ashtu tek ne.

per dijenine e juaj, fjala kosove vjen nga fusha e kosoves, qe ka qene hambari i rajonit dhe me ne fund i beogradit, sic edhe ka qene myzeqeja, por fjala i ka ngel kosove prej fjales kos=kosit=me prere grurin
    dhe nuk eshte aspak fjale qe eshte perdorur nga serbet, por nga shqiptaret qe e kane treguaj ne shekuj qe kane perdorur fjale te hauzuara pa problem. ne kohen e Zogut u ndermor nje iniciative qe te ndryshohen emrat e vena nga kisha ortodokse por pa sukses.
    serbet jane fermera te ardhur qe u mirepriten nga vendasit shqiptare dhe si gjithmone kur je shume mikprites me njerez pa tabane, perfundon qe respekti te merret si dobesi

prandaj e theksoj edhe nje here, qe pavaresia eshe e rendesishme dhe jo nderrimi i emrave i menjehershem, se kjo thjesht eshte nje arme ne duart e serbeve qe jane shume me dinake dhe me pervoje se ne ne kete fushe per fat te keq. nuk duhej lene kaq kohe e gjate per pavaresine, por urrejtja e disa kosovareve shqiptare ndaj shqiptareve, ku ne shume raste ishte me e madhe se ajo kunder serbeve gjakatare, edhe njehere triumfoi dhe ne e shohim perseri veten ne karrigen e humberve. e theksoj edhe nje here, nuk te fal gje njeri, sidomos nje hajdut qe s'ka ku te mbahet por tek vjedhja qe ka krijuar bazen e tij dhe sheh vetem tatepjeten nqs e leshon nga duart. kot nuk thojne qe eshte djepi i serbise=kosova, pse?? djepi=baza e hajdutit=krijimi i nje klase hajdutesh=mafia=rrenje te prishura.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kocollari : 12-10-2005 më 05:46

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    O kocollar.
    Ne radhe te pare te keshilloj qe kur te shkruash te rrespektosh rregullat drejtshkrimore se qe besa me ato fjali qe shkruan ti nuk ka dreq qe te merr vesh.O zotni a ka ndonjehere mbarim fjalia apo jo.Ku nis e ku perfundon mendimi jot.
    Ne radhe te dyte te lutem kur nuk ja ke idene se si ka ardhe fjaka kosove mos shkruaj kot..
    Ne radhe te trete vertete duhet te kesh luajtur mendsh kur shkruan se xhaxhi Enver na e paska dashur shume Kosoven dhe popullin shqiptare qe jeton ne keto troje.Me duket se faktet flasin krejt te kunderten i nderuar.Ke harruar konferencen e Bujanit ne Tropoje ku ju fut thika pas shpine Kosoves.Nje gje e ke thene te sakte se vertete Mehmet Shehu ka qene burre trim dhe e ka dashur shume Kosoven dhe edhe per kete ai u eleminua nga binomi Nexhmie - Ramiz.Nga burime mjafte te sakta e di se Mehmet Shehu ne demostratat e vitit 1981 ka mobilizuar fshehtas ushtrine per te sulmuar Jugosllavine dhe qe mjetet e blinduara jane kthyer ne uren e Milotit mbrapsh nga xhaxhi Dulle.Te thuash se Enver Hoxha na e paska dashur Kosoven eshte njilloj sikur te thuash se miu e ka gjan macen
    Vertete je i luajtur mendsh kur na barazon Ramizin me Sali Berishen.I dashur populli shqiptare kudo ku ai jeton e njeh mire se kush eshte Sali Berisha.Mjafton te te permendi revolten e popullit te Kosoves ne rastin e moslejimit nga klika komuniste ne Kosove dhe ne Shqiperi nepermjet kryeadministratorit te vizites private te Sali Berishes ne Kosove.E ke pare mjaft mire vargun e gjate te mijera vellezerve kosovare qe nga Morini e deri ne Prishtine qe kishin dale ta pritshin njeriun e tyre te dashur.Duhet ta kesh pare mire edhe revolten e tyre kur moren vesh se dr.Berisha nuk ishte lene te hynte ne Kosove dhe vetem zgjuarsia e akademik Mark Krasniqit beri qe te mos tejkalojen ne dhune.Nese asgje nuk ka bere per Kosoven Sali Berisha te pakten nuk i ka thene Millosheviqit qe Kosova eshte qeshtje e brendeshme e juaja dhe nuk ju ka thene shqiptareve te Kosoves se ke kane kryeqytet. Sali Berisha ishte ai qe ne vitin 1996 deklaroj publikisht se nese do te kishte konflikt ne Kosove shqiptaret do te reagonin si nje trup i vetem.Per kete deklarate CIA e rrezoj nga pushteti ne 1997 e jo firmat piramidale.E kur Sali Berisha dhe Azem Hajdari kishin krijuar kushte komode te stervitjes ushtarake te shqiptareve nga Kosova ne qendrat stervitore ne Shqiperi ti dhe komunistet e shqiperise bertitshit me te madhe se ne Shqiperi trajnohen terrorist islamike.Zaten asnjihere komunistat ne pergjithesi e sidomos ata te jugut te Shqiperise nuk e kane dashur kurre Kosoven sepse e dine mire se Kosova eshte demokrate dhe nje bashkim i mundshem i saj me Shqiperine do te thoshte lamtumire pergjithmone enderr e pushtetit.
    Sa per ate qe thua ''pavaresi e kushtezuar''do te te them se ajo politike qe i tregohet popullit eshte maja e aisbergut nga ajo qe luhet poshte rrogozit.Sali Berisha dhe Besnik Mustafaj para pak kohesh ishin ne Washington dhe nuk besoj se nuk e kane diskutuar me lidere boterore kete problem.Fill pas ardhjes nga Washingtoni ministri i jashtem beri kete deklarate.As une e as ti nuk e dime se ku duan te dalin me kete pohim .
    Here tjeter i nderuar shkruaj me me kujdes per faktet qe i dime te gjithe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-10-2005
    Postime
    85

kaprotja

Lexoje mire dhe se nuk ka germe te madhe ne fillim te fjalise nuk do te thote qe nuk ka pike ne fund te fjalise dhe nuk kam faj une se nuk e ndjek dot ti mendimin tim. Meso me shume .
    Ti po me duket po flet enderra kur thua qe Mehmet Shehu e ka organizuar ushtrine pa dijenine e Enver Hoxhes. Ku ke fjetur ti or katunar i sigurimit te leshit?? Leri nje here e pergjithmone keto budallalliqe ne lidhje me jugun pushtetar dhe veriun demokratik se po na ben me qesh per nder,dhe per fat te keq nuk i sherbejne ceshtjes se dhimbshme te KOSOVES.
    Ne lidhje me fjalen kosove, se e veren mire nuk thashe gje fare nga vjen ajo fjale KOS, por s'ka rendesi shume fjala se sa e kujt eshte ajo toke, eshte toke arbnore, kjo vlen or zotni demokratik. Dhe ne lidhje me komunist une?? Ja ke futur aq kot ashtu si i zoti jot sali berishe, qe pervec budallalliqeve nuk di te bej gje tjeter, me vjen shume keq qe akoma besoni ne berishe kur bien fjala per kosove. Ju i keqkuptoni gjerat kur une flas per berishe gomarin. Une fola per berishe ne lidhje me kosoven si politikan, dhe jo me si doktor i Enver Hoxhes qe ai ka qene ne te vertete dhe besoj qe e din nga eshte gruaja e tij me origjine sllave( i dije keto besoj, se je edhe i sigurimit tani). Te njejten gje per enverin me kosoven, por jo ne lidhje me Shqiperine, ku na e cau kurrizin, o gomar dhe me vjen shume keq qe po te shaj, por te me thuash mua komunist eshte si t'i thuash berishes hajdut, gje qe AI nuk eshte.

Pavaresia fitohet, nuk dhurohet, ketu e kisha fjalen o politikan i qepes dhe i groshes. Nuk e dija qe thaci i kosoves&mehmeti i maqedonise kishin nje raport kaq te mire me Berishen dhe qe ka te beje me levizjen Cameria. Une me te degjuar e kam, por me duket se Nano i doli botes me patriot se ai miku jot,( pra nga njeri *** dhe tjetri kake per ne, por bota e sheh me te rrezikshem kete nanon kontrabandist) edhe pse nuk kam hic simpati per nje rrugac si nano, o qyp. Po ai Mehmeti jot nga ishte, e dini?(jug) po ai Ramizi nga ishte??(veri) dhe e them jo se kam ndonje simpati per ate te parin, se edhe ai pjelle e rregjiimit ka qene. Komunizmi ishte nje eksperiment dhe jo perfaqesim i vlerave kombetare or profesor allamudhi

Shifi punen dhe jo gunen or filozof i fjalimeve boshe dhe mos fol para kohe.. Ai Enver qe na e nxiu jeten ne ne shqiperi, e kishte gjithe shqiperine ne gatishmeri per nje lufte me serbine se ju ndodhte gje juve, por qe serbia ka agjenture te forte ne Tropoje dhe kudo ne shqiperine e veriut, qe edhe vrasin hajdar me shoke, nuk e kam une fajin qe disa njerez shiten aq kollaj. Por qe RRUGOVA juaj te sillej si nje analfabet dhe qe ai te tregohej mosmirenjohes luftetareve te UCK dhe mosmirenjohes te mundimeve te qeverise shqiptare per t'ju ndihmuar, dhe vetem bisedonte me beogradin, atehere mos prit po vetem karagjozlliqe nga ana e Nanos. I dijme ne me mire se i shohim per dite. Kur gjithe bota e njohu UCK, Berisha me rrogove deklaruan kunder saj, por besoj si gjithe titistet dhe lepiresit e milloshit ju pelqejne shtremberimet dhe keshtu vazhdoni te mbroni pronat e vjedhura atij populli te vuajtur. dallkauker.
    Prit, prit se po bie nga qielli i berishes ndonje gje e mire per kosoven pasi foli me ameriken. E vetmja gje qe flitet ne trurin e tyre tani eshte qeverisja ne shqiperi ose me mire se kush te vjedhe me shume kete popull te mjere. Lereni nje here e pergjithmone, te presim se po na e jep vete, harroje nje here e pergjithmone qe pa gjak nuk fitohet liria o debil i goditur dhe keta te jugut qe thua ti kane luftuar ashtu si edhe te veriut te shqiperise per nje gje te vetme, lirine nga pushtuesit dhe jo per fitim paraje, edhe pse tani i kemi harruar shume vlera tonat dhe jemi bere te huaj me njeri tjetrin, vetem sepse na duken enveriste dhe jashte mode, dhe duke bere keshtu disa si ty i japin vlera enverit pa vend, vlera qe nuk meriton ai por mbare ky popull veri-jug.
    te kerkoj te falur se nuk je i tille, por kjo pershtypje mu krijua nga toni juaj dhe kur dikush thote llafin e mire, shqiptari i vertete i mirepret dhe jo t'i godase
    http://www.panorama.com.al/
    Ndryshuar për herë të fundit nga kocollari : 12-10-2005 më 08:39

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    I nderuar z.Kocollari.

Ne artin ushtarak thuhet se '' mbrojtja me e mire eshte sulmi '' .Edhe ti kete gje ke tentuar te besh ne shkrimin tend por ce do se ke zgjedhur nje taktike shume te gabuar. I nervozuar per faktet qe te paraqita une dhe pamundesise qe te shkruash dicka qe vertete ja vlen te lexohet ti ke shperthyer ne fjale fyese dhe ofenduese qe tregojne edhe nje here karakterin dhe edukaten tende shume te dobet. Pasi lexova ate qe ke shkruar dhe duke mos pasur nje edukate kaq te ulet sa tenden arrita ne perfundimin se eshte humbje kohe te merresh me ty.Keshtu se skam cte them veq '' tu mire mbetsh ''

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-10-2005
    Postime
    85
    Citim Postuar më parë nga kaprotja
    I nderuar z.Kocollari.

Ne artin ushtarak thuhet se '' mbrojtja me e mire eshte sulmi. I nervozuar per faktet . Keshtu se skam cte them veq '' tu mire mbetsh ''
    kaprotja

Per gjuhen fyese te kerkoj te falur( te kam thene te me falesh se e sheh veten djale me edukate dhe per kete te kam shkruar ne fund te pergjigjes time te pare), dhe te jesh i qarte nuk e kam zakon te perdor ate fjalor, por kur dikush te fyen pa te njohur dhe pa te drejte, te kercen pak damari, dhe se je shqiptar duhet ta kuptosh. Se nuk e kupton, atehere duhet te pyesesh nje person te persekutuar POLITIKISHT gjate rregjimit komunist ne shqiperi se si do te ndihej kur i thua ''komunist''. ''Demokracia'' ne kosove( nga kur keshtu, nuk e dinim) dhe pushtetaret ne shqiperi nuk kane shume lidhje me origjinen e fjales Kosove. Se e ven re, po flisnim per nje hap drejt nderrimit te fjales Kosove ne Dardani, dhe kjo s'behet pa pavaresi te pakushtezuar. Dhe per dijenine tende, ishin greket anti shqiptare te njohhur qe benin propagande qe islamiket po sterviteshin ne ''jug'' te shqiperise( kushedi se cfare do na pillte lopa mos te ishte ai jugu) por nejse, nuk eshte e then qe ti ne kosove ti dish te gjitha se cfare ndodhin ne shqiperi, sic as une nuk mund ti dije te gjitha se cfare ndodh ne serbine tende( se si serb po dukesh kur shprehesh i kenaqur me pavaresi te kushtezuar, kur gjithe politika kosovare eshte kunder).
    Nuk kam gje kunder asnjerit, sidomos ndaj teje, qe s'te njoh fare dhe nje qe s'di akoma ndryshimin midis Q dhe Ç. Une thjesht kam pasion gjuhet, prandaj hyra ketu dhe me vjen keq qe jeni ne nje moment krize ne kosove, kur nuk i dihet nga te vjen e keqja, dhe si gjithmone perfundojme duke u zene KOT ME SE KOTI .
    Por per nje gje me ben te qesh, qe si gjithe te mencurit qe kane nje nivel sum te larte, ti i beke qejfin vetes pak si shume kur thua qe ke paraqitur fakte qe pervec teje dhe ndonje si ty vetem mund t'i besoje, por prape s'ka gje. Ne kete bote ka vend per te gjithe racat perfshire edhe ato kam kum. NJE GJE DO TA THEM SINQERISHT QE EDHE TE MBESHTETESH SALI BERISHEN DHE NUK OFENDOKE, DHE PER KETE TE HEQ KAPELEN, DHE KETE E THEM SINQERISHT ME TE VERTETE.

Te uroj shendet dhe bereqet

i/e regjistruar Maska e ANP
    Anëtarësuar
    08-12-2005
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    35
    Simboli i flamurit ka qene historikisht jo fort i rendesishem nder shqiptare. Flamuri qe kemi sot ka lindur si domosdoshmeri e perfaqesimit publik te identitetit tone. Kjo domosdoshmeri lindi vetem pas pushtimeve, kijeni parasysh. Duke qene te perqendruar ne klane, fise e zona te shkeputura nga njera-tjetra, per te miren apo per te keqen tone, shqiptaret krijuan ndryshmeri te dukshme ndermjet njeri-tjetrit. Dhe te tille jetuam me shekuj, pa flamur, pa emer te perbashket, te tille duke qene te pabashkuar rame pre e perdhosjeve te hapeta ndaj identitetit tone te larmishem. Flamuri pra nuk simbolizon gje tjeter vecse nje ikone pse jo edhe kuptimplote por pa ndikim ne sigurine e ekzistences se kombit tone, pavaresisht qe lindi si nevoje me pas. Ndarja dhe hasmerite nder njeri-tjetrit kane sjellur keto rezultate qe per shume prej nesh jane tashme te padeshiruar, por ja qe keshtu jane.

Emertimi i viseve tona nuk eshte edhe aq "shqiptar", kjo shume here per vete fajin tone. Pra, nese Kosoves sot nuk i dihet qarte origjina kjo vjen si arsye e pavendosmerise sone per te qene fanatik ne te qenurit Shqiptar dhe vetem Shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ANP : 11-12-2005 më 01:59

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga ANP
    Pra, nese Kosoves sot nuk i dihet qarte origjina kjo vjen si arsye e pavendosmerise sone per te qene fanatik ne te qenurit Shqiptar dhe vetem Shqiptar.
    Nuk eshte gje edhe aq e keqe ne fakt. Sidoqofte te gjithcka qe duhet per te qene fanatik ekziston. Ne krahasim me Serbet, qe e kane njesuar ortodoksine me te qenit Serb, Shqiptaret duhet te njesojne Shqiptarine me te qenit Shqipfoles.

Jeronim De Rada kishte ide interesante ne kete lemi. Ta rekomandoj.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Kosove eshte emertimi serb (sllav) i Kosoves, nuk eshte aspak fjale shqipe. Krahina e Kosovës eshte njohur ne mesjete nga shqiptaret si Dardania dhe banoret e Dardanise si Dardane. Gjate konflitit ne Kosove ne 1999, kur mediat boterore ishin fokusuar mbi konfliktin dhe opinioni boteror donte te mesonte shkaqet e konfliktit dhe pretendimet e te dy paleve, doli ne skene edhe emertimi i krahines si Kosove. Dallimi i veter qe pala shqiptare mund te bente ishte shqiptimi ndryshe, nga Kosovo (ne anglisht) ne Kosova shqip.

Presidenti Rugova ka ndermarre disa hapa per pergatitjen e terrenit qe me shpalljen dhe njohjen e pavaresise se Kosoves, Kosova te ndryshoje emer ne Dardani, emrin e saj te origjines, ashtu sic mban edhe flamurin origjinal te Kastrioteve.

Albo
    Albo apo dikush tjeter si mundeni te na spjegoni si psh. kha thoni se rugova tash ma i ndjer po pregadit terenin qe Kosova te quhet Dardani me Flamur te Kastriotve a Himnin e ka ne emer te Kosoves

Qysh ban shteti i jon te quhej Dardani Flamuri i keti shteti te jet i Kastriotve sipas Albos ndersa Himni te jet i Kosoves emertim(serb) sipas Albos e disave qfar ka kuptim pra Himni te quhet Himni i kosoves e Shteti Daedani ku eshte Himni Dardanis ateher?

KUR KA RA KUSHTRIMI N'KOSOVË

( e cila nga Presidenti i Kosovës është propozuar si himn i Kosovës )

--------------------------------------------------------------------------------

Kur ka ra kushtrimi n'Kosovë
    Kur ka ra kushtrimi n’Kosovë

Janë bashku'qytete, katunde
    Dhe bjeshkët me malësorë
    Janë bashku'qytete, katunde
    Dhe bjeshkët me malësorë

Mirë luftojkan Pejë e Gjakovë
    Mirë luftojkan Pejë e Gjakovë
    Mirë luftoi Prizreni, Prishtina e Llapi me Rugovë
    Mirë luftoi Prizreni, Drenica e Llapi me Rugovë

Ç’na u mbush kjo tokë me dëshmorë
    Ç’na u mbush kjo tokë me dëshmorë

Të na rrnojë e jona Kosovë, të na rrnojë o përgjithmonë
    Të na rrnojë e jona Kosovë, të na rrnojë o përgjithmonë
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga Cyclotomic
    Mire po ta dime kete origjine te pakten , sepse edhe un keshtu e di qe serbet kane qejf ta quajne Metohija ate zone e cila ka nje lloj domethenie me fjalen manastir, kishe etj.
    Aty siper, dhe ne disa vende kam degjuar qe ka prejardhje Turke. Dikush di turqisht ketu.. mund te na sqaroje disi, sepse ka shume spekullime rreth ketij emertimi... sic jane te gjitha emertimet ne ballkan.

Kam degjuar se ne turqisht Sarajevos i thone "sari ova" (lugina e verdhe), sari=verdhe, ova=lugina

me duket se edhe ne Kosove ngjyres se verdhe i thone "sari't".

Edhe Kosove mund te kete ndonje kombinim "kos"+"ova", por nuk di se c'fare te them per pjesen e pare te fjales "kos".

Nuk di ndonje gje tjeter, vetem sa solla shembullin me Sarajeven dhe mendova se mund te kete lidhje me fjalen Kosove.
    beqar

Perjashtuar Maska e fejer_nagy
    Anëtarësuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    këtu
    Postime
    231
    Kam degjuar se ne turqisht Sarajevos i thone "sari ova" (lugina e verdhe), sari=verdhe, ova=lugina
    Or ti bak 'teoriticienti', fjala Sarajevo vjen nga fjala turko-orientale 'saraj' dhe prapashtesa sllave 'evo'. Ne kohen e Perandorise Otomane njihej si 'Saraj Bosna'.

Fjala kosove eshte fjale me rrenje sllave (ne sllavishten e vjeter 'kos' - zog i zi, korb). Emri i Kosoves vjen nga emri i nje fushe ne afersi te Prishtines: 'kosovo polje' qe don te thote 'fusha e korbave'. Ne shqip fjala 'polje' (fushe) ka rene nga perdorimi dhe ka mbetur vetem emri i pare ne rasen gjinore (kosovo - 'e korbave').
    Ndryshimi i emrit te Kosoves ne Dardani, duhet te jete nje nga hapat e pare qe duhet te ndermarre qeveria e pare e Kosoves se pavarur.

Qishtu or ti bak 'fizicienti'!!

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Etimologji sipas Nezir Myrtes
    Nga ZANOR në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 24-04-2014, 19:38
  3. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  4. Vahabistët në Kosovë
    Nga Traboini në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 04-06-2012, 17:43
  5. Albin Kurti: "Të gjithëve na mungojnë"
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 25-01-2006, 22:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •