ola spanja si ia keni kaluar,sa per cunat ore jane ndonjecik te ngrohta ato spanjollet apo jo,se kshu kam ndegjuar une???
me respekt niku
ola spanja si ia keni kaluar,sa per cunat ore jane ndonjecik te ngrohta ato spanjollet apo jo,se kshu kam ndegjuar une???
me respekt niku
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Ola olaa te gjithve)
Feel the pump √
...Holla Amigos, como estamos, buenas tardes a todos...
...Mirmrama, shoqeris, si jeni zotria e juaj... si po kaloni neketo dit gjithnje dhe me te vresketa, mua gati mu ngri huna... ketu nuk eshte aq ftofte, por mua me ka mar malli per bor, por fati i keq sepse ketu nuk bjen bor, por ne te shumten e resteve shiu na lodhiiii...i...
Pershendetje te perzemerta per te gjithdhe kalofeshi nji nat te mir, dhe çdo te mir ne jeten e juaj kudo qe gjindeni...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
pershendetje per ty xixe qe je ne Madrid , po prap se prap PEJONE![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Caoo Te Gjithve -
Angert More Ku Je Mshef,mos Ke Ngordh Ahahaahahah,valla Jom Bo Pak Si Zeri.sepse Mdhimsen Femrat E Shkreta Ku Ti Lojsh,ata Shumtimet Aahahahahaah,-ti Qa Dojshe Me Gjet Shoqni Ktu Te Forumi I Shqiptarve Ne Spanje,krejt Kokan Tlodhun,pertojn Me Bo Muhabet ,veq Ke Gjumi E Kan Mendjen,ahahah,perveq Meje ,ahaahahahaha.
Folni More Njerz Mo Kini Aq Shum Mbarre Ahahaahah.
Ju Pershendes ,e Ju Uroj Papertaci Ahahaaha,ciaoooooo.
Pershendejte Per SHqiptaret Qe GJenden Ne Spanje![]()
Pershendetje Shqiptarët në Spanjë ja kalofshit mire![]()
pershendetje per shqiptaret qe jetojne ne Spanje
pershendetje speciale deri tek xixa![]()
Postuar më parë nga KuSi
....Kusiiiiiii.... ooooo...o ju Falenderoj per Pershendetje te veqant, keshtu dhe ju e meritoni nji pershendetje te veqant ......
...
... ju Falenderoj, dhe i pershendes edhe keta te tjeret ne emer te gjith Shqiptarve qe ndollen ne Spañe qe nuk i njof asnje personalisht
...po si ju kam shoku Kusi, qka ke pergaditur per Dark, se kam ndegjuar se te shkon mir kuzhina, ha ha haaaaa, dua te them sikurse mua, ha ha haaaa....
...Perqafime dhe çdo te mir si per ju po ashtu dhe per te gjith Shqiptaret, sidomos ne veqanti i pershendes keta te Spañes...Pershendetje nga ......
Madridiiiiii...ii..., po ju pershendet edhe Zapateri, me ter udheheqesin e tij... ha ha haaaa...aa...
....Mireundigjofeshmiiiiii...i....
Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 09-12-2006 më 15:28
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
FLm shume per pershendetjen xixa , ne kendej jemi te gjith mire
nga kuzhina e di ti si e kam rendin hahahahah , Elena sonte mi ka pergatit krejt prej ne supe deri ne embelsire dhe je e mireseardhur ne darke![]()
Krijoni Kontakt